💞 2024 EKİM AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰🏼🤲🐣💞

Doktorum uyardı ama ben hayatımda böyle kabız olmadım streste etkiledi bence takdir ilahi ne diyelim önce saglıgımız elden bişey gelmiyor
Merhaba canım hayırlısı olsun o kabızlık olayından ben de çok korkuyordum o yüzden bir hafta öncesinden başladım beslenme düzenimi her sabah iki kuru incir yiyordum çok su içiyordum vücudumu dengeledim transferden sonra biraz kabızlık değil de biraz daha zorlanma oldu ona da yine kuru incir ve kuru kayısıyla ve bol su içerek geçirmeye çalışıyorum bence oldrduktan sonra bir şey engel olamıyoruz Rabbim ol derse oluyor

Merhaba canım hayırlısı olsun o kabızlık olayından ben de çok korkuyordum o yüzden bir hafta öncesinden başladım beslenme düzenimi her sabah iki kuru incir yiyordum çok su içiyordum vücudumu dengeledim transferden sonra biraz kabızlık değil de biraz daha zorlanma oldu ona da yine kuru incir ve kuru kayısıyla ve bol su içerek geçirmeye çalışıyorum bence oldrduktan sonra bir şey engel olamıyoruz Rabbim ol derse oluyor
Evet ama moralim çok bozuldu şimdi dr verdiği şurubu kullanıyorum

Hemen bozma moralini tutacagı varsa hiç birşeye bakmıyor nasipte varsa tutar
Zaten huzursuz bağırsak hastasıyım 6 Şubat depreminden sonra yakalandım, yediğime içtiğine dikkat eden biriyim öyle Sağlık olsun herşeye rağmen tutsun inşallah

transfer masasından yatak alçaktaydı yatağa geçerken sırtımı biraz öne doğru kaldırım, bacaklarımıda alandan çıkarmakta zorlandım ani hareketler yapmak zorunda kaldım, yatağa biraz hızlı indim sıkıntı olmuş mudur? Yatağa geçtikten sonra ayaklarımın olduğu kısmı yukarı kaldırdılar 2 saat hiç kalkmadım.
Canım tek derdin bu olsun ben sıkışık olduğum için yatamadım bir de yermedi üstüne kabız oldum ama doktorum dedi ki tutunacağım varsa 20 dakika da ne yaparsan yap tutunuyor takdir ilahi

Tutunacaksa tutunur Allahın izniyle.dunyaya gelecekse hiçbirşey engel olmaz,dua edin.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah 🌼
Kozlar iyi ki varsınız eşim bile anlamıyor biryerlerde benim gibi olan birilerini bilmek beni umutlandırıyor 🥹

Merhaba kızlar benimde 3 yumurta toplandı 2 si 5.günü gördü 10 Ekim transfer oldum bugün 9.günüm diye test yaptım ama negatif inşallah erken yaptığım için nefatiftir pazartesi kan vericem bakalım
Beni transferden sonra hiç yatırmadılar hemen ayağa kaldırdılar yatağa geçince kendim yattım 15 dk yatmanın tutunmaya hiçbir faydası yok dediler

Kozlar iyi ki varsınız eşim bile anlamıyor biryerlerde benim gibi olan birilerini bilmek beni umutlandırıyor 🥹
Sende iyiki varsın canım,erkekler yani eşlerimiz bizi okadar anlamıyor maalesef,biz birbirimize destek olacağız bizi bizden daha iyi kimse anlamaz 🤗

Merhaba kızlar benimde 3 yumurta toplandı 2 si 5.günü gördü 10 Ekim transfer oldum bugün 9.günüm diye test yaptım ama negatif inşallah erken yaptığım için nefatiftir pazartesi kan vericem bakalım
Beni transferden sonra hiç yatırmadılar hemen ayağa kaldırdılar yatağa geçince kendim yattım 15 dk yatmanın tutunmaya hiçbir faydası yok dediler
Hayırlı olsun canım,inşallah pozitif haberlerini alırsın.dedigin gibi transferden sonra yatmayanlar tuttuğunu yazıyor burda topiklerde okuyorum. Allah verecek olduktan sonra oluyor

Neevra Neevra merhaba herkese. İsmim Hande. 29 yaşındayım. 9 Ekimde transferim yapıldı. 19 ekimde test için çağırdılar. İnşaallah benim gibi bekleyen herkes, güzel sonuçlar alırız ☺️🌸
Merhaba tekrar. Ben kan testi yaptım ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin 🤲🌸

17 Ekim'de bende transfer oldum 😊 Yaş 36 olduğu için 2 embriyo transfer etti doktorum. Nasipse 29 Ekim'de kan testi yapılacak benimde 😊

Merhaba tekrar. Ben kan testi yaptım ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin 🤲🌸
Merhaba canımm ne güzel haberler verdin çok şükür 🙏çok mutlu oldum,sağlıkla ilerlesin inşallah,sürecini fırsatın oldukça yazarsan seviniriz,Rabbim bizede nasip etsin bizede dua et 🤗

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin size de dua et beni de transferimin transfer hariç 6.gunum. 3 gün ömriyosu transfer edildi 2 adet daha erken biliyorum test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum adet olacak gibi karnım ağrıyor bide göğüs ağrısı çok sizin belirtilerniz nelerdi

X