- 3 Eylül 2024
- 349
- 108
- 18
- 30
Aynı durum bende de var. Benim göğüslerim normalde de şişmez veya uçlarında hiç ağrı olmaz açıkçası bu kadar erken uçlarında ağrı olması beni çok şüphelendiriyor. Siz yumurtlama gününü takip etmiş miydiniz ben testte 3/4 pik görmüştüm ve 30/1/3/4/5/6/7 hep değerlendirdik ondan da umutluyum galiba. Ama bu göğüs ucu hassasiyeti nedenini aşırı merak ediyorumBenim adet öncesinde bile göğüs ağrım olmaz sadece bazen kaşık ve sağ bacakta ağrı oluyor. Bide ben bu ay hsg çekildim ondanda biraz umutluyum bakalım
Canım hiç kendine sıkıntı yapmaAyyyy vallahieşim de beni darlıyor çok stres yapıyorsun diye ona da bir şey diyemiyorum. Sanki ben taktığım için olmuto gibi suçluluk geliyo sabah akşam bu platformda takılıyorum insanların mutluluğuyla mutlu oluyorum
Teşekkür ederimCanım hiç kendine sıkıntı yapmasuçlu hissetme. Gerçekten olacağı varsa oluyor. Stres de yapsan yapmasan da... ama kafayı rahatlatmak için bir şeyler yapmak iyi gelir
Günaydın gece rüyamda hcg 340 gördüm
Yaptım çıkmıyorr ya
Beni ekleyebilir misiniz sat 25.09.2024 bat belli degil pcos'um normalde 14 - 14 oluyordum gecen ay geciktim@Candy7777 senide eklimmi
Ahahaha biliyorum o duyguyuYaptım çıkmıyorr ya
Kör olacaktım incelicem diye
Günaydın gece rüyamda hcg 340 gördümdün de hatırlarsanız sabah silik pembiş çizgi görmüştüm erken testte ama öğlen görememiştim... kararımsa bugün test yapmamak
Erken öğrenmek o yuzden güzel ya. Böyle varmı yokmu kafayı yicem. Yoksa regl olmak istiyorm oda yok. Erkenden ögrensem en azından mutlu bir bekleyişAhahaha biliyorum o duyguyubelki bir umut hayalet bir çizgi görürüm kör olması
Bence biraz daha belirginleşir çizgi bir kaç güne inşallah o zaman daha rahat yaparsın
Yani inşallah o gebelik belirtisidirErken öğrenmek o yuzden güzel ya. Böyle varmı yokmu kafayı yicem. Yoksa regl olmak istiyorm oda yok. Erkenden ögrensem en azından mutlu bir bekleyiş
Vajinada batma var iğne batar gibi neden acaba
Benim yumurtalık değil alt tam. Bende normal olmayan bişeler var ama bakalımYani inşallah o gebelik belirtisidirçünkü bende de var noktasal bir ince bir sızı giriyor ara ara sol yumurtaligimdan yumurtladim bu ay tam orda
Benim de yumurtalık değil sol tarafta rahmimde ama ben soldan yumurtladigima yordum onuBenim yumurtalık değil alt tam. Bende normal olmayan bişeler var ama bakalım
Günaydın canım.Şafak 8.Zaman geçmiyor.Topige bakmasam mi bi süre diyorum dayanamıyorum hemen bakıyorum.Test yapan hamile olan var mı diye.Çok mutlu oluyorum çünkü
Aynen ben de gebelik haberi alınca çok seviniyorumGünaydın canım.Şafak 8.Zaman geçmiyor.Topige bakmasam mi bi süre diyorum dayanamıyorum hemen bakıyorum.Test yapan hamile olan var mı diye.Çok mutlu oluyorum çünkü
Ben de temizliğe vereyim kendimi bari.Aynen ben de gebelik haberi alınca çok seviniyorumböyle saya saya gecircez ya bir bakmisiz gelmiş. Her güne bir ghedef koyayım diyorum zaman çabuk geçsin bugün evi yıkayacağım baştan aşağı zaman geçer
Benimde kaldı 7 gün
Şafak 7Günaydın canım.Şafak 8.Zaman geçmiyor.Topige bakmasam mi bi süre diyorum dayanamıyorum hemen bakıyorum.Test yapan hamile olan var mı diye.Çok mutlu oluyorum çünkü
Adetin gelmezse bekle 20sinde hepberaber yapalım o zamanBenimde kaldı 7 güntahmini 19 na olmam lazim. Erkenden test yapmicam ben
Galiba bende sizi bekliyorumAdetin gelmezse bekle 20sinde hepberaber yapalım o zamanZeyna03 sen ben littlekaju beklerim derse o da beklesin bizi hepberaber yapıp paylaşalım çizgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?