masAllah Allah bağışlasın evladinizi benimde bir oğlum var 4 yaşında 9 Eylül'de betam istenildiği gibi yukselmedigi için sağlıksız gebelik dendi ve kürtaj oldumEvet hiç bişey yok. Ay ben oğlum da 1 gün kala negatif 1 gün gecikince pozitifi görmüş kadınım. Ümidimi hiç kaybetmiyorum Daha benim için erken. Negatif çıkacağını bile bile yaptım.
Ay inşallah canım ya 4 aydır deniyoruzBak eski konulara baktım söyle Bi mesaj buldum diyo ki:
Adetime 10 gün varken test yaptığımda ikinci çizgi olarak beyaz çizgi çıkmıştı.
Testi 2 gün sonra tekrarladığımda ikinci pembe çizgiyle karşılaştım. Suan hamileyim
Yani teste devam
Yumurtlamadan sonra düzenli olmasa da canımız isterse yapıyozBuarada ovulasyon bitti diye değerlendirmeyi bırakmıyosn dmi belki bdaha yumurtlarsn aman diyim ümitliyim senden
İnşallah olmuştur bu sefer hayırlısıylaAy inşallah canım ya 4 aydır deniyoruz
Yaaa benim de o süreçten sonra canım istemiyor da koca çok alıştı onu napcaz bilmiyorum kaçmaktan küsecek adam banaYumurtlamadan sonra düzenli olmasa da canımız isterse yapıyozbu ara benim canım pek istemiyomsrtıkmolduysa oldu olmadıysa yılmak yok yola devam
2 güne adet sökülmüştü benim, yumurtlama ise 1 günde etkili oluyor hepEvett biliyorum dün gece kafayı yemek üzereyken gördüm yaptim ama pek inanmamıştım ne kadar yaptın ve ne zaman geldi kanama
Gün içerisinde sürekli yaptınız mi2 güne adet sökülmüştü benim, yumurtlama ise 1 günde etkili oluyor hep
sat 9 Ekim bat 6 Kasım ekleyebilirmisiniz listeye umarım hayırlısı olurCanim hiç bilgim yok elinde testin varsa sabah birdaha dene istersen
Evet pek oradaki gibi sabah akşam değil aklıma geldikçe yaptımGün içerisinde sürekli yaptınız mi
Umarım bende de ise yarar teşekkür ediyoreeEvet pek oradaki gibi sabah akşam değil aklıma geldikçe yaptımaklımdan da hiç çıkmadığı için sürekli diyebilirim
Ya evet o kısım biraz sıkıcı ben takvim veriyom şu günler yanaşma bu günler garanti şu günlerde de benden işaret gelirse olur diyeYaaa benim de o süreçten sonra canım istemiyor da koca çok alıştı onu napcaz bilmiyorum kaçmaktan küsecek adam bana
Selam canim ben adetten ilk ay 10 gün sonra başladım v2. Ay 3 gün sonra başladım 3. Ay 5 gün sonra başladım 3 aydır 10 gün kullandım soğan kurunu doğru yapmismiyim10 veya 12 gün olması gerek
Ay keşke not alsaydım ben böyle bir seye vesile olacağını bilemedim
Ahahah şaka gibi yaa mum etmiş adamıYa evet o kısım biraz sıkıcı ben takvim veriyom şu günler yanaşma bu günler garanti şu günlerde de benden işaret gelirse olur diyeönceden bilgisi olunca ısrar edip üzülmüyo
Ay napiyim kız başka türlü trip çekmekten bahane bulmaktan gına geliyorduAhahah şaka gibi yaa mum etmiş adamı
Adet günün ne zamanYaptim canim yukarıya bak foto da ekledim negatif evet farkındayım canim biliyordum negatif çıkacağını çünkü çok erken
Canım benimde 21-22 si bat 19 unda yapsam çıkarmı bu ay hiç ovulasyon takip etmedim ne zaman yumurtlama oldu emin değilim tam olarak akışına bırakıp birde bu şekilde deneyeyim dedim tahmini yumurtlama haftamda gün aşırı ilişki denedik bakalım birde böyle deneyelim dedikHayır yarın yapma 19 ekimde birlikte yapalım diyen birisi çıksın
test günü arkadaşı aranır huu huu
Yumurtlamadan 10 gün sonra çıkabilir fakat silik falan olur kafan kkarışr.Bi suru beklersin.Acaba değer aratacak mi kese görünecek mi?Sen en iyisi Bata 1 gun kala yap.
Ben de nişana gidip geldim.İyi oldu zaman gecti kafam dağıldı.Canım bugün pazar ailecek arkadaş toplanmacasındaydik kafam dağıldı benim birazhiç bakamadım buraya da.
Ya ben de yumurtlamayı görüp degerlendirdik diye biraz daha ümitliyim. Diğer türlü de aşırı bilinmezlik gribi geliyor bana o da ayrı darlıyor. Her türlü beklemek çok zor
Neyse az kaldıbir hafta daha sabır etcez mecbur
Bekle bekle 20 sinde beraber yapalım.Hayır yarın yapma 19 ekimde birlikte yapalım diyen birisi çıksın
test günü arkadaşı aranır huu huu
Amin canm teşekkürler.Hepimizin saglikli bebekleri olsun.Batlarımız aynıinşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıkla. Test yapmaya ne zaman başlıyorsun. Beraber yaparız testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?