Kaçırmıcam dün gecede kaçırmadımBence bugunu kaçırma kızzz
Tebrik ederim cnmEki Görüntüle 3493039
Kızlar şimdi işten gelir gelmez artımed erken gebelik testi yaptım gözlerim bana oyun mu oynuyor??
Çok teşekkür ederimm inşallahHiç belirtin vs oldumu mide bulantısı kasık ağrısı vs ayy cok sevındım senın adına ya inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Bir sebebi yok sadece tedirginlik ve kesin olması açısından. Sürekli olumsuz gördüğümüz için bekleyelim diyor odaMerhaba bence kan testi verin ben daha önce beta 500ken baktığımda tam net bir koyulukta çizgi çıkmamıştı, neden bekleyeceksiniz ki bir sebebi var mı bilmediğim için soruyorum?
Doktora mı gideceksniz yarın kontrol için? İnşallah test de pozitif çıkar çok meraklandım şimdiYa bilmiyorum açıkcası belirti konusunda karışığım reglide olucakmışım gibi geliyor ama erken yumurtlama oldu sanırım daha öncede bahsetmiştim testi atmıştım 11inde yumurtlama diye gördüm ama bata daha 10 gün var reglide olmam sanırım yarın randevum var bakalım
Teşekkürler inşallah gerçektir sonuçTebrik ederim cnm
Kaset testle de bikere dene
Kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın o zaman ama bence korkmayınBir sebebi yok sadece tedirginlik ve kesin olması açısından. Sürekli olumsuz gördüğümüz için bekleyelim diyor oda
Evet yani gebelik var mı diye değilde iyi doktordu randevu yakalamışken alayım dedim rutin kontrol gibi bişey bakalım inşallah yarın pozitif görürüm ya hayırlıylaDoktora mı gideceksniz yarın kontrol için? İnşallah test de pozitif çıkar çok meraklandım şimdi
Teşekkürler inşallah gerçektir sonuçkaset deneyeceğim ama sabah mı deneyeyim şimdi denemeli miyim?
Bence sabah dene ya ilk idrarla ya da yapmak istersen 3-3.5 saat bekle idrara çıkma sonra yap istersenDoktora mı gideceksniz yarın kontrol için? İnşallah test de pozitif çıkar çok meraklandım şimdi
Teşekkürler inşallah gerçektir sonuçkaset deneyeceğim ama sabah mı deneyeyim şimdi denemeli miyim?
Kaç gün vardı cnmDoktora mı gideceksniz yarın kontrol için? İnşallah test de pozitif çıkar çok meraklandım şimdi
Benim bata 4 var ama hiç bir belirtim yokKızlarrrrr kasıkla bacağın birleştiği yer varya orası ağrıyor. Sol kasıktan bacağa doğru aşırı bir ağrı var. Birde sadece solda. Sağda bir şey yok. Bugün temizlik yaptım ondan ağrımaya başladı. Bugünü saymazsak bat son 5 var mı yakın tarihlerde olan
Geçmiş olsunKızlarrrrr kasıkla bacağın birleştiği yer varya orası ağrıyor. Sol kasıktan bacağa doğru aşırı bir ağrı var. Birde sadece solda. Sağda bir şey yok. Bugün temizlik yaptım ondan ağrımaya başladı. Bugünü saymazsak bat son 5 var mı yakın tarihlerde olan
Evde kaset var sanıyodum yokmuş meğer sabah yine aynı marka erken gebelik test yapacağım bat zaten cuma olduğu için acele etmeye gerek duymuyorum silik de olsa pozitif gibi gördüğüm için biraz içim rahatladı daha fazla bekleyebilirmişim gibi geliyorBence sabah dene ya ilk idrarla ya da yapmak istersen 3-3.5 saat bekle idrara çıkma sonra yap istersen
Daha 4 gün var artımed yalancı pozitif çıkabiliyormuş ondan çok sevinemedim maalesef kursağımda kaldıKaç gün vardı cnm
Geçtimi günün
Kasettede çıkar bnce baya belirgin erken testte
Sabrınıza hayran kaldım ben nöbetçi eczane geziyordum şuan kesinGeçmiş olsunbenim bat cuma günü
Evde kaset var sanıyodum yokmuş meğer sabah yine aynı marka erken gebelik test yapacağım bat zaten cuma olduğu için acele etmeye gerek duymuyorum silik de olsa pozitif gibi gördüğüm için biraz içim rahatladı daha fazla bekleyebilirmişim gibi geliyor
Daha 4 gün var artımed yalancı pozitif çıkabiliyormuş ondan çok sevinemedim maalesef kursağımda kaldı
İnşallah olmaz sıkıntı neden olsunİnşallahbugün işe başladım çok kasık ağrım var bi sıkıntı çıkmaz inşallah ki daha nöbetler başlayacak 24 saatlik. Bilmiyorum Allah a emanet artık
Dolapta kaset test buldum desemSabrınıza hayran kaldım ben nöbetçi eczane geziyordum şuan kesineşinize söylediniz mi
Buldum ve yaptım testi bakar mısnz siz deKaç gün vardı cnm
Geçtimi günün
Kasettede çıkar bnce baya belirgin erken testte
Evet gölge şeklinde biraz gözüküyor hemen kan vericek misiniz batı mı bekliyceksinDolapta kaset test buldum desematıyorum fotoğraf bence biraz gölge şeklinde çıktı ama flaşla görünüyor sıkıldım valla flaşla çizgi aramaktan
Eki Görüntüle 3493104
Eki Görüntüle 3493106 Aslında eşim dışarda şimdi emin olmadan ona söylemek istemedim boşuna üzülmesin diye ondan kaset testi de aradım ısrarla gelince söylemek istiyorum çünkü
Siz olsanız bu haliyle süprizz şeklinde söyler miydiniz
Buldum ve yaptım testi bakar mısnz siz de
Fotoları on dk içinde çektim
Canım bn görüyorum ama sen daha net görürsünDolapta kaset test buldum desematıyorum fotoğraf bence biraz gölge şeklinde çıktı ama flaşla görünüyor sıkıldım valla flaşla çizgi aramaktan
Eki Görüntüle 3493104
Eki Görüntüle 3493106 Aslında eşim dışarda şimdi emin olmadan ona söylemek istemedim boşuna üzülmesin diye ondan kaset testi de aradım ısrarla gelince söylemek istiyorum çünkü
Bu başka marka demi artimed değilDolapta kaset test buldum desematıyorum fotoğraf bence biraz gölge şeklinde çıktı ama flaşla görünüyor sıkıldım valla flaşla çizgi aramaktan
Eki Görüntüle 3493104
Yarın sabah da pozitif gibi çıkarsa akşam iş çıkışı kan veririm yoksa ctesi günü benim de doktor muayenem var bu ay kendiliğinden olmazsa klomens başlayacağız demişti doktorum o yüzden ctesi her halukarda gideceğim doktora en azından elimde beta hcg sonucu olur diye düşündümEvet gölge şeklinde biraz gözüküyor hemen kan vericek misiniz batı mı bekliyceksin
Evet fotoğrafa çekemedim çok ama bi gölge gibi belli oluyor yine deCanım bn görüyorum ama sen daha net görürsün
Önceki yaptığım pozitif gibi olan artımedin erken gebelik testiydi şimdi yaptığım yine artımed ama erken değil ben bununla hiç böyle çizgi görmedim önceki aylarda doğruydu bence kaseti ama erken testini ilk defa denedim.Bu başka marka demi artimed değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?