Bnde gördüm cnmGözlerim şaşı oldu resmen ya. Eşim gelecek eve söyleyeceğim acile götürsün en azından değer öğrenirim. Heyecandan duramıyorum. Çıkar mı bilmiyorum da çok erken çünkü.
Net göremiyorum canım ama fotoğrafa göre daha belirgin . Gölge var. Dünkü yaptığım testle kıyaslıyorum. Biraz daha belli bi gölge varUfacık minnacik silik gözüküyor gibi
Kamera bazen algilamiyor ama sen gözle net görüyor musun
Anladım canım teşekkür ederimKontrol ettirmek istiyorum bebek düşünüyoruz deniyoruz olmuyor vb dese de olur demesede canım
Bizim bat tarihlerimiz aynı nasıl belirti vs var mı ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canımayy evet yaşamdan aldığım zevk sıfır çünkü yemeyi çok severiimm karabuğday zaten yenecek gibi değil allahtan bu hafta değiştirdi listemi bir tık daha iyiyim :))
Aslında bat günü öğrendim ama bekleyeceğim belli ki saklamak zor oluyor aslında acele ettiğimden değilErken öğrendin kuzum biraz beklemen gerekecek
Salataya falan karıştırmayı düşünüyorum ben de artık gerçekten yenmiyor. Yani yemesem de olur aç kalırım daha iyiayy evet yaşamdan aldığım zevk sıfır çünkü yemeyi çok severiimm karabuğday zaten yenecek gibi değil allahtan bu hafta değiştirdi listemi bir tık daha iyiyim :))
Kız ne bileyim alışmışız normal olmayan değerlereKız bozma moralini değerin normal
Benimde 1.55 di 2 sene falan oldu baktıralı
Her ayda yumurtlama oluyo
3 tanede gebelik oldu
Değer olarak küçük ya daha oyüzden erken dedim. Amaaaann tadını çıkar hamişsin aşer eşine nazlan ne bileyim bir şeyler yap mutlu olAslında bat günü öğrendim ama bekleyeceğim belli ki saklamak zor oluyor aslında acele ettiğimden değil
Sagol kuzum evet minik daha o da nasıl oldu bilmem hahahah matematikle yaşanan aynı olmuyor onu anlamış olduk.Değer olarak küçük ya daha oyüzden erken dedim. Amaaaann tadını çıkar hamişsin aşer eşine nazlan ne bileyim bir şeyler yap mutlu ol
Kız neye vermiyoruz ki ver gitsin. Boşa stres yapıyorsun. Pozitiftir o değer o parayı verdiğineEn iyisi gidip kan mı versem acaba. Gölge kovalayıp duruyorum. Kan testine de 400 tl istiyorlar boşa mı para vermiş olurum bilemedim
Haklısın canım bata 6 gün var o yüzden emin olamadım ama içim içimi yiyorKız neye vermiyoruz ki ver gitsin. Boşa stres yapıyorsun. Pozitiftir o değer o parayı verdiğinegebelik testleri de çok ucuz değil hem bisürü onu harcamak yerine kesin çözüm
Devlet hastanesine acile git canım midem çok bulanıyor ama ilaç alamıyorum gebelikten şüpheleniyorum de hemen test yapıyorlarEn iyisi gidip kan mı versem acaba. Gölge kovalayıp duruyorum. Kan testine de 400 tl istiyorlar boşa mı para vermiş olurum bilemedim
Erken gebelik testin varsa yarın ilk idrarla yap bir taneKızlar ben dayanamıyorum bata 5 gün kaldı test yapsam mı güya regliyi beklicektim
İyi fikirmiş aslında ama uzak kalıyor devlet hastanesiD
Devlet hastanesine acile git canım midem çok bulanıyor ama ilaç alamıyorum gebelikten şüpheleniyorum de hemen test yapıyorlar
Denendii ve yapıldııı
O zaman sağlık ocağına görün yarın yada ver gitsin ya 400 tlİyi fikirmiş aslında ama uzak kalıyor devlet hastanesi
Erken gebelik testin varsa yap bakalımmm ama negatif çıkarsa üzülmeyeceksen tabiiKızlar ben dayanamıyorum bata 5 gün kaldı test yapsam mı güya regliyi beklicektim
Üzüleceğim garanti ama belki bi kaç gün daha sabrederimErken gebelik testin varsa yap bakalımmm ama negatif çıkarsa üzülmeyeceksen tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?