Görüyorum ama kaç gün vardı bataDün beyaz çizgi çıkmıştı bu sabah yaptım yine beyaz çizgi çıktı resimle oynadım bı çizgi gorunuyo artık ruh sağlığımız mi bozuluyo acaba
Evet ya başka bir şey mi oldu acaba ben de merak ettim. İyi yapmışsın doktora gitmekte fayda var. İnşallah bir şey çıkmazYaptım canım yok hiçbişe regl de olamıyorum
Vajinada batma var kasıklarım ağrıyor. Yarında olmazsam doktora gideyim diyorum. Stresliyim
3 gün kaldıGörüyorum ama kaç gün vardı bata
Ebet canim bana yazarsan eklerim. Hoş geldin
Hoş geldik :) rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Maşallah canım çocuklarınaHoş geldik :) rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Ben kendimi tanıtmak istiyorum.:) 32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim biri 2015 Li biri 2022li bir tane daha istedik rabbim izin verirse :)
sat: 08.10.2024
Canım çok ilginç ya başka marka mı denesen acaba?3 gün kaldı
Canım sanki test bozuk hangi marka kullandın ??3 gün kaldı
Aklın yolu birCanım sanki test bozuk hangi marka kullandın ??
Prodoctor ve conforttt 2 farklı marka ikiside aynı cikiyoCanım sanki test bozuk hangi marka kullandın ??
Prodoctor ve conforttt 2 farklı marka ikiside aynı cikiyo
Selamlar arkadaşlar ben cok pis uyumaya başladım da haftasonu yatarak geçti. Sımdı doktordan geldik iyi ilerliyor çarsamba bi daha hcg bakılacak 22sinde de inşallah keseyi görcez.Tebrik ederim umarım devam edersin sigarasızlığa. Bebekte anomalilerin en büyük sebebi sigaraymış bunu düşün umsrım kolayca adapte olursun. Dualarım seninle
Burda birisinde daha öyle oldusoguknevalee de hatta testi beyaz cıkmıstı sonra kırmızya dönmüştü galibs ?
Benimde beyaz çıktı bekleyince böyle olduSelamlar arkadaşlar ben cok pis uyumaya başladım da haftasonu yatarak geçti. Sımdı doktordan geldik iyi ilerliyor çarsamba bi daha hcg bakılacak 22sinde de inşallah keseyi görcez.
Ve evet testim beyaz çizgi cıktı 1 hafta sonra yaptıgım test de silik pembe gördüm sımdı koyulaştı testlerim :)
İkisinin bozuk olma ihtimali var şans yani iki bozuk test çıkmıştır . Beyaz çizgi hiç denk gelmedim. Prodoftor early kullandım ben hep , idrarını kaba yapıp orda 20 saniye bekletiyorsun değilmi testini ?
İkisinin bozuk çıkması da çok olası değil gibi yaa. Bence biraz daha bekle sonra yeniden yap testleriProdoctor ve conforttt 2 farklı marka ikiside aynı cikiyo
Kaset test yaptım onda bişey çıkmadı kan verdim sağlık ocağına bakalım çıkacak mı bişey akşam 10 gibi çıkar dedi doktor regla 3 günüm var dedim zamanında döllenme olduysa belli olur ama tabi geç döllenme olasılığı da var regl olmazsan bidaha bakalım dediİkisinin bozuk çıkması da çok olası değil gibi yaa. Bence biraz daha bekle sonra yeniden yap testlerisilatansueco kaset test dene bence bu sefer
Çıkmaz canim çok erken.En erken 24 ünde falan yapman lazım ilk testi.Benim uygulamaya göre 13 ekim yumurtlama günümdü. Belki daha erken yumurtlamış da olabilirim. Ovulasyonla takip etmediğim için emin değilim yumurtlamaya. Takvime göre bakarsam 7 gün olmuş oluyor ayın 20sinde. 7 gün sonrasında idrarda çıkmaz dimi
Bak bekleyince böyle olduİkisinin bozuk çıkması da çok olası değil gibi yaa. Bence biraz daha bekle sonra yeniden yap testlerisilatansueco kaset test dene bence bu sefer
Kan testinde inşallah 5 üstü görürsün canımKaset test yaptım onda bişey çıkmadı kan verdim sağlık ocağına bakalım çıkacak mı bişey akşam 10 gibi çıkar dedi doktor regla 3 günüm var dedim zamanında döllenme olduysa belli olur ama tabi geç döllenme olasılığı da var regl olmazsan bidaha bakalım dedi
İnşallah yaKan testinde inşallah 5 üstü görürsün canım
Bende aşırııı uyukluyorum ayakta hattaSelamlar arkadaşlar ben cok pis uyumaya başladım da haftasonu yatarak geçti. Sımdı doktordan geldik iyi ilerliyor çarsamba bi daha hcg bakılacak 22sinde de inşallah keseyi görcez.
Ve evet testim beyaz çizgi cıktı 1 hafta sonra yaptıgım test de silik pembe gördüm sımdı koyulaştı testlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?