Regl olana kadar ümit varBen burdayım canım. Hiç heyecanlı değilim ya kesin negatif diye düşünmeye başladım
Ben sabah en geç 7 gibi yapmış olurum. Zeyna bugün girmeyecek foruma yarın sabah yapıp atacak testini kaçta yapar bilmiyorum
Yani üzülmek serbest olsun bence ya. Sonuçta bu kadar ugrasiyoz hamile kalalım diye bir sürü heyecan bekleme falan negatif görünce ben. İr süre üzülürüm muhtemelen. Sonra geçer
Evet canim orası öyleRegl olana kadar ümit var
Eldoriiin biraz giremedim o kadar çok konuşma olmuş okuyamadım yaptın mı testtEvet canim orası öylekısmet bir de bu işler yaaa minikler kendi zamanlarini seçiyorlar o ne zaman hazırsa ben hep hazırım bekliyorum
Çok sağol canım bizi de düşündüğün için. Kahve lekelenme ile mı başlar hep reglin?Kızlar ben elendim sanırım nokta nokta kahverengi lekelenmelerim geliyor. Yarın test hapacaklar umarım hepiniz hamişsinizdir
Canım daha yapmadım yarın test günümüz çok tatlısın sağol sorduğun hatirladigin içinEldoriiin biraz giremedim o kadar çok konuşma olmuş okuyamadım yaptın mı testt
Ay canım benim gözün aydın çok uzun süre beklemissin sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallahMerhaba kizlarrrr bende 7. Yılın sonunda geçen ay ilk defa kimyasal gebelik olmuştu. Ve bu ay adetime 5 gün kala kaset test silik çıktığında ertesi gün HCG test yaptım. 17. 6 çıktı. İki gün sonra yani Bugün bir daha yaptım 87 çıktı. Dua edin inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Sat 24 Eylül. Henüz adet tarihime 3 gün var.
Çok teşekkür ederim. Evt çok bekledik hemde çok. Tam ümidi tesip aklımda tüp bebek tek çare gibi görünürken mucize oldu resmenCanım daha yapmadım yarın test günümüz çok tatlısın sağol sorduğun hatirladigin içinyarın bakalım belli olacak aşağı yukarı
Ay canım benim gözün aydın çok uzun süre beklemissin sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah
Ay harika bir mucizeÇok teşekkür ederim. Evt çok bekledik hemde çok. Tam ümidi tesip aklımda tüp bebek tek çare gibi görünürken mucize oldu resmen
Ay ne güzellll inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımMerhaba kizlarrrr bende 7. Yılın sonunda geçen ay ilk defa kimyasal gebelik olmuştu. Ve bu ay adetime 5 gün kala kaset test silik çıktığında ertesi gün HCG test yaptım. 17. 6 çıktı. İki gün sonra yani Bugün bir daha yaptım 87 çıktı. Dua edin inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Sat 24 Eylül. Henüz adet tarihime 3 gün var.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin insaallah hepinizCanım daha yapmadım yarın test günümüz çok tatlısın sağol sorduğun hatirladigin içinyarın bakalım belli olacak aşağı yukarı
Ay canım benim gözün aydın çok uzun süre beklemissin sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah
Merhaba kizlarrrr bende 7. Yılın sonunda geçen ay ilk defa kimyasal gebelik olmuştu. Ve bu ay adetime 5 gün kala kaset test silik çıktığında ertesi gün HCG test yaptım. 17. 6 çıktı. İki gün sonra yani Bugün bir daha yaptım 87 çıktı. Dua edin inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Sat 24 Eylül. Henüz adet tarihime 3 gün var.
Kızlar bende gynoseed kullanıcam bu ay gebe kalan varmı acanaAy evet bende gynoseedle kimyasal gebelik geçirdim. Hiç bi problemimiz yoktu ama 2 yıl hamile kalamadım letu ve gynoseed kullandığım ay kimyasal yaşadım. Kaygan bir jel bence bir taşla 2 değil 3 kuş bile olabilir 1. Spermi hızlı ulaştırma 2 kayganlaştırma 3. Bebiştoooo
Gynoseed nedirKızlar bende gynoseed kullanıcam bu ay gebe kalan varmı acana
Kimin duası kabul olacağı belli olmaz kuzum sana da şifa olsun
Hamile kalmaya yardımcı jel canım gynoseed jel birliktelik öncesi vajinaya sıkıyorsun sonra birlikte oluyorsun spermi yumurtaya hızlı şekilde ulaştırmayı sağlıyorGynoseed nedir
İnşallah kuzum yaDeğerlerin cook guzel
Amin canım amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebislerimizi inşallah. Ben bu yükselme ile acaba çoğul gebelik mi var diye bir düşünmedim değil hanjAy ne güzellll inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımbaya güzel yükselmiş değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?