Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutların tükenmesin lütfen,geç döllenir inşallah,öyle olmasa bile birdaha denersinMerhaba az önce aradılar yumurta döllenmemiş ama yarına kadar bekleyelim geç de olabilir dendi. Moralim çok bozuldu. Geç döllenme olan var mı hiç başına gelen var mı acaba? Umutlarım tükeniyor galiba
Iyi tabi canım 6 tane kaliteli ve döllenmiş.masallah.5.güne gelsinler sağlıkla inşallahBeni de az önce aradılar 22 yumurtadan 13 ü olgun çıkmış 6 tanesi kaliteli döllenmis dediler bugün 1. Gün 3. Günde tekrar arayacaklarmıs bilemedim iyi mi kötü mü
Transferin hayırlı olsun inşallah canm bol bol dua et canm Allah gönlündekini nasip etsin inşallahTransferim gercekleşti hanımlar 12 gun sonra net sonuc bellı olacakmış
Hepımızin hakkında hayırlısı olsun ınsaallah
Hayırlısı olsun canim ilk güzel haber senden gelecek insallah beklemedeyizTransferim gercekleşti hanımlar 12 gun sonra net sonuc bellı olacakmış
Transferin hayırlı olsun inşallah canm bol bol dua et canm Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Tesekkurler hanımlar sızınde transfer gununuzu ve guzel sonuclarınızı beklıyor olacagım rabbım herkesın hakkındaki hayrı evlat sahıbı olması yonunde versın inşaallahhHayırlısı olsun canim ilk güzel haber senden gelecek insallah beklemedeyiz
Inşallah pozitif haberlerini verirsin canım,hayırlı olsun inşallahTransferim gercekleşti hanımlar 12 gun sonra net sonuc bellı olacakmış
Hadi bakalım güzel sonuçlar getir bize ilk transferini olan kişisin sanırım Topik deTransferim gercekleşti hanımlar 12 gun sonra net sonuc bellı olacakmış
Inşallah pozitif haberlerini verirsin canım,hayırlı olsun inşallah
Teşekkürler hanımlar darısı sızlere ınsaallahHadi bakalım güzel sonuçlar getir bize ilk transferini olan kişisin sanırım Topik de
Merhaba ben estrofeme başladım inşallah sorun olmazsa 12 gün sonra transfer olacak fakat tutunmazsa veya düşük olursa histereskopi olacakmışım siz oldunuz mu olduysanız bilgi verir misiniz işlem hakkında ve niçin size histereskopi dediler inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruzBenim adetim 2 gün erken geldi pazartesi kan verip transfer hazırlığına baslıyoruz. Muhtemelen carsamba veya perşembe de histeroskopi oluyorum. Heyecanlandım gerildim strese girdim açıkçası bir tuhaf oldum. Çok fazla duyguyu biran da yaşıyorum şuan. Allahim yardimcimiz olsun elimizi boşa çıkarmasın insallah.
Merhaba ben 24 eylüle basladim estrofem ve coraspine kontrolum 8 ekimde progesterona bakilacak transfer kac gün sonra olur acabaKızlar bende bugün başladım hazırlığa
Estrofem ve coraspin kullanıcam ayın 9 una kadar tahmini transfer günü de 14 Ekim dedi doktorum sizler ne dırumlardasınız bana yakın olanınız varmı birlikte takip edelim
Düşün tabi Hem vucüd hem beyin olarak dinlenmiş olursun canım.nasipten ötesi yok.belkide o gün için zaman şimdi değildir,bunları söylemek yada duymak kolay değil bizler için,ama bizimde sınavımız bu arkadaşım,kendini üzme lütfen,inşallah hepimiz için geleceği gün yakın olsunBenim maalesef döllenme olmamış bugün görüşme yaptık. Biraz düşünme sürecimiz olacak tekrar denemek için korkularım var.
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız kucağınıza alırsınız
Kac kutu gonalf aldınız sadece gonalf ler mi 11 bin tuttuBenim de 4 ekimde bir sorun çıkmazsa kontrol ve iğnelere başlayacağım,dün ilaçları buldum binbir zahmetle,çok zor buldum ilaçları,raporlu olduğu halde 11 bin tuttu oda şimdilik,yumurta toplama için kullanacağım iğneler,belki diyorsunuzdur ne kadar iyi diye,ama inanın ki olmayınca çok para,transfer hazirligindakiler ne kadar tutar acaba,Allahım ilk seferde olur inşallah,ikinciyi deneyecek maddi gücüm de çok zor,Allah hepimize bu süreçte yardımcı olsun maddi manevi inşllah
Bende çok zor bulmustum igneleri hele raporlu alicam dedigimde cogu eczane limitim dolu diyordu eczaci odasini arayarak ögrendim raporlu olarak alabilecegim eczaneleriBenim de 4 ekimde bir sorun çıkmazsa kontrol ve iğnelere başlayacağım,dün ilaçları buldum binbir zahmetle,çok zor buldum ilaçları,raporlu olduğu halde 11 bin tuttu oda şimdilik,yumurta toplama için kullanacağım iğneler,belki diyorsunuzdur ne kadar iyi diye,ama inanın ki olmayınca çok para,transfer hazirligindakiler ne kadar tutar acaba,Allahım ilk seferde olur inşallah,ikinciyi deneyecek maddi gücüm de çok zor,Allah hepimize bu süreçte yardımcı olsun maddi manevi inşllah
Transferde ki ilaçlar okadar tutmuyor canım korkma.Benim de 4 ekimde bir sorun çıkmazsa kontrol ve iğnelere başlayacağım,dün ilaçları buldum binbir zahmetle,çok zor buldum ilaçları,raporlu olduğu halde 11 bin tuttu oda şimdilik,yumurta toplama için kullanacağım iğneler,belki diyorsunuzdur ne kadar iyi diye,ama inanın ki olmayınca çok para,transfer hazirligindakiler ne kadar tutar acaba,Allahım ilk seferde olur inşallah,ikinciyi deneyecek maddi gücüm de çok zor,Allah hepimize bu süreçte yardımcı olsun maddi manevi inşllah
Biz ilk raporlu denemede bulamamıştık ertelenmişti.Bende çok zor bulmustum igneleri hele raporlu alicam dedigimde cogu eczane limitim dolu diyordu eczaci odasini arayarak ögrendim raporlu olarak alabilecegim eczaneleri