Ay erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyoryani evet uzzun uzun bakınca göremedim ama şöyle bi ilk baktığımda gözüme çarptı sanki erken gebelik yapsana sende
Ayyy ne güzel bir pik. İnşallah 2 hafta sonra gebelik testinde böyle olurGünaydın kızlarrr
Benim dünkü değilmiş bugun yumurtladım
Çok kötü sancı sağ tarafımda
Artık catlamasını bklicem
Çok silik gördüm sankiAy erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyorEki Görüntüle 3493223
Candymm var gibi yaAy erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyorEki Görüntüle 3493223
Dimi dimi çıplak gözle daha net. Bata 5 gün var dahaÇok silik gördüm sanki
Gerçekten gördün müüüüü? Daha 5 günüm var bata inşallah gerçektirCandymm var gibi ya
Ben de gördüm görünüyor hadi inşallahAy erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyor
Hafif böyle bakınca gözüküyor sen daha net görüyor musun elinde?Gerçekten gördün müüüüü? Daha 5 günüm var bata inşallah gerçektir
Valla bana göre negatif değilEki Görüntüle 3493201 Günaydın kızlaar bata kaldı 5 negatif bendee :))
Kuzum ben ortada bir gölge görüyorum sanki yaEki Görüntüle 3493201 Günaydın kızlaar bata kaldı 5 negatif bendee :))
Ay erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyorEki Görüntüle 3493223
Vallaha mıı ay çok heyecanlandımBen de gördüm görünüyor hadi inşallah
Gördüm valla kız ben de heyecanlandım inşllah çok net sonuçlar görürüz canım şüpheye yer kalmayacak şekildeVallaha mıı ay çok heyecanlandım
12 gün var tatlım. 2 tane bebişim daha var biri 2015 Li biri 2022 Li onları da böyle erken öğrenmiştim. cok varmış daha 12 gü
Canım daha 12 gün varmış nasıl çıktı ki testte çok değil mi
Canım sendede çizgi varEki Görüntüle 3493201 Günaydın kızlaar bata kaldı 5 negatif bendee :))
Aynen bence de. Ben bu testten geçen ayda 8 tane almıştım birkaç tanesi hala duruyor ne kuruma çizgisi ne başka bir şey yok tertemiz. Bunda da böyle görünce heyecanlandım gerçekten. Bu arada artımed değil Türkiyede olmadığım için arasamda bulamamGördüm valla kız ben de heyecanlandım inşllah çok net sonuçlar görürüz canım şüpheye yer kalmayacak şekildeama bence silik de olsa çizgi varsa bişeyler vardır
Cano bnde gördüm hafiften hadi hayırlısıBata kaldı 5
Negatif
Amin canım tesekkür ederimAyyy ne güzel bir pik. İnşallah 2 hafta sonra gebelik testinde böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?