Ben de aynı durumdayım sanki fazladan ağrım var gibi ama psikolojikte olabilirBenim bugün bat günüm ama karın ve bel ağrım var hala olmadım
Sahiden soyluyormusunBence aşırı mantklı bi hareket aferim kız
Canım hatirladigim kadarıyla gynoseed idi jel. O aynı zamanda kayganlastirici olarak da kullanıl mıyor mu? Ben hep bir taşla iki kuş diye hatırlıyorum niyeyseKızlar kayganlaştırıcı öneriniz varmı ben ihtiyaç duyuyorm da bazen. Hemde gebeliğe engel olmcak bişe olsa?
Doktorum su bazlı bişe kullanabilirsin dedi ama marka söylemedi
Hindistan cevizi yagı sizce zararlımı
BuKız jelci ne okuyamadım bu ne diyo diyorum
Valla ilerde çok rahat edersin ne güzel beraber büyürlerSahiden soyluyormusun
Kız cok mantklı ben direk onumu alsamCanım hatirladigim kadarıyla gynoseed idi jel. O aynı zamanda kayganlastirici olarak da kullanıl mıyor mu? Ben hep bir taşla iki kuş diye hatırlıyorum niyeyse
Bende günü günü olurum şaşmaz yani genellikle sabah saatlerinde ama hala gelen giden yok açıkcası çok umudum yoktuBen de aynı durumdayım sanki fazladan ağrım var gibi ama psikolojikte olabilir
İnşallah güzel haberler alırız ne zaman test yapacaksınBende günü günü olurum şaşmaz yani genellikle sabah saatlerinde ama hala gelen giden yok açıkcası çok umudum yoktu
Folidoce kullanıyorum içinde aktif folik asit olanlar daha faydalıymış.Folic asitlerinizin markalarını çok merak ettim bana daha önce prenelac omega 3 vermişti yeni dr da gebyfoll verdi. Prenelactan daha var diye yeniden almadım
Viaxi su bazlı engel değil diye biliyorum canm benKızlar kayganlaştırıcı öneriniz varmı ben ihtiyaç duyuyorm da bazen. Hemde gebeliğe engel olmcak bişe olsa?
Doktorum su bazlı bişe kullanabilirsin dedi ama marka söylemedi
Hindistan cevizi yagı sizce zararlımı
Ahaaaaa geliyor galiba gelmekte olaan benim memikler rahat ya bir ağrı sızı yokKızlaaaaaarrrrrr meme uçlarım ağrıyoooooorrrrrr
İnşallah yaa belki bugün yaparımİnşallah güzel haberler alırız ne zaman test yapacaksın
Ayyy bilmiyorum inşallah ama hemen umutlanmıyorum daha çok var adeteAhaaaaa geliyor galiba gelmekte olaan benim memikler rahat ya bir ağrı sızı yok
Merhabaa, bence çok kısa zaman olmuş olmayabilir yumurtlama ama siz emin olmak için ovulasyon testi yaparsanız daha sağlıklı olur bence.
Ay normalde yumurtlama testi epeydir kullanmıyorum ama geçen de bahsetmiştim buraxa gynoseed ben de kullanmak istiyorum diye, aldım. Yanında da ovulasyon testi gelmiş. Deniyim madem.Benim yumurtlama dönemleri 2-3 gun sürüyor o akıntı ve yumurtlama olduktan sonra akıntı değişiyor mesela. Yanj hemen 1 gunde olacak diye kaide yok. Takip et bence daha yeni başladıysa
Testlerin ikisi de bozuk çıktı, fıkra bu kadar.Ay normalde yumurtlama testi epeydir kullanmıyorum ama geçen de bahsetmiştim buraxa gynoseed ben de kullanmak istiyorum diye, aldım. Yanında da ovulasyon testi gelmiş. Deniyim madem.
Ay ikisinin de bozuk çıkması çok sinir bozucuuTestlerin ikisi de bozuk çıktı, fıkra bu kadar.
bir gebenin günlüğü yazıyor üzerinde de, gidip ağlayarak günlüğüme yazacağım şimdi.
Yani keşke biri doğru gösterseydiAy ikisinin de bozuk çıkması çok sinir bozucuu
Anladım canım.Sağlık olsun.Cekirdek ailenle yeni bebeklerinle çok mutlu yaşayacağın güzel bir ev nasip olur inşallah.Evet malasef beraberim. Yasadigimiz yerler yakinda yikilacak. Yerine ev verilecek. O sebepden ayrı eve cikmiyoruz bizede ayrı ev verilecek
Gelsin belirtilerrrrrrr.İnnnsallah bu ay gebe kalırsın canim.Ya da şu an gebesindirKızlaaaaaarrrrrr meme uçlarım ağrıyoooooorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?