- 16 Ağustos 2024
- 53
- 35
- 33
İnşallah aminMerhaba bende bugün adet oldum perşembe ilk randevum var başta sadece estrofem mi başladınız? Doktor ilk randevudan transfer gününü söylüyor mu heyecanlıyım aylardır verdiğimiz çaba sonunda bebeklerimizi alıcaz inşallah :)
Aminn inşallah Kasım bize uğurlu gelsin haberleşelim mutlakaİnşallah aminben de cuma adet olmuştum, pazartesi yani dün kontrole gittim. Rahim duvarı kalınlığına baktı, Rahime baktı, Estrofem verdi. D3 vitamini ve folik asit başlattı. 5 kasımda tekrar kontrole gideceğim. Transfer tarihini söylemedi ancak tahmini olarak 12-13 Kasım olabilir dedi. Sanıyorum rahimin kalınlaşma süreci de etkiliyor transfer tarihini ikinci kontrolde söyleyecek diye bekliyorum ben tam tarihi heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun, iyi düşünelim iyi olsun arkadaşım
Evet ben prednol kullanıyorum transfer hazırlığının başından beri. Bildiğim kadarıyla bağışık baskılayıcı olarak kullanılıyor.Merhaba hanımlar dondurulmuş transferde kortizon içerikli hap kullanan var mı ne zaman başladınız kaç gün kullandınız?
Merhaba benim de tahminen tam sizinle aynı zamanlar transferim olacak :) ben adetim başladıktan 20 gün sonra falan transfer olurum sanıyorum ama doktor 13 ü deyince birden bi heyecan sardı :) ilaç kullanıyor musunuz sizde peki ?12-13 Kasım transfer olacağım, bugün Estrofem başladık :) heyecanla bekliyorum embriyolarım ağustos ayından beri donuk bekliyor :)
MerhabaMerhaba benim de tahminen tam sizinle aynı zamanlar transferim olacak :) ben adetim başladıktan 20 gün sonra falan transfer olurum sanıyorum ama doktor 13 ü deyince birden bi heyecan sardı :) ilaç kullanıyor musunuz sizde peki ?
Merhaba benim transferim 7 kasımda dün yani adetimin 13.günü kontrole gittim progestan iğne ve fitil verdi bir de kan sulandırıcı bir ilaç. Ayrıca folik asit ve glifor ve günde 4 estrofem kullanıyorum onlara da devam dedi.sizin de öyle olur büyük ihtimalleMerhabaheyecanlıbir bekleyiş, ellerim terliyor inanın Estrofem kullanıyorum ben şu an günde 3 tane. 25 ekimde adet olmuştum, 28 ekimde transfer için hazırlığa başladık. D vitamini ve folik asit içiyorum. 5 kasımda ilk kontrolüm var, sanıyorum progestan iğne gibi başka şeyler verecek transferden önce kullanmak için. Hesaplarıma göre benim de adet başladıktan 19-20 gün sonra yapacak transferi sürecimiz aynı gibi. Siz neler kullanıyorsunuz ?
Benim de tahminim bu yönde, böyle bir planlama bekliyorum ben deMerhaba benim transferim 7 kasımda dün yani adetimin 13.günü kontrole gittim progestan iğne ve fitil verdi bir de kan sulandırıcı bir ilaç. Ayrıca folik asit ve glifor ve günde 4 estrofem kullanıyorum onlara da devam dedi.sizin de öyle olur büyük ihtimalle
Evet göbektenBenim de tahminim bu yönde, böyle bir planlama bekliyorum ben deiğne göbekten mi oluyorsunuz?
