Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat takvime göre 6 kasım ama yumurtlama bi kaç gün erken oldu teste göre bel ağrısı bendede var biraz bakalım hayırlısı inşAllahBat hangi gündü sizin? Ben 18 inde pil gördüm 19 ü catldı. Son iki gündür kaşık ve bel ağrısı yaşıyorum psikolojik desem değil bence ilke eda böyle bişey yaşıyorum. Bugün de hafif kahve bi kaç damla akıntım oldu geçti. Günümü bekliyorum. Umarım olumlu sonuç alırız :)
Ben çatlatma iğnesi oldum canım 12 sinde. Doktor hedef tarih olarak 27 si dediYumurtlama gününü biliyor muydun
Günaydın canım az önce yaptım ama dünki gibi çıktı koyulaşma falan yokBen çatlatma iğnesi oldum canım 12 sinde. Doktor hedef tarih olarak 27 si dedi
Günaydın canımm bende de bir numara yok bata son 4 :’)Günaydın canım az önce yaptım ama dünki gibi çıktı koyulaşma falan yok Eki Görüntüle 3493712
İlave olarak memiklerimde acımaya başladı. Geçen ay çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra hasta olmuştum. Yoksa bu ay da 26 sında kırmızılara bürünürümGünaydın canımm bende de bir numara yok bata son 4 :’)
Benim memiklerin sadece ucunda var ağrı bir haftadır falan. Dün gölge çıkınca umutlanmıştım oysakiİlave olarak memiklerimde acımaya başladı. Geçen ay çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra hasta olmuştum. Yoksa bu ay da 26 sında kırmızılara bürünürüm
Umutsuzluğa hiç kapılma canım kaset testin sonuç çıkartması için daha erken zateenBenim memiklerin sadece ucunda var ağrı bir haftadır falan. Dün gölge çıkınca umutlanmıştım oysaki
Bakalım daha 4 gün var bataUmutsuzluğa hiç kapılma canım kaset testin sonuç çıkartması için daha erken zateen
Aynen daha koskaca 4 günBakalım daha 4 gün var bata
Senin ne kadar kaldı canım? Testin bozuk gibiEki Görüntüle 3493718 benimide böyle şansıma çizgi çıktı hemen ama oda bozuk çıktı
Senin ne kadar kaldı canım? Testin bozuk gibi
Cuma günü bat günümSenin ne kadar kaldı canım? Testin bozuk gibi
Az önceki testim 10 dakika sonra böyle olduBu yeni mi yoksa az önceki mi bariz çizgi var bunda Mevsimm34
Hmmm şüpheli ozaman bence testin varsa biraz bekleyip tekrar yapAz önceki testim 10 dakika sonra böyle oldu
Maalesef testim yok bugün alır sabah yaparım tekrardan en azından kesin sonuç alırımHmmm şüpheli ozaman bence testin varsa biraz bekleyip tekrar yap
Öyle daha iyi olur. Yarın bende yaparım. Fakirin ekmeği umutMaalesef testim yok bugün alır sabah yaparım tekrardan en azından kesin sonuç alırım