Evet görmeyenler de üzmeyelim diye söylemiyor heralde ama söyleyin lütfenÇizgi görmeyen kızlar söyleyin bence sizde. Bizim gözümüz sürekli görmek istediginde görüyor gibi geliyoruz bazen
Evet canimCanım en azındna belirsizlik gitti. Regl olmak bile nimet bazen yaa. Bak basladı bile yeni döngün <3
Darısı bana olsun hayırlısıyla
Evet ben bir kaç kişi de göremeyince söyledim ama gördüm diyenleri kimi daha çok dikkate almaya meylediyo insan o yüzden söylemek istemedim açıkçasıEvet görmeyenler de üzmeyelim diye söylemiyor heralde ama söyleyin lütfen
Psikolojik olarak öyle oluyor maalesefEvet ben bir kaç kişi de göremeyince söyledim ama gördüm diyenleri kimi daha çok dikkate almaya meylediyo insan o yüzden söylemek istemedim açıkçası
Ben çoğunda göremiyorum ama bir kaç kişi üst üste evet görüyorum falan yazınca ben de kendimden şüphe ediyorumEvet görmeyenler de üzmeyelim diye söylemiyor heralde ama söyleyin lütfen
Bence test yapmayı bırakın regl tarihini bekleyin kanda negatif çıktıysa idrarda asla pozitif çıkmaz beta hcg önce kanda yükselir üstelik denemenin ilk ayı heyecanınızı anlıyorum ama ilk denemede tutma olasılığı da düşükTest batağından çıkamıyorum. Elimdekileri bitirmeden durmayacağım galibayine test yaptım dün kan negatif çıkmasına rağmen hem de. Regl olmadan rahat yok. Denememin ilk ayı olduğu için mi böyle sizce.ilerleyen dönemlerde normale döner miyim takıntı konusunda
Bata 4 gün kaldı zaten takvime göre. Bence de düşük ihtimaldi ve pcosum var.Bence test yapmayı bırakın regl tarihini bekleyin kanda negatif çıktıysa idrarda asla pozitif çıkmaz beta hcg önce kanda yükselir üstelik denemenin ilk ayı heyecanınızı anlıyorum ama ilk denemede tutma olasılığı da düşük
Pcoslu bir çok kişi gebe kalıyor o konuda canınızı sıkmayın sadece demek istediğim sabırlı olun stres yapmayın şimdiden bu ay olabilir olmayabilir de bir kaç ay üst üste deneyince her ay ihtimal daha da artarBata 4 gün kaldı zaten takvime göre. Bence de düşük ihtimaldi ve pcosum var.
Belli sakinlemişinEvet canimdongum gelince belirsizlik gitti venimmgerginligim de gitti yeni sezona hazırım darısı başına
Canım hangi marka bu hepsi ni aynı marka testle mi yaptınSelam kızlar dün bata 12 gün kala kan vermiştim 1.20 çıkmıştı. Sabah yine test yaptım bu şekilde silik çıktı. Yaptığım tüm testlerin bozuk olması imkansız değil mi ? Bana hepsi mi bozuk geliyor anlamadım. Dün forum da biraz araştırma yaptım çoğu kişi benim söylediğimi belirtilerle aynı belirtilere sahip olanlar kan vermiş 1.20 çıkmış regle daha varken çoğunun da yükselmiş. Şimdi benim geçen ay 9 eylülde regli olmam gerekirken 13 eylülde reglim geldi o gün test yaptım pozitif gördüm ardından regli oldum. Bu ay da 8 ekimde regli oldum 11 inde bitti. 13 ekimde ovu testi yaptım pik değildi ama hafif olarak kırmızıydı. acaba yumurtlamam erken mi oldu ? 13-15 ekimde deneme yaptık. Kafam öyle karıştı ki. Biliyorum çok erken yaptırdım ama içim içimi yedi durdu. Bu sabah yine böyle rest çıktı kafayı yemek üzereyim.
Bncede var canım4ün üzerinde // yazanı şimdi yaptım tam 10 dk çektim bence var ya siz ne düşünüyorsunuzEki Görüntüle 3493761 Eki Görüntüle 3493762 Eki Görüntüle 3493763
İnşallahPcoslu bir çok kişi gebe kalıyor o konuda canınızı sıkmayın sadece demek istediğim sabırlı olun stres yapmayın şimdiden bu ay olabilir olmayabilir de bir kaç ay üst üste deneyince her ay ihtimal daha da artar
Umarım en kısa sürede bebeğiniiz kucağınıza alırsınızBende 30 a 1 kaldı ama 28 yaşındayken de çatlatma verdi bu yıl tedaviye geri döndüm 2 aydır yine çatlama verdi doktorum. Bende de eşimde de problem yok sebepsiz infertilite. geçtiğimiz ay klomen + Gonal F İğne (100 mg 4 gün) + çatlatma iğnesi kullanmdım; bu ay da femara + Gonal F İğne (125 mg 4 gün) + çatlatma iğnesi kullanmdı. Bu aydan sonra bir ay daha deneriz olmadı tüp bebek dedi doktorum.
Neden ceza aldı anlamadım kaç gün oldu.
Bende güzel haberler yok canım. Bata 4 gün kaldı dün kan verdim negatifti. Regl bekliyorum zaten belirtileri de başladı gibi. Sen nasılsın bebişin iyi miKızlar selam nasılsınız , çok özledim sizi , güzel haberlerinizi almaya geldim , napyonuz iyimisiniz
İnşallah hepimiz canım :))Umarım en kısa sürede bebeğiniiz kucağınıza alırsınız
Internetten siparis vermistim ben prodoctor erken gebelik 10lu paket, gecen hamilelik doneminden kalmis hatta dun de ondan yaptim. Uyguna da gelmisti o zaman. Kaset testte cok gec belli oluyor canim benim, bu sefer insan daha cok stres oluyor.Ya bulamadım ki erken gebelik burda pek olmuyor onlardan. 4 tane daha kaldı hergün bir tane yaparım artık
Sıkma tatlı canını daha çok erken bilemezsin en kötü gelecek ay değerlendirirsinBende güzel haberler yok canım. Bata 4 gün kaldı dün kan verdim negatifti. Regl bekliyorum zaten belirtileri de başladı gibi. Sen nasılsın bebişin iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?