Hayır çok azdı pıt pıt duydum ama var ama çok küçük haftaya gel daha iyi duyalım dedi yinede gerildimkalp atış hızı kaçmış söyledi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır çok azdı pıt pıt duydum ama var ama çok küçük haftaya gel daha iyi duyalım dedi yinede gerildimkalp atış hızı kaçmış söyledi mi
Canım duymuşsun ya önemli olan o bide derinin kaç kat altı herkesin bir değil duyma sesi bazen çok çızırtılı oluyor anlaşılmıyor bende öyle gümbür gümbür duymadım zaten 5 saniye dinletti hemen kesti yormayalım demişti doktorMerhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ultrasona görüntüsünde 6 hafta 3 günlük kalp atışları çok çok azdı haftaya tekrar bakalım dedi başına böyle bir şey gelen oldu mu bir de reçete yazmıştı mide ağrılarım için ancak düşük tehdidi kanama alanı saptanamamış gibi tanılar vardı doktoruma sordum sistemsel merak etme bir şey yok çok takılıyorsun dedi içim hiç rahat değil ultrason resminden anlayan bakabilir mi fotoğraf ekliyorumEki Görüntüle 3420607
Bu haftalarda çok mınık oluyolar benımkıde 6+0 dı çıp çıp gelıyordu sesi merak etmeyin sıkıntı olmazHayır çok azdı pıt pıt duydum ama var ama çok küçük haftaya gel daha iyi duyalım dedi yinede gerildim
Canım enfeksiyon ciddi bir şey bence ben olsam hemen giderdimYarın gidecektim bugün gidesim var doktora. Enfeksiyon biraz canımı sıkıyor. Şu an bi boşluğum var işte ama doktorun bugün en erken randevusu 2:30'da araya sıkıştırmaz beni herhalde dimi
Geçmiş olsun içini ferah tut benim ilk kalp atışında sayı 86 idi doktorda bir hafta sonra bakalım dedi gittiğimde 120 civarıydıMerhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ultrasona görüntüsünde 6 hafta 3 günlük kalp atışları çok çok azdı haftaya tekrar bakalım dedi başına böyle bir şey gelen oldu mu bir de reçete yazmıştı mide ağrılarım için ancak düşük tehdidi kanama alanı saptanamamış gibi tanılar vardı doktoruma sordum sistemsel merak etme bir şey yok çok takılıyorsun dedi içim hiç rahat değil ultrason resminden anlayan bakabilir mi fotoğraf ekliyorumEki Görüntüle 3420607
Canım enfeksiyon ciddi bir şey bence ben olsam hemen giderdim
Bağışıklığımız düşüyor meyve ve çiğ sebze tüketmeye özen göstermeme rağmen kocaman uçuk attım dinlenmekte gerekiyor
Bende de var enfeksiyon doktoruma attım endişelenme Progestan kullanıyor iğne vuruyorsun ondan oluşabiliyor dediCanım enfeksiyon ciddi bir şey bence ben olsam hemen giderdim
Enfeksiyon derecesi önemli arkadaşın baya yüksek çıkmış bide üreme görülmüş ondan dedim bence gidilmesi gerek diye ilk aylar yüksek enfeksiyon tehlikeli diye biliyorumBende de var enfeksiyon doktoruma attım endişelenme Progestan kullanıyor iğne vuruyorsun ondan oluşabiliyor dedi
bişey olsaydı söylerdi doktorun mutlaka içini ferah tutHayır çok azdı pıt pıt duydum ama var ama çok küçük haftaya gel daha iyi duyalım dedi yinede gerildim
Ya evet bi yandan da hiçbişi demeyip gönderdi çok önemli olsa öyle mi yapardı diyorum ama içim rahat değilEnfeksiyon derecesi önemli arkadaşın baya yüksek çıkmış bide üreme görülmüş ondan dedim bence gidilmesi gerek diye ilk aylar yüksek enfeksiyon tehlikeli diye biliyorum
ben prilam dr kullanıyorum . bulantım az olduğu için akşamları içiyorum ama doktorum sabah 1 akşam 2 düzenli iç demişti. düzenli içerseniz fayda görürsünüz.Bulantı ilacı kullanan arkadaşlar, faydasını gördünüz mü acaba? 7+3'teyiz, bir yudum su içsem geri çıkarır durumdayım vücudum suyu asla kabul etmiyor bu bulantı yüzünden bu da halsizliğimi iyice arttırıyor Normalde cumartesi gidecektim doktora ama öne çektim çarşamba gideceğim 5 gün daha su içmeden geçmez.
Umarım Bu kadar beklediğime bile pişman oldum. Ben gözümü açıyorum ve yeniden kapatana kadar bulantıyla geçiyor günüm, adeta benimle uyuyup benimle uyanıyorben prilam dr kullanıyorum . bulantım az olduğu için akşamları içiyorum ama doktorum sabah 1 akşam 2 düzenli iç demişti. düzenli içerseniz fayda görürsünüz.
ben de ilk başta aman içmeyeyim ilaç sonuçta demiştim ama inanın bende boşuna çekmişim bulantıyı . düzenli için . hiçbir zararı yok.Umarım Bu kadar beklediğime bile pişman oldum. Ben gözümü açıyorum ve yeniden kapatana kadar bulantıyla geçiyor günüm, adeta benimle uyuyup benimle uyanıyor
Zaten fayda zarar ilişkisine bakıldığında su içmemenin daha az zararlı olduğunu düşünmüyorum ilaçtanben de ilk başta aman içmeyeyim ilaç sonuçta demiştim ama inanın bende boşuna çekmişim bulantıyı . düzenli için . hiçbir zararı yok.
Hadi bakalım güzel haberlerle gelBugüne aldım randevuyu yarını beklemek istemedim. Dua edin inşallah keseyi de görürüz
Bizim burda her şeyi akışına bırakıyorlar asla ilaç vermiyorlar bulantı için çok kötü oldu mu bir haftalık hastane yatışı yapılıyorZaten fayda zarar ilişkisine bakıldığında su içmemenin daha az zararlı olduğunu düşünmüyorum ilaçtan
Onlar da şartları ne kadar zorluyorlar ya öyle. Reçetesiz alınamıyor mu? Ayrıca bir hafta sonra taburcu olduğunda ne oluyor peki her şey kaldığı yerden devam edince?Bizim burda her şeyi akışına bırakıyorlar asla ilaç vermiyorlar bulantı için çok kötü oldu mu bir haftalık hastane yatışı yapılıyor