2024 Ekim-Kasım dondurulmuş transfer olacaklar burda merak ettiklerimizi ve süreci paylaşalım.

Çok güzel bi duygu bebeğinizle ilk buluşmanız o yüzden hiç strese girmeyiniz biraz idrara sıkışık olmanız yeterli ondan sonrasını düşünmeden o anın keyfini çıkartın ağrı vs olmuyor zaten
çoktan transfer oldum canım çok yandı o an çok hırpalandım belki de rahmim kasıldı acıdan cuma günü negatifi gördüm. Bebeğimin koyulma anını acıdan gözlerimi kapattığım için göremedim.

çoktan transfer oldum canım çok yandı o an çok hırpalandım belki de rahmim kasıldı acıdan cuma günü negatifi gördüm. Bebeğimin koyulma anını acıdan gözlerimi kapattığım için göremedim.
Çok üzüldüm rabim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏

Kızlar ne durumdasınız, transferini olan var mı ? İlaçlar çok etkiliyor mu , kabızlık yapıyor diyorlar . Bir de oksapar iğneyi ne kadar kullandırıyorlar bilginiz var mı

Kızlar ne durumdasınız, transferini olan var mı ? İlaçlar çok etkiliyor mu , kabızlık yapıyor diyorlar . Bir de oksapar iğneyi ne kadar kullandırıyorlar bilginiz var mı
Merhaba ben transfer olmadım henüz, transfer hazırlığı sürecindeyim hayırlısı olsun inşallah 🤲
Progesteron içerikli ilaç kabızlık yapıyor
Oksapar kişiye göre değişiyor kimisine 12.haftaya kadar kullandiriyor kimine doğuma kadar kullanılıyor kimisine ise pozitif gördükten sonra biraktiriyor o kişiye göre değişiyor canım 💐
Sen transfer oldn mu

Merhaba ben transfer olmadım henüz, transfer hazırlığı sürecindeyim hayırlısı olsun inşallah 🤲
Progesteron içerikli ilaç kabızlık yapıyor
Oksapar kişiye göre değişiyor kimisine 12.haftaya kadar kullandiriyor kimine doğuma kadar kullanılıyor kimisine ise pozitif gördükten sonra biraktiriyor o kişiye göre değişiyor canım 💐
Sen transfer oldn mu
Ben 2. Adeti bekliyorum transfer için , ilaçları hazır ettim iğnelerden gözüm korktu bu sefer , oksapar göbekte çok morarma yapıyormuş fln

Ben 2. Adeti bekliyorum transfer için , ilaçları hazır ettim iğnelerden gözüm korktu bu sefer , oksapar göbekte çok morarma yapıyormuş fln
Ben 0.4 oksaparı kullanmıştım morarma yapmadı ama biraz yakıyor, bu transferimde 0.6 lık oksapar kullanacam o daha fazla yakıyor diyorlar inşallah emeklerimizin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur 🤲
İğnenin içindeki fazla havaya dikkat ederek yaparsak çok yakmaz morartmaz inşallah 🤲
Hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim 🤲 ❤️

Ben 0.4 oksaparı kullanmıştım morarma yapmadı ama biraz yakıyor, bu transferimde 0.6 lık oksapar kullanacam o daha fazla yakıyor diyorlar inşallah emeklerimizin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur 🤲
İğnenin içindeki fazla havaya dikkat ederek yaparsak çok yakmaz morartmaz inşallah 🤲
Hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim 🤲 ❤️
İnşallah nasip olur isteyen herkese , ben de oksapar 4000 kullanacağım

Merhaba hanımlar dondurulmuş transferde kortizon içerikli hap kullanan var mı ne zaman başladınız kaç gün kullandınız? 🌹

Merhaba, ben de transfer icin ikinci regli bekliyorum normalde cok duzenlidir 27-28 gunde regl olurum fakat bu sefer 6 gun gecikti. Kac gun gecikme normal sayilir yapmam gereken bisey var mi bilmiyorum

Merhaba, ben de transfer icin ikinci regli bekliyorum normalde cok duzenlidir 27-28 gunde regl olurum fakat bu sefer 6 gun gecikti. Kac gun gecikme normal sayilir yapmam gereken bisey var mi bilmiyorum
Merhaba, stresten adet gecikmesi yaşanmış olabilir, yine de doktorunuza muayene olun isterseniz, geçmiş olsun 💐

Herkesin 2.adetinin geç olduğunu okuyordum bende öyle olurum sanıyordum ama iki adetim arasında 15gün var sadece ben ara kanama olduğunu düşünerek gittim doktorum adetsin transfer sürecine başlayacağız dedi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah güzel haberler alırız 💕

Evet önceki transferimde estrofem rahmimi kalınlaştırmadı. O yüzden transferim ertelendi. Sonra doktor gonal f verdi düşük dozda kullandım yine yumurta büyüdü ama 1tane ve çatlatma iğnesi kullandım ardından transfer oldum. Bazı doktorlar hiç ilaç kullandırmıyor kendi doğal yumurtlama takibini yapıp transfer yapıyor
Opu işlemişde uyanık mı oluyorsunuz

Merhaba ben de geçen pazartesi opu oldum 21 yumurtam toplandı 15 tanesi döllendi bugün 3.günüydü hepsi gelişim göstermeye devam ediyormuş dondurmadılar hiçbirini 5.günü bekleyeceklermiş. İlk adetimden sonra yani kasım başı gibi transfer olmuş olurum inşallah
Çok merak ettim pcos musunuz

12-13 Kasım transfer olacağım, bugün Estrofem başladık :) heyecanla bekliyorum embriyolarım ağustos ayından beri donuk bekliyor :)

12-13 Kasım transfer olacağım, bugün Estrofem başladık :) heyecanla bekliyorum embriyolarım ağustos ayından beri donuk bekliyor :)
Merhaba bende bugün adet oldum perşembe ilk randevum var başta sadece estrofem mi başladınız? Doktor ilk randevudan transfer gününü söylüyor mu heyecanlıyım aylardır verdiğimiz çaba sonunda bebeklerimizi alıcaz inşallah :)

X