Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkındaki en hayırlısını versin istiyorsan vardır umarım sanada geçmiş olsun testin sonucunu söylersin bizedeBende pazartesi pik salı çatlama oldu. Akşam ilaçlı mr çektiricem mecbur 1 saat sonda test vericem. İnşaallaj varsa çıkar, çıkmaz ve varsada bir şey olmasın diye dua ediyorum
Evet test gününüze benide yazın ahahamillet üzerime regl olup bitirdi yumurtlaması geldiBı de bı şey diycem sen ilk bebeğinde de son adet tarihini düzeltti demiştin doktor 10 gün geç yumurtladim demiştin. O zaman gerçekten de bizi bekliyor gibi oluyorsun
Kiz öyle deme daha 3 gün olduEvet test gününüze benide yazın ahahamillet üzerime regl olup bitirdi yumurtlaması geldi
Yazdım seni de test gününe ama sen gene de bizi bekleme ya ara ara yap testiniEvet test gününüze benide yazın ahahamillet üzerime regl olup bitirdi yumurtlaması geldi
Dahada olmassan görün doktora cano adet söktürücü verirlerEvet test gününüze benide yazın ahahamillet üzerime regl olup bitirdi yumurtlaması geldi
Bana 15 gün gibi gelen üç günKiz öyle deme daha 3 gün oldu
Bencede beklemem inşallah günde 3 tane yapcam zor duruyom neyse yarın sabah bdahaYazdım seni de test gününe ama sen gene de bizi bekleme ya ara ara yap testini
Bu ayda böle geçsin De yine hamile kalamassam baktırırımkötüyü çagırma ya
Evet, döngüm 24 gün normalde 12. Güne pik oluyordu ama bu sefer 16.gün pik oldu.Bu pazartesi mi oldu pik? patrawa
Canım daha yerleşme bile olmamıştır yumurta dollense bile. çıkmaz O yüzden muhtemelen. Erteleyemiyor musunuz en azından netlesene kadar? Çok acil bir mr mı?Evet, döngüm 24 gün normalde 12. Güne pik oluyordu ama bu sefer 16.gün pik oldu.
Benim 5 günüm var daha sabah ilk idrarla yaptım bişey çıkmadı göğüs ve kasik ağrım varkittenlyy 19una kadar hem regl hem gebelik pozitif olmazsa bir doktora görün ama bence yine
Maalesef ani ve acil bir mr. İlaçlı olması canımı sıkıyor. Evet ama tamamen vicdanımı rahatlatmak istiyorum sanırım. Belkide çıkar sonuç benim her işim böyle ters zamanlara denk gelir 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama mr bu aya denk geldiCanım daha yerleşme bile olmamıştır yumurta dollense bile. çıkmaz O yüzden muhtemelen. Erteleyemiyor musunuz en azından netlesene kadar? Çok acil bir mr mı?