- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Hayırlı olsun canım tebriklerGeldimm @Candy7777 seni özel etiketledim.
Sonuç 35.9 sanırım pozitif.
Teşekkür ederim bir çırpıda hemen bana destek olan güzel dileklerde bulunan canım kadınlar
Ayağınıza taş değmesin yolunuz aydınlansın dualarınız bir bir kabul olsun
Bir an önce bebek hayaliniz gerçek olsun.
Şimdi sıra galiba 2 gün sonra test vermeyi beklemekte.
Folik asitli multivitamine devam sadece değil mi? Bilen tecrübeliler acil önlemlerimi bana söylesin lütfen
Hayırlı olsuuun gözünüz aydın canimmGeldimm @Candy7777 seni özel etiketledim.
Teşekkür ederim bir çırpıda hemen bana destek olan güzel dileklerde bulunan canım kadınlar
Folik asitli multivitamine devam sadece değil mi? Bilen tecrübeliler acil önlemlerimi bana söylesin lütfen
Hayırlı olsun canım tebriklerGeldimm @Candy7777 seni özel etiketledim.
Tebrik ederim darısı başımıza inşallah canımGeldimm @Candy7777 seni özel etiketledim.
Cok güzel artmış benceKızlar merhaba tekrardan bugün kontrol beta hcg baktırdım tam 48 saat sonra. 30.9 dan 157 ye çıkmış normal mi?
Kız çok arayı açma be böyle veda eder gibi bi garip oldmKızlar ben arada girip okumaya calisicam.Bir süre topige ara vereceğim.Beni unutmayın.Dua edin bana.Ben de size edeceğim.İstemeden kalbini kırdığım biri varsa özür dilerim.Kendinize çok çok iyi bakın.Hepiniz çok tatlı kadınlarsinızYaklasik bir ay sonra görüşürüz inşallah.
30 kacincı gun degerinizdi?Kızlar merhaba tekrardan bugün kontrol beta hcg baktırdım tam 48 saat sonra. 30.9 dan 157 ye çıkmış normal mi?
Çok güzel artmış değerin hayırlı olsunKızlar merhaba tekrardan bugün kontrol beta hcg baktırdım tam 48 saat sonra. 30.9 dan 157 ye çıkmış normal mi?
Benim sat 20 Eylül, 18 inde yani 2 gün önceydi aynı sizin güne denk geliyor ben de az mi diye Bi tedirgindim ama bugün 150 lere çıkmış biraz moral oldu ama tabi ultrasonda görebilecek miyiz sağlıklı mı dogru yere yerlesti mi vs onu merak ediyorum30 kacincı gun degerinizdi?
Benim sat 22 eylül
Bat 20 eylül
20 eylülde 35.9 çıktı
Ondan sordum acaba az mı diye
umutsuzluk yok kendisi ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorKızlar ya ben gerçekten umutsuzluğa kapılıyorum pcos var yumurtladım mı yumurtlamadım mı anlamadım ovulasyon takibi yaptım sanırım pcosdan kaynaklı yumurtlama olmuyor mu neyse artık sıkıldım artık ya doktora gidiyorum adam akıllı bişey söyleyen de yok çevremde ilk aydan bir sürü kişi hamile kaldı artık kendimi kötü hissediyorum
Çok teşekkür ederimÇok güzel artmış değerin hayırlı olsun
Valla hayırlı olsunBenim sat 20 Eylül, 18 inde yani 2 gün önceydi aynı sizin güne denk geliyor ben de az mi diye Bi tedirgindim ama bugün 150 lere çıkmış biraz moral oldu ama tabi ultrasonda görebilecek miyiz sağlıklı mı dogru yere yerlesti mi vs onu merak ediyorumsizin de yükselir bence korkmayın
Teşekkür ederimValla hayırlı olsunben de çok merak ettim aklıma bir soru düştü acaba ikiz olabilir mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?