• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 🌸Temmuz Ağustos gibi trasfer olacaklar süreciniz nasıl ilerliyor🪷🪷🪷🪷🪷🫄

Çok şükür kuzum iyiyim bugün kan verdim 571 çıktı darısı sizlerin başına inşallah🤲 🥰❤sen nasılsın çiçeğimmmm.
Güzel çıkmış değerin maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah miniğin 🤲🧿 çok şükür bende iyiyim kuzum ilaçlara devam 5 Ağustos kontrolüm var🤭 az kaldı trasfere🥰 mercimeklerimi almaya az kaldı 🤩

Kızlar
Yarın kan vermeye gideceğim transfer öncesi progesterona bakmak istedi doktorum.
Siz yaptırdınız mi kaç olması gerekiyor değerin ?
Ona göre transfer yapacağım dedi

Tam umutsuzluğa kapıldığınızda şu duayı Hatırlayın kızlar 🥹

Eklentiler

• IMG_20240728_171801_761.jpg
    IMG_20240728_171801_761.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 33
Güzel çıkmış değerin maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah miniğin 🤲🧿 çok şükür bende iyiyim kuzum ilaçlara devam 5 Ağustos kontrolüm var🤭 az kaldı trasfere🥰 mercimeklerimi almaya az kaldı 🤩
Allahım yesinler mercimek lerini😍 az kalmış kuzum beni etiketlemeyi unutma haber ver dua edelim bebeğim🙏🥰

Kim bu çocuğun annesi 🤣🤣
Hadi biraz Gülün 😂

Eklentiler

• IMG_20240728_171628_339.jpg
    IMG_20240728_171628_339.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bir sey sorucam 23 temmuz transferim oldu 5.gün cok stresliyim testte yaptirmak istemiyorum nasıl gecicek

Kızlar bir sey sorucam 23 temmuz transferim oldu 5.gün cok stresliyim testte yaptirmak istemiyorum nasıl gecicek
Canım benim az sabır biliyorum çok zor ama mecburen erken öğrenip yanlış sonuçlar alabilirsin. Dilerim pozitif olur bize de haber verirsin. 🙏

Back