- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.812
- 118
- 23
tubaslk kuzum nasılsın? Sana bir sorum var bu testte çizgi görüyor musun?
2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyulaşmışın fotosunu da atsana bakalımDurdukçada koyulaştı şuan daha da belli oluyor. Yarın değil önür gün yapıcam varsa zaten belli olur koyulaşmış olur
Bilmiyorum fotoda belli oluyor muKoyulaşmışın fotosunu da atsana bakalım
Kuzucum bu sefer belli oluyor gibi. Bilgisayar ekranından bakıyorum var gibiBilmiyorum fotoda belli oluyor muEki Görüntüle 3493897
Ben de gölge olarak görüyorum ama kan testine gidenlerden sonra demeye de korkuyorum. Keşke erken gebelik testiniz olsaydı orda varsa daha belirgin çıkabilirdi. Onlar daha düşük sayıları da görüyor olabilirBilmiyorum fotoda belli oluyor muEki Görüntüle 3493897
Çıplak gözle bakınca daha belli fotosunu çekince çok fazla görünmüyor. Sen yarın yapıcak mısın? Ben yapmıycamKuzucum bu sefer belli oluyor gibi. Bilgisayar ekranından bakıyorum var gibi
Evet keşke olsaydı çok iyi olurdu gerçekten. Bende tam sevinmiyorum zaten koyu çizgiler görmeden de sevinmiycem. Bata daha var 4-5 gün oyüzden acele etmiycem iki gün sonra tekrarlıycam yoksa kafayı yedirtir bu testlerBen de gölge olarak görüyorum ama kan testine gidenlerden sonra demeye de korkuyorum. Keşke erken gebelik testiniz olsaydı orda varsa daha belirgin çıkabilirdi. Onlar daha düşük sayıları da görüyor olabilir
Açıkçası ben görmüyorum siz ilk 5 dk içşnde gözle gördüyseniz vardırBilmiyorum fotoda belli oluyor muEki Görüntüle 3493897
Yapıcam canım benim elimde erken gebelik testi çok varÇıplak gözle bakınca daha belli fotosunu çekince çok fazla görünmüyor. Sen yarın yapıcak mısın? Ben yapmıycam
Tamam canım yaparsan atarsınYapıcam canım benim elimde erken gebelik testi çok var
Kuzum bende görüyorum var gibi sen hemen gördüysen vardır inşallah yanılmaz bu defa test güzel haberler gelirBilmiyorum fotoda belli oluyor muEki Görüntüle 3493897
Ben hemen gördüm canım hatta süre tuttum 10dk öyle baktım. Ama fotosunu çekince tam görünmüyor. İnşallah gerçektir ve bu sefer hayal kırıklığına uğramamKuzum bende görüyorum var gibi sen hemen gördüysen vardır inşallah yanılmaz bu defa test güzel haberler gelir
İnşallah benim bir testim böyle çıktı ben var dedim herkes yok dedi ama vardı 20.93 ile öğrendik ama benim anomalili bebek oldu işteBen hemen gördüm canım hatta süre tuttum 10dk öyle baktım. Ama fotosunu çekince tam görünmüyor. İnşallah gerçektir ve bu sefer hayal kırıklığına uğramam
Bana göre de var bilmiyorum ya biraz bekliycem iki gün sonra tekrarlarımİnşallah benim bir testim böyle çıktı ben var dedim herkes yok dedi ama vardı 20.93 ile öğrendik ama benim anomalili bebek oldu işte
Geçmiş olsunHerkese selam temmuzda 12 haftalık kaybım oldu. Biraz dinlenmeden sonra doktor artık çocuk düşünebilirsiniz dedi bize. Bu ay bende burdayım yeni bitti reglim benim de. Sat 15 Ekim bat 16 Kasım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Canım hafif gölgemsi bişey görüyor gibiyim ama daha regline varsa erken gebelik testi yap canın sıkılmasın boşuna ya , şuan predoctor indirmde trendyolda 5 tane 180₺ öyle bişeytubaslk kuzum nasılsın? Sana bir sorum var bu testte çizgi görüyor musun?
canım bende çok özledim sizi yaa girip bakıyorum arada napyonuz ne ediyorsunuz diye. Senin reglin geldimi en son regl bekliyordun doktora gitmiştin . Umarım bulantım geçer hapla geçmezse bırakcam hapıCanımm özledim seni testi atıp kaçan kız
Bulantı harici nasılsın. Benmde coktu bulantım ancak 12, haftadan snra rahatlamıştm umarm sen daha önce rahatlarsın
Bulantı haplarının pek faydası yok baktın fayda etmiyor içme bence boşuna yan etkiside var cnku genede sen bilirsin