Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net felaket tellalı çok takılmamak gerekiyor:)Çok teşekkür ederim. Sizin nasıl değerleriniz şu an da internetten de okudum Allah korusun bebekte kalp durması falan yazıyor çok endişe ettim
Maşallah BarekAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba
8+3 olmusuz:) çok şükür.
Cinsiyetle alakalı tahmin demek ne kadar doğru bilmiyorum ama hissiyatlarınızı merak ediyorum.
Daha önce iki kaybım olduğundan çok stresliydim bugün dr a gittim dayanamadımgarip bir şekilde sevinmeye hayal kurmaya korkar haldeyim…
Hayırlısı ile hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah güzel arkadaşlarım![]()
Bak bu değişiklik seni 2. sıradan taaa 31. sıraya düşürdüEvet ama doktor değiştirdi yanlış diye![]()
Tabi ki, hayırlı olsunoutoffit beni de ekler misin ? Şehir Konya, sat 15 Mart ,tahmini doğum 20 Aralık, keseyi ilk 4+1 de gördük, kalp atışını 6+4 de duyduk.yaş 31 , ilk çocuk
![]()
Merhaba beni de ekler misiniz? SAT 18 Mart.Bursa'dayım.Kalp atışını 6+6 da duydum.Erkek hissediyorumHayırlı olsunn, ekledim :)
Beklenen doğum tarihi 20 AralıkMerhaba beni de ekler misiniz? SAT 18 Mart.Bursa'dayım.Kalp atışını 6+6 da duydum.Erkek hissediyorum![]()
Merhaba, hayırlı olsun :) Yaş kaç ve ilk çocuk mu ? Tahmini doğum tarihiniz nedir? Eklemişken eksik kalmasın...Merhaba beni de ekler misiniz? SAT 18 Mart.Bursa'dayım.Kalp atışını 6+6 da duydum.Erkek hissediyorum![]()
Teşekkür ederim :) 28 yaşındayım ilk çocuk,tahmini doğum tarihi 20 AralıkMerhaba, hayırlı olsun :) Yaş kaç ve ilk çocuk mu ? Tahmini doğum tarihiniz nedir? Eklemişken eksik kalmasın...
Aaa harikaymis . Bunu not edeyim doktoruma sorarim . Hangisi en iyisi ise onu yaptirmak isterim.10. Hafta olduğunda nipt testi yaptırmak mantıklı. Yaklaşık %99 sonuç veriyor ve çok fazla kromozoma bakılıyor.
Biz panorama yaptırmayı düşünüyoruz nasip olursa.bir hafta on güç içinde sonuç geliyor ve cinsiyetide öğreniyorsunuz.
Dinletmedi mi kalp atışı yokmuydu. Yarın kalp atışı için gidicem 7+1 olacak benimde. Bu doktorları anlamak mümkün değil hepsinin çalışma prensibi bambaşka kimisi 6+1 de kalp atışı için gidiyor kimisi se 7 . Haftadan sonra çağırıyoryok sadece gördüm bugün. haftaya kalp atışını dinleriz dedi
Canım merhaba bende bursadayım özel olmazsa hangi doktora gidiyorsunTeşekkür ederim :) 28 yaşındayım ilk çocuk,tahmini doğum tarihi 20 Aralık
Bazı doktorlar erkenden bilerek dinletmiyorlar daha yeni oluşuyor yorulmasın diye ondan geç söylüyorlar onlar zaten ultrason da dinletmeseler de kalbinin attığını görüyorlar ters bir durum olsa söyler zatenDinletmedi mi kalp atışı yokmuydu. Yarın kalp atışı için gidicem 7+1 olacak benimde. Bu doktorları anlamak mümkün değil hepsinin çalışma prensibi bambaşka kimisi 6+1 de kalp atışı için gidiyor kimisi se 7 . Haftadan sonra çağırıyor