Yaa erken gebelik testinde cuma günü görmüştüm aynı çizgiyi atayım tekrar. Haftasonu da kaset test yapmak istedim o da az önce attığım işte.Bence var işte belli ama erken gebelik testiyle anlarsın kesin. Merak ettim bende şimdi :dur en önemlisi şu : memelerinde elektrik var mı bu grupta her elektriklenen memelerde kesin gebelik çıkıyor testten daha net öyle diyim
Ay göğüslerimde elektrik yok ama rahmimde bi ağırlık var sanki 1 haftadır psikolojik mi bilmiyorum ama özellikle stress olduğumda ortaya çıkıyor ama genel hareketlerimde de var açıkçası. Kasıklarımdan daha aşağıda tam üçgende yani özel bölgeme gelmeden iki taraflı ağrıyorBence var işte belli ama erken gebelik testiyle anlarsın kesin. Merak ettim bende şimdi :dur en önemlisi şu : memelerinde elektrik var mı bu grupta her elektriklenen memelerde kesin gebelik çıkıyor testten daha net öyle diyim
Bence var yaaaa 20/30 vardır betaYaa erken gebelik testinde cuma günü görmüştüm aynı çizgiyi atayım tekrar. Haftasonu da kaset test yapmak istedim o da az önce attığım işte.
Bakalım artık perşembe eşimin doğum günü çarşamba günü kan vereceğimBence var yaaaa 20/30 vardır beta
Hadi hayırlısı olsun süprizi görmek istiyorummBakalım artık perşembe eşimin doğum günü çarşamba günü kan vereceğim
Bence varrrr ve evet meme uçlarında elektriklenme var mı çok önemli bişi oYaa erken gebelik testinde cuma günü görmüştüm aynı çizgiyi atayım tekrar. Haftasonu da kaset test yapmak istedim o da az önce attığım işte.
Telefonun flaşını aç ışığın önüne tut testi. ben öyle yapınca daha net gördümKızlar test yaptım sanki görüyorum bi çizgi ama resim de çıkar mı bilmiyorum belli belirsiz
Kız idrar testii yapsana çatlardım ben kanı bekleyemem. Kalınlaşma gebelik kaynaklıysa kesin çıkar 6 gün geçmiş adetin zaten nasıl durdunHanımlar adetim 6 gün geccikti az önce hastahaneye gittim rahim duvarı kalınlaşmış doktor umarım gebeliktir dedi. Kan verdim ama yarına çıkar artık. Sizlerin varmı bilgisi varmı böyle bir ihtimal? Hiç sabredemiyorum
Kız meraktan ölürüz atmazsanKızlar test yaptım sanki görüyorum bi çizgi ama resim de çıkar mı bilmiyorum belli belirsiz
Gebelik nasıl gidiyor taze anneTelefonun flaşını aç ışığın önüne tut testi. ben öyle yapınca daha net gördüm
Ay hemen at hemenKızlar test yaptım sanki görüyorum bi çizgi ama resim de çıkar mı bilmiyorum belli belirsiz
Bı şey diycemorda bariz bir çizgi varYaa erken gebelik testinde cuma günü görmüştüm aynı çizgiyi atayım tekrar. Haftasonu da kaset test yapmak istedim o da az önce attığım işte.
Caniiiiiim hayırlısı olsuuuuuunKızlar görüyor musunuz bilmiyorum ama ben görüyorum gözlerim yanıltmıyorsa
Evet ilk yazdığım da biraz daha azdı ama belirginleştiBı şey diycemorda bariz bir çizgi var
Kız görüyormusunuz ne bu resmen ben burdayım diyorKızlar görüyor musunuz bilmiyorum ama ben görüyorum gözlerim yanıltmıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?