Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Kızlar merhabaaaaa şimdi çıktım doktordan kalp atışını çok şükür duyduk çok şükür darısı bekleyen tüm hamişlerimize olsun 6+1 ile uyumlu dedi mi hafta geri ama olsun içim rahatladı
Merhaba canım benim de şuan 5+4. Normalde düne kadar nabız atar gibi karıncalanır gibiydi. Ama şuan hiç kalmadı sanki sizler böyle bişey yaşadınız mı

Kızlar merhaba sizinde yüzünüzde cildinizde yumşama var mı benimki çok yumşak geliyor Google baktım bişey bulamadım ama bana mı öyle geliyor acaba

İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi. Bazı doktorlar kan pıhtılaşmasını ciddiye almıyor maalesef. Doktor önemli bu süreçte.

Düzenli ölçüyor musun? Ben ilk sağlık ocağında verdiğimde 9-5 gibi bi şeydi düşük galiba, ben de ölçeyim madem
Yok düzenli değil ama başım döndüğünde gözüm karardığında ölçüyorum benimde o civarda çıkıyor sonra tuzlu ayran içiyorum yada tuzlu kraker yiyorum kendime geliyorum

Merhaba canım benim de şuan 5+4. Normalde düne kadar nabız atar gibi karıncalanır gibiydi. Ama şuan hiç kalmadı sanki sizler böyle bişey yaşadınız mı
Evet bazen hiç bilgi de hissetmiyorum dün çok üzülmüştüm bu duruma sonra bulantım başladı çok şükür dedim:) aslında ilk 2.5 ay hamile olduğunu anlamayanlar bile var üzerinde çok düşünüp strese giriyoruz

Evet ilk zamanlar göğüslerim hassastı, uykum geliyordu ve kasıklarımda nabız atar gibi karıncalanır gibi oluyordu bi anda kesildi. Şuan çok çok az göğüslerim hassas çok az ama. Onun dışımda bişey kalmadı sanki. Bilmiyorum umarım herşey yolundadır. Dediğin gibi çok takip ediyoruz.

Herkeste aynı belırtıler olmuyor benim tek belırtım çok ayakta kalınca yorulunca belımde ağrı oluyor başka da yok hıc hamıle gibi hissetmiyorum böyle olmak daha güzel inanın bebek hareketlerını hıssettıkten sonra hamıle olduğumuzu hıssedecegız sanırsam

Yok düzenli değil ama başım döndüğünde gözüm karardığında ölçüyorum benimde o civarda çıkıyor sonra tuzlu ayran içiyorum yada tuzlu kraker yiyorum kendime geliyorum
Benim de tansiyonum normalde düşük hep 10 6 çıkar bana normal çünkü hep boyleydı

Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ultrasona görüntüsünde 6 hafta 3 günlük kalp atışları çok çok azdı haftaya tekrar bakalım dedi başına böyle bir şey gelen oldu mu bir de reçete yazmıştı mide ağrılarım için ancak düşük tehdidi kanama alanı saptanamamış gibi tanılar vardı doktoruma sordum sistemsel merak etme bir şey yok çok takılıyorsun dedi içim hiç rahat değil ultrason resminden anlayan bakabilir mi fotoğraf ekliyorum

kalp atış hızı kaçmış söyledi mi

Yarın gidecektim bugün gidesim var doktora. Enfeksiyon biraz canımı sıkıyor. Şu an bi boşluğum var işte ama doktorun bugün en erken randevusu 2:30'da araya sıkıştırmaz beni herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…