Insallah olmazsın ve hep birlikte pazar günü pozitifi görürüz.Zeyna03 benim elimde de 1 tane testim kaldi. Bat cumartesi eğer o gün olmazsam bende sizinle beraber pazar test yapicam. Inşallah olmam
Bence değerlerin kötü değil sadece yumurta kaliteni artırman lazım. İster takviye ile ister beslenmek şeklin ile mesela paket gıda ve kimyasal çamaşır suyu vs hepsini bitir farkı görüceksin. Tabi doktorun dediği öncelikle ben sadece tecrübe ettiğimi aktarıyorumMerhaba kızlar ben 38 yaşındayım evliliğin 2.ayındayım yaş sebebiyle direk gebelik düşünüyoruz diye testlerimi yaptırdım bide eşimden spermiyogram istediler onu bekliyoruz henüz gösteremedik. Ama benim sonuçları tek tek internette aratınca biraz moralim bozuldu sizce nasıl
AMH 0.17 Estradiol 46 Prolaktin 6.3 LHL 11.75 FSH 20.67 Progesteron 3.35
AMH dışındaki diğer testler 2 ayrı hastanede 1 gün ara ile tekrarlandı hemen hemen aynı değerler çıktı.
Oy bu nasıl güzel bir morel oldu gece gece paket gıdayı çıkarttım gibi beslenmeye daha dikkat ederim tabiki yeterki olsun. Benim regl 25inde kasıklarım ve belim bugün çok ağrıdı aciyipte halsizim hemen ümit ediyor insan acaba gebelik mi var diyeBence değerlerin kötü değil sadece yumurta kaliteni artırman lazım. İster takviye ile ister beslenmek şeklin ile mesela paket gıda ve kimyasal çamaşır suyu vs hepsini bitir farkı görüceksin. Tabi doktorun dediği öncelikle ben sadece tecrübe ettiğimi aktarıyorum
ŞimdiZeyna03 benim elimde de 1 tane testim kaldi. Bat cumartesi eğer o gün olmazsam bende sizinle beraber pazar test yapicam. Inşallah olmam
Yaa ne güzel sizindemi oğlunuz var benimde 4 yaşında bir oğlum var ne ara oldu nasıl öğrendim hiç bilmiyorum keşke o zamanki gibi rahat hiç bişey bilmiyor olsaydım diyorumBen oğlumu erken gebelik testi ile yumurtlama sonrası 10. Gün öğrenmiştimo yüzden varsa çıkar yine diye düşünüyorum ama çıkmazsa da tekrar etmeyip regl bekleyeceğim
Ahahah sanssizliktan umut dogurmak da anca bizim gibi ana olmaya çalışanların işi zatengelmeleri gereken zamanda geliyorlar ya inşallah zamanıdır
Ay hadi İnşallah bende hevese geldim sayenizdeBen 2.bebemi yumurtlamanin 10.günü kaset test ile öğrenmiştim canim.6 yılda vücudumda değişiklikler olmadıysa yine erken öğrenebilirim sanirim.Pazar günü yumurtlamanin 11.catlamanin 10.günü olacak.Biz bir cesaret Eldorin ile test yapmaya karar verdik.Bendeki de deli cesareti hem de kaset testle yapicam testi6 yıl önce kaset test ile öğrendiysem yine öğrenirim diye delilik iste bakalım hayırlısı.Beklemek çok zor
Ben de pazar sabahı yapayım bariYaptın mi testi?Sabredebilirsen pazar günü beraber yapalım.Eldorin ve birkaç kişi daha var.Bat neydi senin
Bekleriz canm.Pazar sabah test günü ne guzel.Pozitifler havada uçsun insallah.Ben de pazar sabahı yapayım bari
İnşallah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin Allah en güzelini isteyelim biz olur inşallahBekleriz canm.Pazar sabah test günü ne guzel.Pozitifler havada uçsun insallah.
Benim de 2 oğlum var Allaha emanetler.Herkesin oğlan masallah.Lioo nun da oğlu var.Yaa ne güzel sizindemi oğlunuz var benimde 4 yaşında bir oğlum var ne ara oldu nasıl öğrendim hiç bilmiyorum keşke o zamanki gibi rahat hiç bişey bilmiyor olsaydım diyoruminşallah hep beraber öğreniriz
Haha evet oğlan annesiyiz çoğumuz hadi bunlar tutsun birde cimcime kızlar oluyormuş evrene güzel enerjiler yayalımBenim de 2 oğlum var Allaha emanetler.Herkesin oğlan masallah.Lioo nun da oğlu var.
Ben de aynı şeyi dilemiştim.Haha evet oğlan annesiyiz çoğumuz hadi bunlar tutsun birde cimcime kızlar oluyormuş evrene güzel enerjiler yayalım
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda hayırlısıyla tabiki öncelikle gönlümüzdekide olsa kötü olmazdıBen de aynı şeyi dilemiştim.
Ben senin yerinde olsam vakit kayip etmeden tüp bebeğe baslarim . Hayit tohumu tavsiye ederim ayrica. Benim FSH 13dü hayit tohumu ve testere dişli aslan pencesi kullandim bi süre 5 e düşdü.Merhaba kızlar ben 38 yaşındayım evliliğin 2.ayındayım yaş sebebiyle direk gebelik düşünüyoruz diye testlerimi yaptırdım bide eşimden spermiyogram istediler onu bekliyoruz henüz gösteremedik. Ama benim sonuçları tek tek internette aratınca biraz moralim bozuldu sizce nasıl
AMH 0.17 Estradiol 46 Prolaktin 6.3 LHL 11.75 FSH 20.67 Progesteron 3.35
AMH dışındaki diğer testler 2 ayrı hastanede 1 gün ara ile tekrarlandı hemen hemen aynı değerler çıktı.
Nerdeyse iki seneye yaklaştıSakın umutsuzluğa kapılma sakın eşin sperm testi verdi mi
Bilmiyorum artıkAslında işte çok düşündüğümiz için bilinc altina yerlesiyor. Bende bu gün test yaptim negatifdi ardından uyudum rüyamda o yaptigim testde ikinci çizgi çıkmış. Kafamıza taktigimiz için oyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?