Kız olurmu öyle şey sakın umudunu yitirme, en beklemediğin anda haber alacaksın bak emin ol Allahtan ümit kesilmez, bazen gebeliğe o kadar odaklanıyoruz ki etrafta dönüp biteni görmüyoruz gerçekten. Mutlaka seni seven bir eşin bir ailen vardır , zamanı gelince olacak lütfen ağlayıp dahada üzme kendini . Allah sana ve isteyen herkese hayırlısıyla en kısa sürede hamilelik nasip etsinMaalesef yine olmadı. Tam günümde adet oldumçok kötüyüm artık hiç gücüm kalmadı göz yaşlarımı tutamayacağımı bildiğimden işe bile gitmedim
Merhaba ben de son adet tarihim 24 Eylül
Bat 22 Ekim
Merhaba! Hoşbuşdum umarım test yaptım dayanamayıpMerhaba hoş geldin canim. Bata az kaldı inşallah tutmustur
Merhaba! Hoşbuşdum umarım test yaptım dayanamayıp
Valla negatif mi pozitif mi bilmiyorum yarısı var diyo yarısı yokDaha erken kız negatif isede uzulmek yok.
Buraya yazdığımda 2. Aşılamaydı adet oldum elendim yazdım şimdi 3. YapıldıEee o zamn niye elendim diyorsun. Sat ve bat yaz gunceleyim. Inşallah bebis gelir
Ben 2.bebemi yumurtlamanin 10.günü kaset test ile öğrenmiştim canim.6 yılda vücudumda değişiklikler olmadıysa yine erken öğrenebilirim sanirim.Pazar günü yumurtlamanin 11.catlamanin 10.günü olacak.Biz bir cesaret Eldorin ile test yapmaya karar verdik.Bendeki de deli cesareti hem de kaset testle yapicam testiYaa seninde erken oluyor aslında canım catlamadan sonra 10.gün 12 de ancak geçer sanki idrarayaa bende aynı iki üç aydır salmıştım ama bu ay bir ayrı umutluyum nedense ev taşıyacağım başka şehre aylardır olmadı tam bu hengabede olur dedim bendede öyle bir şans var çünkü birazda ondan umutluyum şansızlığımın vermiş olduğu umut
Benim de bu ay 3 ilişki oldu sadece.Neyime güveniyorsam ayın 7 si sabah 9 u pik günü gece ve 10 u çatlama günü gece.Tabi nasipte varsa tek ilişkiyle bile tutuyor.Bakalim bekleyip göreceğiz.İlk testinin markası neydi canimOlabilir evet yani erkenden yapmasaydım kaçırmıştım
Ay hadi inşallah tutar.Mujdeli haberi alırsın canim.Test günün ne zamanBuraya yazdığımda 2. Aşılamaydı adet oldum elendim yazdım şimdi 3. YapıldıSat 3 ekim bat 30 ekim
Canim benim zamanı vardır mutlaka.Üzülmen normal ama lütfen kendini harap etme.Ümidini kaybetme.Bi süre üzerinde durmamaya çalış.Kk daki topikler konular da çok etkiliyor ruh halimizi.Sürekli buralarda takılmak stres ediyor insanı.Biraz kafanı dağıtacak şeylerle meşgul olabilirsin.Allah sana ummadığın anda yaşatsın annelik duygusunu.Ben de bu ay olmadıysa buralardan uzak kalıp akışına bırakmak istiyorum.Maalesef yine olmadı. Tam günümde adet oldumçok kötüyüm artık hiç gücüm kalmadı göz yaşlarımı tutamayacağımı bildiğimden işe bile gitmedim
Bence güvenilmez canim oyle az buz da değil koca 2 yıl geçmiş.Test kendinden geçmiştir artıkKızlar son kullanma tarihi 2 yıl geçmiş gebelik testi sonucuna güvenilir mi sizce
Ayyyyy inşallahYa maşallah. Şöyle bir 2 hafta sonra çift cizgiyi goruyoruz o zman
C çizgisi çalışıyor diye sorun yok diye düşündüm ama , cumartesi normal test yapıp öğrenirim inşallahBence güvenilmez canim oyle az buz da değil koca 2 yıl geçmiş.Test kendinden geçmiştir artık
Yaptın mi testi?Sabredebilirsen pazar günü beraber yapalım.Eldorin ve birkaç kişi daha var.Bat neydi seninC çizgisi çalışıyor diye sorun yok diye düşündüm ama , cumartesi normal test yapıp öğrenirim inşallah
Yaptım, negatif. Pazar günü bat benim. Ben cumartesi yapacağım inşallahYaptın mi testi?Sabredebilirsen pazar günü beraber yapalım.Eldorin ve birkaç kişi daha var.Bat neydi senin
Erken gebelik testi varsa elinde çıkar varsa büyük ihtimal.Yaptım, negatif. Pazar günü bat benim. Ben cumartesi yapacağım inşallah
İstesemde kopamıyorum sizdeyim bende.
Yeni döngümü sabırsızlıkla bekliyorum duphaston 10 gün içicem sonra brakınca regl baslıcak sanırım bakalm haftaya perşembe 10.günüm oluyor
Heralde kasımın başında baslarım bende maceraya
İlişki bile olmuyo cok sıkıcı korktu benm herif kist dediler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?