Bnde gördüm çizgiyi yazdım hattaValla bana göre negatif değiloynadım bak üstünde @Daydi çok hafif silik bişi var dikkat Li bak :)
Allahın cezası artımedAynen bence de. Ben bu testten geçen ayda 8 tane almıştım birkaç tanesi hala duruyor ne kuruma çizgisi ne başka bir şey yok tertemiz. Bunda da böyle görünce heyecanlandım gerçekten. Bu arada artımed değil Türkiyede olmadığım için arasamda bulamam
çok heyecanlı ama bence bekleyebilirsen yarını bekle bugun sonuç değişmeyecektir diye düşünüyorum ben şahsen günde birden fazla yapınca lafa çok karışıyprKızlar yaaa heyecanlandım akşama idrarı tutup tekrar mı yapsam ya
Yap bnce cnm benide heyecan bastıKızlar yaaa heyecanlandım akşama idrarı tutup tekrar mı yapsam ya
Canım ozaman sen adet bitimi yumurtladınAs6 bak sabahtan beri anlamak için 4 tane yaptım belli belirrsiz var gölge gibi azıcık anlamadım bende.
Bende öyle düşünüyorum çünkü geçen ay yalancı pozitif görmüştüm reglim de 4 yada 5 gün geçilme olmuştu. Pozitif gördüğüm gün de regli olmuştum. Tarihler değişince sanırım yumurtlama şeysi de değişti pekte anlamam bu işlerden. bu ay reglim 8 inde başladı 11 inde bitti . 13 ünde ovu testi yaptım pik değildi. Belki de adetim biter bitmez yumurtlamam oldu yaptığım günde çatladı. Çünkü hiç pik göremedim.13-15 inde deneme yaptık.Canım ozaman sen adet bitimi yumurtladın
Hepsinde çıkıyorsa vardır mutlaka
Aynen cnm olmuş olabilir öyleBende öyle düşünüyorum çünkü geçen ay yalancı pozitif görmüştüm reglim de 4 yada 5 gün geçilme olmuştu. Pozitif gördüğüm gün de regli olmuştum. Tarihler değişince sanırım yumurtlama şeysi de değişti pekte anlamam bu işlerden. bu ay reglim 8 inde başladı 11 inde bitti . 13 ünde ovu testi yaptım pik değildi. Belki de adetim biter bitmez yumurtlamam oldu yaptığım günde çatladı. Çünkü hiç pik göremedim.
Hayırlı olsunn ben görüyorummKızlar çizgi varmı sizce çatlatma iğnesi 14.gün Eki Görüntüle 3493242
Ahhh kuzum yine 4 ay iyi ben 5 senemi dolduruyorum bat günü. İnşallah eşime evlilik yıldönümüzde süpriz yapabilirimAllahın cezası artımedçok sevindim gerçekten ben de 4aydır uğraştığım için biliyorum olmayınca en ufak bir kuruma lekesi bile çıkmıyor
çok heyecanlı ama bence bekleyebilirsen yarını bekle bugun sonuç değişmeyecektir diye düşünüyorum ben şahsen günde birden fazla yapınca lafa çok karışıypr
İnşallah vardır regl belirtilerim var çünkü 3.cü çatlatma iğnem inşallah bu sefer tutmuşturHayırlı olsunn ben görüyorumm
Bir yanım beklemek istiyor ama bir yanım çok sabırsızlanıyorYap bnce cnm benide heyecan bastı
Görünüyor canım kaç gün var adetineKızlar çizgi varmı sizce çatlatma iğnesi 14.gün Eki Görüntüle 3493242
Hayırlı olsun canım görüyorum :)Kızlar çizgi varmı sizce çatlatma iğnesi 14.gün Eki Görüntüle 3493242
İğnenin 14. günü biz aynı gün yapmıştık dün test yaptım negatif çıktı Bugün tekrar yaptım İlk 10 dakika negatifti yarım saat sonra baktığımda çok hafif Silik bir çizgi vardı kuruma çizgisidir değil mi Aslında biliyorum ama yine de bir umutİnşallah vardır regl belirtilerim var çünkü 3.cü çatlatma iğnem inşallah bu sefer tutmuştur
canım bi karartı var gibi sankiAy erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyorEki Görüntüle 3493223
Aynen şuan daha da netleşticanım bi karartı var gibi sanki
İğnenin 14. günü biz aynı gün yapmıştık dün test yaptım negatif çıktı Bugün tekrar yaptım İlk 10 dakika negatifti yarım saat sonra baktığımda çok hafif Silik bir çizgi vardı kuruma çizgisidir değil mi Aslında biliyorum ama yine de bir umut
iki gün varGörünüyor canım kaç gün var adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?