Bende de şöyle , 30 ekimde adet oldum 8 Kasımda bir kontrol daha olacak ve rahim istenilen kalınlıkta ise 13 ünü transfer günü olarak verebileceklerini söylediler ,yani reglimin başladığı günden itibaren 15. Güne denk geliyor.Merhabaheyecanlıbir bekleyiş, ellerim terliyor inanın Estrofem kullanıyorum ben şu an günde 3 tane. 25 ekimde adet olmuştum, 28 ekimde transfer için hazırlığa başladık. D vitamini ve folik asit içiyorum. 5 kasımda ilk kontrolüm var, sanıyorum progestan iğne gibi başka şeyler verecek transferden önce kullanmak için. Hesaplarıma göre benim de adet başladıktan 19-20 gün sonra yapacak transferi sürecimiz aynı gibi. Siz neler kullanıyorsunuz ?
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşımBende de şöyle , 30 ekimde adet oldum 8 Kasımda bir kontrol daha olacak ve rahim istenilen kalınlıkta ise 13 ünü transfer günü olarak verebileceklerini söylediler ,yani reglimin başladığı günden itibaren 15. Güne denk geliyor.
Tüp bebeği başka şehirde yaptırdığım için ilaçlı bir süreç oluyor benimki, burada doğal siklus vs görüyordum o olsa daha uzun zaman alacaktı sanırım. Uzaktayım diye bunu tercih etti doktorum sanıyorum. Şimdilik östrojen veren bi bant kullanıyorum yarın ben de estrofem kullanmaya başlayacağım.
Aynı dönemde aynı duyguları yaşayacağız , inş güzel haberlerimizi de paylaşırız buradan
Merhabalar. Bende 30 ekimde oldum. Dondurulmuş çift embrijo transferi oldum, test günüm 11 kasımEkim-Kasım 2024 dondurulmuş transfer olacaklar burda merak ettiklerimizi ve süreci paylaşalım.
Merhaba benim 7 Kasım transfer günüm ama çok korkuyorum transferden ağrılı bi işlem mi acaba çünkü o an kasılıp stres yapmak istemiyorumMerhabalar. Bende 30 ekimde oldum. Dondurulmuş çift embrijo transferi oldum, test günüm 11 kasımtransfer günü ve 2 gün aşırı rahatdım hiç öyle stres yapmadım veya gerilmedim. Belirtilere odaklanmamaya çalışıyorum çünkü herkesde farklıymış ama bende de tabi göğüs ağrısı sol kasıkta çok az batma oldu şimdi 4 günümdeyim. Ben hastaneye gitmeden önce evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum :)
Kesinlikle öyle ağrılı acılı bir şey değil çok rahat olun düşünmemeye çalışın zaten içeri alındığınız an hemşire doktor olsun sizi rahatlatıyorlar herkes güler yüzlüydü bende :) ekrandan görebiliyorsunuz o an yerleştirdiklerinde ben çok dua okudum o an :)Merhaba benim 7 Kasım transfer günüm ama çok korkuyorum transferden ağrılı bi işlem mi acaba çünkü o an kasılıp stres yapmak istemiyorum
Anladım çok teşekkür ederim içim rahatladı. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşmak da nasip olurKesinlikle öyle ağrılı acılı bir şey değil çok rahat olun düşünmemeye çalışın zaten içeri alındığınız an hemşire doktor olsun sizi rahatlatıyorlar herkes güler yüzlüydü bende :) ekrandan görebiliyorsunuz o an yerleştirdiklerinde ben çok dua okudum o an :)
İnşallahAnladım çok teşekkür ederim içim rahatladı. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşmak da nasip olur
Merhaba, bende 30’ekim dondurulmuş çift embriyo ttansferi oldum. Bende bugün yaptım erken gebelik test ama negatif çıkacağından emindim çünkü çok erkenMerhaba bende 28 ekimde dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün transfer hariç 5. Günüm. Dün erken gebelik testi yaptım dayanamayıp ama tek çizgiydi. Çok erken olduğu için moralimi bozmamaya çalışıyorumTest günüm 9 kasım. Dün geceden beri böyle sanki regl olacakmış gibi bi ağrım ve bel ağrım var. Sizlerin ne gibi belirti veya şikayetleri var? İnşallah hepimiz pozitifi görüp bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız