- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.812
- 118
- 23
Ay bende var sarıya dönük akıntı ama çok değil günde birkaç kezAşırı akıntısı olan var mı. Su gibi. Dün bugün biraz sarıya döndü hiç adet öncesi bu kadar akıntım olmazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende var sarıya dönük akıntı ama çok değil günde birkaç kezAşırı akıntısı olan var mı. Su gibi. Dün bugün biraz sarıya döndü hiç adet öncesi bu kadar akıntım olmazdı
Anladım canım benimde reglin 25. Günüydü bugün negatif çıktı 27-28 günde bir olurum yumurtada muhtemelen 13. Günü falan çatladı sen bana umut oldun inşallah benimde pozitife döner bu ay çok umutluydumBat 18-20 civari benim günü gününe olma hiç. Reglin 29. Günü oyle diyeyim daha net olur
Biliyorum cnm benimŞaka yapıyorum canım benim
Anladım canım gönlünden geçen olsun inşallah:)Kiz bana yardimci olanlar çok kp derim kv eşim de çok yardimci o yuzden ayrı eve geçmeden bi tane daha yapmak istiyoruz. Hem birlikte büyürler.
Aiiyy çok heyecanlı o zamanAy bende var sarıya dönük akıntı ama çok değil günde birkaç kez
Pazar sabahı ben de yapıcam hayırlı haberler inşallahBende de çok gögüs ağrısı vae gecikme var. İçten içe çok heyecanlanıyorum ama yoktur ya deyip duruyorum. Kızlarla birlikte pazar sabahı yeniden test yapıcam bu sefer çatlamanın 12.günü olacak. İnşaallah sağlıklı bir şekilde vardır ve çıkar,
bende innovita ve laboquıck kullandım en güzel sonuç veren laboquıck ınnovıtada iyi ama laboquıck daha net pozitif veriyoCanım ya ben de bu markaninkini kullanıyorum. Ovulasyon testini. Ama ben de çok memnun kalmadım açıkçası. Daha bitmedi elimdekiler eğer bu ay nasip olmazsa bitene kadar kullancam ama çok aşırı da güven vermiyor açıkçası. Bozuk çıkmadı ama pikler falan çok sağlıklı belirgin değil yani. Bir daha almam açıkçası.
Yani çok takipcili diye güvenmemek lazım bu tarz şeylere ben alırsam bir daha laboquick alırım
Ay sorma nasıl heyecanlıyım 10 gün nasıl geçecekAiiyy çok heyecanlı o zaman
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gebesindşr canım.Ayyy kızlar memelerim ilk gebeliğimdeki gibi ağrımaya başladı umutlanmamak elde değil Allahım inşallah boşuna umutlanmıyorumdur inşallah ilk gebeliğimde de yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı
10 gün niye canım randevu mu aldın kadın doğumaAy sorma nasıl heyecanlıyım 10 gün nasıl geçecek
lh gebelikte aynı ovulasyın gibi pik yapıyo bakın size gebelik ile ovu testimi atayımHcg ye duyarlı değil ki ovu testi o nasıl oluyor
hcg kanda 10 iken lh ovulasyon testim bu ve hcg yükseldikçe çok daha koyulaştı lh silmişim onlarıHcgye duyarlı değil ama lh da yükseliyor hamilelikte onu da algılıyor normalden daha koyu bir ikinci çizgi çıkıyor eğer hamileysen. Ama onun için batı beklemek lazım
bu da aynı günki hcg gebelik testiHcgye duyarlı değil ama lh da yükseliyor hamilelikte onu da algılıyor normalden daha koyu bir ikinci çizgi çıkıyor eğer hamileysen. Ama onun için batı beklemek lazım
ama aynı yumurtlamadaki gibi pik şekilde yada pike yakın çıkması gerek mesela elinde ovu testi olan hamile bi arkadaşımız varsa yapsın bi görünovu testinde de cikiyor yazmış biri onu okuyordum Hcg ye duyarlı değil ki o lh hormonunu ölçüyor.Simdi aklıma bir de o girdi.Ovu testi de var elimde
bu arada ilişkinin 10 yada 11 günü bata 3 vardıhcg kanda 10 iken lh ovulasyon testim bu ve hcg yükseldikçe çok daha koyulaştı lh silmişim onları
Benim de arkadaşım ovulasyon testi ile öğrenmişti gebe kaldığını kıpkırmızı olmuştu iki çizgi deama aynı yumurtlamadaki gibi pik şekilde yada pike yakın çıkması gerek mesela elinde ovu testi olan hamile bi arkadaşımız varsa yapsın bi görün