Merakla bekliyorumİlk sizi haberdar edicem
Canim sen test yaptın mı benimkide bu gun hala olmadımİlk sizi haberdar edicem
Ay keşke canım ya zaman yaklastikca hamilelik değil gibi geldi. Test yapmama bile gerek yokmus gibi geliyor. Ama yarın yine de yapicam bir test negatifse artık regl beklemece 3 gün kaldı zaten bata
Cok heyecanlıyım bana da değilmişim gibi geliyorBende de sıfır meme hassasiyeti. Önceki gebeliğimde baya ağrıdığını hatırlıyorum bunda yok. Gerçeği yakında görürüz inşallah
Ben kendime "heyecanını kaybetmişsin, yok inancını kaybetmişsin" şarkısını armağan ediyorumCok heyecanlıyım bana da değilmişim gibi geliyor
Yarın direkt yazın lütfenn çok merak ediyorum
Hayır yapmadım canın bugün test alıcam ama inşallah. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum.muhtemelen 2 ya da 3 tane alıeım bozuk olma ihtimaline karşı kaset test 30 tlydi eczanede heralde ondan almam çünkü bi kere yaptığımda bozuk çıktıCanim sen test yaptın mı benimkide bu gun hala olmadım
Günaydın canım buradayım.Çocuklarla geç kahvaltı yaptık.Bugün biraz uyumuşum 9.30 a kadar.Şimdi okumaya başlamıştım topiği.Ben karışık duygular içindeyim.Geçen ay hamile olmadığımı net anlamıştım.Bu ay hiç kestiremiyorum.Ne kesin evet ne kesin hayir diyebiliyorum.Araftayım.Yarın belli olur az çok.Hayirlisi hakkımızda.
Ay bu kestirememe de inşallah gebelik belirtisidirGünaydın canım buradayım.Çocuklarla geç kahvaltı yaptık.Bugün biraz uyumuşum 9.30 a kadar.Şimdi okumaya başlamıştım topiği.Ben karışık duygular içindeyim.Geçen ay hamile olmadığımı net anlamıştım.Bu ay hiç kestiremiyorum.Ne kesin evet ne kesin hayir diyebiliyorum.Araftayım.Yarın belli olur az çok.Hayirlisi hakkımızda.
Çooookkk ince bir çizgi var evet kaç dk çıktı?
İnşallah canım ya.Rüya da gördüm.Yarın test pozitif çıkarsa anlatirim belki.Genelde anlatmam rüyalarımı bakalım.İnanilmaz değişik bir ruh halim var şu an.Bütün duygular karmakarışıkAy bu kestirememe de inşallah gebelik belirtisidirvalla saya saya bitirdik günleri yarın büyük gün hayırlısı olsun her şeyin
Canim insallah oyledir ama 20dk sonra ikinci cizgi silindi daha cok erken oldugu icin boyle oluyodur insallah boyle bisey yasayan var mi acaba ? Bir de erken olmayan kaset gebelik testim var onu suan yapmamak icin cok zor duruyorum yaparsam negatif cikar diye düşünüyorum. Sizce yapmali miSonucunuz pozitif gibi duruyor
İlk bebeğiniz mi olacakCanim insallah oyledir ama 20dk sonra ikinci cizgi silindi daha cok erken oldugu icin boyle oluyodur insallah boyle bisey yasayan var mi acaba ? Bir de erken olmayan kaset gebelik testim var onu suan yapmamak icin cok zor duruyorum yaparsam negatif cikar diye düşünüyorum. Sizce yapmali mi
Insllah olursa ilk olacak daha once bitane dusuk bitane kimyasal yasadim rahimde perde varmis meger sonra ameliyat oldum simdi olsun da tutunsun diye bekliyorumİlk bebeğiniz mi olacak
Olur inşallah kaç yıllık evlisinizInsllah olursa ilk olacak daha once bitane dusuk bitane kimyasal yasadim rahimde perde varmis meger sonra ameliyat oldum simdi olsun da tutunsun diye bekliyorum
Kayıpların için basın sağolsun kuzumInsllah olursa ilk olacak daha once bitane dusuk bitane kimyasal yasadim rahimde perde varmis meger sonra ameliyat oldum simdi olsun da tutunsun diye bekliyorum
İnşallah 3 yillik evliyim canımOlur inşallah kaç yıllık evlisiniz
Çok teşekkür ederim canım Allah razi olsunKayıpların için basın sağolsun kuzuminşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
Bende 3 yıllık evliyim pazartesi aşılama olacak 1. Negatif sonuçlandıİnşallah 3 yillik evliyim canım
Çok teşekkür ederim canım Allah razi olsuninşallah çok istiyorum artık psikolojim bozuluyor yumurtlamadan sonra adet olana kadar her ay acaba oldu mu diye düşünmekten valla kadın olmak çok zor
Ah sorma hepimiz yumurtlamadan adete kadar biraz deliriyoruzİnşallah 3 yillik evliyim canım
Çok teşekkür ederim canım Allah razi olsuninşallah çok istiyorum artık psikolojim bozuluyor yumurtlamadan sonra adet olana kadar her ay acaba oldu mu diye düşünmekten valla kadın olmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?