Hayırlısı olsun cnmOhooo kaç tane yaptım canım. bu gün de yaptım negatif. Yani genelde duzenlidir ama doğumdan sonraki 3.ci adetimi bekliyorum. Geçen ayda 34. Gün geldi hamiş degilim ona eminimde bakalım bu kez kaç gün gecikecek.
Ona bnde emin olamıyorum hiçkızlar bu yumurta akı gibi uzayan akıntı yumurta çatlamadanmı geliyo çatlayıncamı unuttum
O zaman kesin erken yumurtlamaLaboquick yaptım onda yalancı pozitif çıkmaz diyorlar ama bilemedim tabi. Belki 10unda yumurtlama olmuştur.
Catlamadan önce başlıyorkızlar bu yumurta akı gibi uzayan akıntı yumurta çatlamadanmı geliyo çatlayıncamı unuttum
kızlar bu yumurta akı gibi uzayan akıntı yumurta çatlamadanmı geliyo çatlayıncamı unuttum
Akıntıdan sonra yumurtlama oluyor diyolarOna bnde emin olamıyorum hiç
Aynen yumurtlama olmadan 1-2 gün önce başlıyor ovu testi yaptığım aylarda gözlemlediğim buyduAkıntıdan sonra yumurtlama oluyor diyolar
Ama bn bi kere o akıntının olduğu günü test yapmıştım pik ti
yarın bi daha ovu yapıcam bakalım silincekmiAynen yumurtlama olmadan 1-2 gün önce başlıyor ovu testi yaptığım aylarda gözlemlediğim buydu
Sen devam et bırakma
Bakalım 1 haftaya kesin belli olur belki görmek istediğimiz için gölge çizgiyi görüyoruzdurO zaman kesin erken yumurtlama
Yatanokmay senEvet hanumlar gunaydin gelsin çift çizgileri
Canım üzüldüm. Ben de test yaptım negatif zaten. İki güne gelir kırmızılarEldorin kızlar ben elendim regl başladı benim döngüm 25-26 güne düştü kaç aydır hep 27-28 diye hesapliyorum ama bu ayda olmadı
Yeni ay yeni umutlar canımGünaydın kızlar
Testimi yaptım. Maalesef negatif. Yumurtlama tarihimi bildiğim için artık eminim hamile olmadığımdan.İki gün sonra gelir kırmızılar. Bu ay kısmet değilmiş demek ki...
Ben de test yaptım negatifCanım üzüldüm. Ben de test yaptım negatif zaten. İki güne gelir kırmızılar
Ne zaman yumurtlama oldun canım benim de 5 6 gibiydi benimki de olsa çıkardı testte heralde dimiGünaydın kızlar
Testimi yaptım. Maalesef negatif. Yumurtlama tarihimi bildiğim için artık eminim hamile olmadığımdan.İki gün sonra gelir kırmızılar. Bu ay kısmet değilmiş demek ki...
Agyyy bu misga bn 2.30 yatyas Sonam 15 gezega turyan. Yone innillap ozem yatanok bizem yatyranok.Yatanokmay sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?