Takvim doğruysa bata 6gün var kanda çıkar mı sence bi de regle fazla olduğu için kanda negatif çıksa yine ikna olamayacağım belki yükselir diyeO zaman sağlık ocağına görün yarın yada ver gitsin ya 400 tl
@pr3nses21 sizin bata kaç gün var acaba
O zaman biraz daha bekle zaten az kalmışÜzüleceğim garanti ama belki bi kaç gün daha sabrederim
Kanda çıkar ama regli gününü beklersen daha sağlıklı olurTakvim doğruysa bata 6gün var kanda çıkar mı sence
Hadi bakalım deneyeceğimO zaman biraz daha bekle zaten az kalmış
Takvim doğruysa bata 6gün var kanda çıkar mı sence
Ben birkaç saatte bir test yapıyorum yaHadi bakalım deneyeceğim
Evet ya yakın ama hiç bir şey anlamıyorum psikolojik mi gerçek mimirinn canım seninle bat tarihlerimiz yakındı diye hatırlıyorum nasıl gidiyor belirtin var mı
İnşallah görürüz çift çizgiBen birkaç saatte bir test yapıyorum ya
Yarını bekle yarın sabah yapalım.Kızlar ben dayanamıyorum bata 5 gün kaldı test yapsam mı güya regliyi beklicektim
O zaman yarın sabah ilk idrarla yapıyorum inşallah net çift çizgi görürüzYarını bekle yarın sabah yapalım.Daydi de yapacak bende bizim 5 gün kalmış oluyor senin 4. Yine de dayanamam dersen bugünde yap yarın da
Aşırı gölge bir şey gördüm ama emin olamıyorumBen birkaç saatte bir test yapıyorum ya
Amin inşallah hepimiz görelim. Ozaman sabah burda testlerle buluşuyoruzO zaman yarın sabah ilk idrarla yapıyorum inşallah net çift çizgi görürüz
Tamamdır canım hayırlısı artıkAmin inşallah hepimiz görelim. Ozaman sabah burda testlerle buluşuyoruz
Ben de aynı şekilde öyle görüyorum. Normalde olmazdı gölge ve ilk 5 dakikada dikkatimi çekti. Hatta şu an daha belirgin ama 10 dakikadan sonrasını dikkate almıyorumAşırı gölge bir şey gördüm ama emin olamıyorum
Of benim de kasıklarım be bacaklarım ağrıyor aşırı kendimi dinliyorum bence hshshhsh bir de kremsi akıntım oluyor bugün ekstra bişey yok bende de günler geçmiyo sanki benimde bulantım oluyor ama tabii çok erken olduğunun da bilincindeyimEvet ya yakın ama hiç bir şey anlamıyorum psikolojik mi gerçek migeçen gün üşüttüm biraz da arada belime ve kasıklarıma doğru ağrı oluyor ama bunlar üşütünce hep oluyor hatta üşütünce mide bulantım bile oluyor ben bu ay hayatta anlayamam hamile olsam bile
Senin nasıl gidiyor
Of gerçekten zaman geçmiyor dinlenemeden de duramıyor insan kendini. Daha erken ya yumurtlayalı kaç gün oldu diyorum kendime ama beş dk sonra testim de az keşke intten alsaymışım yapardım ne güzel bol bol diyorumOf benim de kasıklarım be bacaklarım ağrıyor aşırı kendimi dinliyorum bence hshshhsh bir de kremsi akıntım oluyor bugün ekstra bişey yok bende de günler geçmiyo sanki benimde bulantım oluyor ama tabii çok erken olduğunun da bilincindeyim
Yarın sabah yapacağım bir tane ya nefsimi köreltsin bari dhdhdhgOf gerçekten zaman geçmiyor dinlenemeden de duramıyor insan kendini. Daha erken ya yumurtlayalı kaç gün oldu diyorum kendime ama beş dk sonra testim de az keşke intten alsaymışım yapardım ne güzel bol bol diyorum
Yarını bekle yarın sabah yapalım.Daydi de yapacak bende bizim 5 gün kalmış oluyor senin 4. Yine de dayanamam dersen bugünde yap yarın da
O zaman yarın sabah ilk idrarla yapıyorum inşallah net çift çizgi görürüz
Kızlaar o zaman yarın sabah burda testlerimizi yapıp atıyoruuzzYarın sabah yapacağım bir tane ya nefsimi köreltsin bari dhdhdhg
Sizin bata az var benim baya var ama yarın yumurtlama sonrası 10. Gün bakalımmmmKızlaar o zaman yarın sabah burda testlerimizi yapıp atıyoruuzzCandy7777 erken test bulmaya çalış kuzu ama ya , kasette olsa bile bu kadar erken çıkmaz çünkülümm. Yapıyoruz testleri ama tek çizgiyse moral bozmuyoruuzz çünkü daha önümüzde çok zaman varr
Senin ne zaman canım?Sizin bata az var benim baya var ama yarın yumurtlama sonrası 10. Gün bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?