- 16 Ekim 2016
- 1.957
- 1.107
- 133
Biraz fazla ayakta durunca kasıklarım ağrımaya başlıyor ve 24 saat nasıl olacak bilemiyorum sağlık sektoru riskli malum o yüzden. Dr a en erken perşembe gidebilirim ya da önümüzdeki haftaici çünkü çalışmaya başladım izin de alamıyorum yeni döndüm işe diyeİnşallah olmaz sıkıntı neden olsundoktora gittiniz mi siz veya ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Hayırlısı olsun cnm bnce hamilesinYarın sabah da pozitif gibi çıkarsa akşam iş çıkışı kan veririm yoksa ctesi günü benim de doktor muayenem var bu ay kendiliğinden olmazsa klomens başlayacağız demişti doktorum o yüzden ctesi her halukarda gideceğim doktora en azından elimde beta hcg sonucu olur diye düşündüm
Evet fotoğrafa çekemedim çok ama bi gölge gibi belli oluyor yine de
Önceki yaptığım pozitif gibi olan artımedin erken gebelik testiydi şimdi yaptığım yine artımed ama erken değil ben bununla hiç böyle çizgi görmedim önceki aylarda doğruydu bence kaseti ama erken testini ilk defa denedim.
Sonuçta yarın sabah pozitif çıkarsa yine inşallah akşam kan testi vermiş olurum yine burada buluşuruz
Catlatma iğnesinden sonra 14.gun kan ver diyor Dr ve 20. Gune bu kadar bariz cizgi ilacın etkisi olması mümkün değil bence hamilesiniz tebrik ederimKızlar merhabalar
Bir buçuk senedir bekliyoruz bebişimizin bize gelmesini. Bu ay ikinci kez çatlatma iğnesi oldum bugün çatlatma iğnesinden sonra ki 20.gün negatif görmekten korktuğum için bekledim belkide kisttir dedim. Bugün dayanamadım ve test yaptım. 20.güne göre çizgi çok silik mi eşim biraz daha bekleme taraftarıEki Görüntüle 3493072
Ben dün vermiştim 2. Tahlil yarın akşam yine aynı saatlerde yapıyoruz diye akşam yaptıracağım ilk yükselişe bakacağız inşallah olur .Biraz fazla ayakta durunca kasıklarım ağrımaya başlıyor ve 24 saat nasıl olacak bilemiyorum sağlık sektoru riskli malum o yüzden. Dr a en erken perşembe gidebilirim ya da önümüzdeki haftaici çünkü çalışmaya başladım izin de alamıyorum yeni döndüm işe diyeyarın yine kan veririm muhtemelen. Siz ne zaman gideceksiniz kan verdiniz mi tekrar
İnşallah sağlıklı ilerler ikimiz de güzel haberlerle geliriz yarın daBen dün vermiştim 2. Tahlil yarın akşam yine aynı saatlerde yapıyoruz diye akşam yaptıracağım ilk yükselişe bakacağız inşallah olur .
Ben 4 kasımda gitmek istediğim doktora randevu bulabildim ama arada belki bu cuma sonuç beta değerine göre gidip danışmak istiyorum bir doktora. Böyle kendi kendine öğrenmek beklemek zormus gerçekten
Kolaylıklar diliyorum benim de biraz sancım var ufaktan bugün bol bol da uyuttu . Daha dün öğrendim halbuki
Benim bu ayki ovulasyon testlerim bu şekildeydi
Canım ben paylaşmıştım ovülasyon sonucumu ekledim bakabilirsin tam döngümün 15.günü ağrım oldu bi saat kadar sanırım yumurtlama ağrısıydı o günü değerlendirdimHayırlısı olsun cnm bnce hamilesin
Hangi günleri değerlendirmiştin
Bnde yumurtlama dönemindeyim
Benim sağ sol ikisi de sancıdı ne taraftan yumurtladım anlayamadımCanım ben paylaşmıştım ovülasyon sonucumu ekledim bakabilirsin tam döngümün 15.günü ağrım oldu bi saat kadar sanırım yumurtlama ağrısıydı o günü değerlendirdim
Kız o tartışmada neden sadece sana ceza verdiler anlamıyorum. Kötü söz falan da söylememişsin sadece soru sormuşsun@Eldorin naptin canim adet oldunmu
Bata 4 kaldı negatifBata kaldı 5
Negatif
hala umudumuz varBata 4 kaldı negatif
Tabii hayırlısı olsun artık bekleyeceğizhala umudumuz var
Hatırladım seni canım senin daha yeni hamile olduğun zamanlar bende kimyasal gebelik geçirmiştim. Çok geçmiş olsun kuzum onca şeye rağmen olmuş yine olur Rabbimin mucizesi bitmezEndometriozis vardı, pcos var, lipödem var, bu sene femara + catlatma ignesiyle hamile kaldim ama dusuk oldu, patoloji sonucuna gore kismi mol gebelik var, rahimde damar yumagi var, var oglu var. Pcos yuzunden kilo vermek istiyorum,lipodem yuzunden vermekte zorlaniyorum. 5 aydir sutsuz glutensiz sekersiz bakliyatsiz ketojenik besleniyorum. Bu ay myo inositol basladim, onun haricinde magnezyum d3k2 resveratrol bakir cinko demir c vit kolajen vs ne varsa kullaniyorum. Gelismelerinizi de takip ediyorum
Ben hergün bir tane yaparım yaTabii hayırlısı olsun artık bekleyeceğiz
Ben yapmam artık regli beklerimBen hergün bir tane yaparım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?