Kızlar bu artımed ya çok hassas ya da çok yalancı güvenemediğim için gidip predictor aldım sabah test yaptım bakar mısınız sonucaKızlar şimdi işten gelir gelmez artımed erken gebelik testi yaptım gözlerim bana oyun mu oynuyor??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu artımed ya çok hassas ya da çok yalancı güvenemediğim için gidip predictor aldım sabah test yaptım bakar mısınız sonucaKızlar şimdi işten gelir gelmez artımed erken gebelik testi yaptım gözlerim bana oyun mu oynuyor??
evet bende edebimle yememeyi tercih ediyorum :))Salataya falan karıştırmayı düşünüyorum ben de artık gerçekten yenmiyor. Yani yemesem de olur aç kalırım daha iyi
canım benim yumurtlamam daha yeni oldu bitti sanıyorum ki pkos var bende geç yumurtluyorum testi 31 ekimde yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse sende ne var ne yok ?Bizim bat tarihlerimiz aynı nasıl belirti vs var mı ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
canım ikinci attığın testte bian bakınca bi gölge gördüm gibi ama tamda böyle emin olamadım sen çıplak gözle bi farklılılk gördün müBata kaldı 5
Negatif
yine var ama sanki negatif değil kiiKızlar bu artımed ya çok hassas ya da çok yalancı güvenemediğim için gidip predictor aldım sabah test yaptım bakar mısınız sonuca
Ay biliyor musun bende bakınca aşırı aşırı bir gölge görüyorum ama dikkate almadım net çizgi olmadığı için. Bakalım gerçekse koyulaşır hergün yapacam zatencanım ikinci attığın testte bian bakınca bi gölge gördüm gibi ama tamda böyle emin olamadım sen çıplak gözle bi farklılılk gördün mü
Bence sen en iyisi verebilşyorsan kan ver kuzum. Yaptığın bütün testlerde belli belirsiz çizgi var emin olmuş olursunKızlar bu artımed ya çok hassas ya da çok yalancı güvenemediğim için gidip predictor aldım sabah test yaptım bakar mısınız sonuca
Predictor güvenilir diye düşündüm ama artımedde ikinci çizgi daha koyu olduğu için ya daha hassas ya da yalancı pozitif gibi geldiyine var ama sanki negatif değil kii
Valla çok haklısın canım artık bu belirsizlikten sıkıldım tam sevineceğim ama yarım kalıyor sevincim, üzülemiyorum da bir şey yok diye.. akşam gidip kan vereceğim hayırlsıı olsun hepimiz içinBence sen en iyisi verebilşyorsan kan ver kuzum. Yaptığın bütün testlerde belli belirsiz çizgi var emin olmuş olursun
hepsinin hassaslığı bir olmaz ki canım olabilir ama çizgi var yani bence hayırlı uğurlu olur inşallah an çıkınca yaz sonucuu mutlakaPredictor güvenilir diye düşündüm ama artımedde ikinci çizgi daha koyu olduğu için ya daha hassas ya da yalancı pozitif gibi geldi
Valla çok haklısın canım artık bu belirsizlikten sıkıldım tam sevineceğim ama yarım kalıyor sevincim, üzülemiyorum da bir şey yok diye.. akşam gidip kan vereceğim hayırlsıı olsun hepimiz için
yani evet uzzun uzun bakınca göremedim ama şöyle bi ilk baktığımda gözüme çarptı sanki erken gebelik yapsana sendeAy biliyor musun bende bakınca aşırı aşırı bir gölge görüyorum ama dikkate almadım net çizgi olmadığı için. Bakalım gerçekse koyulaşır hergün yapacam zaten
Eldorin canımm nasılsın mesajlarını özledim regl oldunmu
Günaydın kızlar biraz hayalkırıklığı oldu azıcık uzaklasayim dedim. Hala regl olmad dün tedt yaptım yine negatif bugün olmam lazım regl. Bakalım eğer olmazsam da ovü testleri yanlış yönlendirmis olacakEldorin naptin canim adet oldunmu
Günaydın canım kan veremedim. Randevu da alamıyorum full dolu. Biz doğuda yaşıyoruz Suriye dibinde. Acile gitsem terslerler mi bilmiyorum. Şimdi yine yaptım test. Gözle zor görülüyor ama bu şekilde çıktı.pr3nses21 canım naptın kan verdin mi sonuç çıktı mı
Benim bata 12 gün varpr3nses21 sizin bata kaç gün var acaba
YaaaGünaydın canım kan veremedim. Randevu da alamıyorum full dolu. Biz doğuda yaşıyoruz Suriye dibinde. Acile gitsem terslerler mi bilmiyorum. Şimdi yine yaptım test. Gözle zor görülüyor ama bu şekilde çıktı.
12 gün var tatlım. 2 tane bebişim daha var biri 2015 Li biri 2022 Li onları da böyle erken öğrenmiştim.Yaaa
Adete ne kadar vardı canım
En iyisi kuzum kurtul artık belirsizliktenPredictor güvenilir diye düşündüm ama artımedde ikinci çizgi daha koyu olduğu için ya daha hassas ya da yalancı pozitif gibi geldi
Valla çok haklısın canım artık bu belirsizlikten sıkıldım tam sevineceğim ama yarım kalıyor sevincim, üzülemiyorum da bir şey yok diye.. akşam gidip kan vereceğim hayırlsıı olsun hepimiz için
Oyy Allah'ım nazarlardan korusun yaaa12 gün var tatlım. 2 tane bebişim daha var biri 2015 Li biri 2022 Li onları da böyle erken öğrenmiştim.
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Eşim nöbetçi tek başıma gitsem acaba acilde mi doktor beni tersler miOyy Allah'ım nazarlardan korusun yaaa
İnşallah hayırlı haberler alırız canım