- 13 Ağustos 2024
- 1.148
- 1.629
Raporlu mu tüp bebek tedavisi oldunuzTransferde ki ilaçlar okadar tutmuyor canım korkma.
Bende raporlu 6 bin ödemiştim sana cok iğne verdiler sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Raporlu mu tüp bebek tedavisi oldunuzTransferde ki ilaçlar okadar tutmuyor canım korkma.
Evet raporlu oluyorum şuanRaporlu mu tüp bebek tedavisi oldunuz
Rapor için tüplerin kapalı olması rapor çıkarmaya yeter miEvet raporlu oluyorum şuan
Bu konu hakkında hiç bilgim yok inanınRapor için tüplerin kapalı olması rapor çıkarmaya yeter mi
Bilerek vermediklerini tahmin ediyordum daha sonra emin oldum eczaneyi ariyorum limitim yok diyor eczaci odasindan aldim numaranizi limitiniz varmis diyorum bi bakayim diyor sonra evet limitim varmis diyor igneleri veriyor insanı çok zorluyorlar benim icin en zor kısım igneleri bulmak olmustuBiz ilk raporlu denemede bulamamıştık ertelenmişti.
Daha önceki denemelerde hiç rapor kullanmadık bilmiyoduk. Sonrasında arastırdık bi eczane bulduk zeynepkamil hastanesi karşısında oradan temin ettik. Bu denemede de bir telefonla gelin alın dediler içeri girip cıkmamız 2 dakka sürmedi.
İnfertilitede kota yokmuş bilerek vermek istemiyorlarmiş inceleme olayları cok oluyormuş parayı hemen alamadıkları için filan.
Evet bu yüzden erteledim geçen yıl ki denemem de. Allahtan bu eczane vicdanlı cıktı bizde her zaman bulunuyor arayın yeter dediler rabbim gerek bırakmasındaBilerek vermediklerini tahmin ediyordum daha sonra emin oldum eczaneyi ariyorum limitim yok diyor eczaci odasindan aldim numaranizi limitiniz varmis diyorum bi bakayim diyor sonra evet limitim varmis diyor igneleri veriyor insanı çok zorluyorlar benim icin en zor kısım igneleri bulmak olmustu
Insallah bu denememizde hayirlisiyla hamile kalalim gercekten çok sıkıntılı süreçlerEvet bu yüzden erteledim geçen yıl ki denemem de. Allahtan bu eczane vicdanlı cıktı bizde her zaman bulunuyor arayın yeter dediler rabbim gerek bırakmasında
Amin inşallah cok zor cokInsallah bu denememizde hayirlisiyla hamile kalalim gercekten çok sıkıntılı süreçler
Sevindim o zaman.bena rapor karşılamayan 12 kutu bir iğne yazmış ondan tuttu okadar.7 bine yakın raporlar tuttu.Transferde ki ilaçlar okadar tutmuyor canım korkma.
Evet sorunca ilaçlar var diyorlar raporlu deyince veremeyiz diyorlar bütün gün dolaştım alabilmek içinBende çok zor bulmustum igneleri hele raporlu alicam dedigimde cogu eczane limitim dolu diyordu eczaci odasini arayarak ögrendim raporlu olarak alabilecegim eczaneleri
Raporlu ilaçlar 6700 tuttu,4500 da baskılama iğnesi yazmış gonapeptly onlar tuttuKac kutu gonalf aldınız sadece gonalf ler mi 11 bin tuttu
Yumurta rezervin az diye baskılama ile yapacağız dedi,inşallah tek seferde tutar.ekim ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah diğer tipiklerde görüyordum böyle pozitif diye çok mutlu oluyorum Allah bizede yaşatsınSevindim o zaman.bena rapor karşılamayan 12 kutu bir iğne yazmış ondan tuttu okadar.7 bine yakın raporlar tuttu.
Amiinn insallah ya o kadar para döküyoruz umut bagliyoruz sonucu güzel olsunYumurta rezervin az diye baskılama ile yapacağız dedi,inşallah tek seferde tutar.ekim ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah diğer tipiklerde görüyordum böyle pozitif diye çok mutlu oluyorum Allah bizede yaşatsın
He anladm canm onun içindir o miktar bana 3 kutu gonal f 2 kutu gonepepty vermiştiSevindim o zaman.bena rapor karşılamayan 12 kutu bir iğne yazmış ondan tuttu okadar.7 bine yakın raporlar tuttu.
12 kutu gonapeptly vermiş rapor karşılamıyor,900 lük 3 kutu gonal f,cetrotide vermiş 7 kutuHe anladm canm onun içindir o miktar bana 3 kutu gonal f 2 kutu gonepepty vermişti
Amiinn inşallah yüzümüz gülsünAmiinn insallah ya o kadar para döküyoruz umut bagliyoruz sonucu güzel olsun
Hayırlı olsun sürecin,pozitif haberler almayı nasip etsin inşallahMerhaba bende bu ay başladım transfer sürecine 3 gündür estrofem kullanmaya başladım.Sadece folik asit kullan ekstradan dendi,ayın 11inde kontrole gideceğim ona göre planlanacak herşey
Niye raporlu olunca vermiyor eczaneler acabaEvet sorunca ilaçlar var diyorlar raporlu deyince veremeyiz diyorlar bütün gün dolaştım alabilmek için