Ay C çizgileri bile yok.Neden işini düzgün yapmaz ki insanlarTestlerin ikisi de bozuk çıktı, fıkra bu kadar.
bir gebenin günlüğü yazıyor üzerinde de, gidip ağlayarak günlüğüme yazacağım şimdi.
Ay inşallah inşallah (ama şimdiden çokta tribe girmemek lazım temkinli olalım) bu benim kendi kendime söylediğim ama iç sesim sürekli memelere dokuuunnnn memelere dokuuunnn diye fısıldıyorGelsin belirtilerrrrrrr.İnnnsallah bu ay gebe kalırsın canim.Ya da şu an gebesindir
Benim.adetume daha 9 gün var test yapmadim@Layylaylomm @aycnnderin @Bilgee1 H harivefaa D dasist @Sunsun9
Kızlar sizde durumlar nasıl ne zaman test yapacaksınız??
Sizin bat ne zamandı acabaAmin teşekkür ederimtahminen 7 Ekim yumurtlama. 2 ya da 3 gün önce yaptım tam gününü hatırlamıyorum canım
Kendi sayfalarına testin bozuk çıktığını söyleyince yenisini hediye ediyorlar. Bence sende yaz fotolarını at bozuk çıktı diyeTestlerin ikisi de bozuk çıktı, fıkra bu kadar.
bir gebenin günlüğü yazıyor üzerinde de, gidip ağlayarak günlüğüme yazacağım şimdi.
Takvime göre 26-27 benim.Yumurtlamaya göre 23-25 arası.
Benim adete 9 gün var@Layylaylomm @aycnnderin @Bilgee1 H harivefaa D dasist @Sunsun9
Kızlar sizde durumlar nasıl ne zaman test yapacaksınız??
Umutların boşa çıkmasın insallah canim.Sana dua ediyorum eski topikten beri.Saglikli hayirli güzel bebekleri olsun diyeAy inşallah inşallah (ama şimdiden çokta tribe girmemek lazım temkinli olalım) bu benim kendi kendime söylediğim ama iç sesim sürekli memelere dokuuunnnn memelere dokuuunnn diye fısıldıyor
İnşallah vesile olurAy normalde yumurtlama testi epeydir kullanmıyorum ama geçen de bahsetmiştim buraxa gynoseed ben de kullanmak istiyorum diye, aldım. Yanında da ovulasyon testi gelmiş. Deniyim madem.
Maşallah saglikla ilerlesin saglikla kucagina al inşallah.Çok tebrik ederim çok sevindim.Kızlar beta 30.9 çıktı
Amin inşallah canım benimUmutların boşa çıkmasın insallah canim.Sana dua ediyorum eski topikten beri.Saglikli hayirli güzel bebekleri olsun diye
Ya ben aslında almadım ov testi. Şimdi sitesine yazsam bizden almadınız derlerse, kime yazmam lazım ki hi de. Gynosed yanında geldi.İnşallah vesile olurben ovulasyonu başka aldım innovita kullanmıştım
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımKızlar beta 30.9 çıktı
Hayırlı olsun Allah biz de nasip etsinKızlar beta 30.9 çıktı
benjm regl belirtileri işte kasık ağrısı ara ara ve sabah inceden Bi bulantı. Şu anda da aynen devam ediyor ağrı ve bulantı geçmedi benim gastrit de var stres yapınca da oluyor test vs biraz stres oldum ondan da olabilir. Gece karnımı tutmuşum eşim oyle dedi farkında değildim ağrım vardi yanj regl olcam diyordum. Göğüs hassasiyeti de var benim her regl oncesinde olur zaten. Extra koku hassasiyeti var onu da eşim farketmis şüphelendim ben dediKorkuyorum açıkcası senin belirtin neydi benim karnıma ara ara ağrı giriyor
Test yapsan aslındaBende günü günü olurum şaşmaz yani genellikle sabah saatlerinde ama hala gelen giden yok açıkcası çok umudum yoktu
Yaaa hatırladım! Sizdiniz bana gynoseed tavsiye eden. Şimdi daha çok sevindim.İnşallah vesile olurben ovulasyonu başka aldım innovita kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?