Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Evet tekrarlatan düşükler olunca riske atmadım. Planlı gebeliklerde ve riskli olunca beklenen adet tarihi gelmeden pozitifliği yakalamaya çalışıp hemen ilaç başlamak gerekiyor
Evet benim de öyle bizde kanda görür görmez başladık ilaçlara. Ben normal bi kadın doğum doktoruna gidiyorum da o yüzden sordum perinatoloğa ne zaman gittiğinizi. Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende kanama olmuyor bebeklerin kalbi durduğu için gebeliği sonlandırmak zorunda kalıyorum. Kanama varsa aspirin nasıl kullanılır bilgim yok maalesef sizi yanlış yönlendirmek istemem

Amin inşallah. Bi daha o duygusal ve fiziksel travmayı yaşamak istemiyorum herkes gibi; o yüzden öğrenir öğrenmez gittim

Amin inşallah. Bi daha o duygusal ve fiziksel travmayı yaşamak istemiyorum herkes gibi o yüzden öğrenir öğrenmez gittim
Düzelme yapmam gerekiyor yorumda :) herkes gibi travmayı yaşamak istemiyorum virgül :) o yüzden gebeliği öğrenir öğrenmez peritonoloğumu arayıp gittim

Perşembe günü bi daha gideceğim belki bir iki ilacı keser doktorum sersem gibiyim tüm gün kamuda çalışıyorum şuan kanama vs olmadığı için istirahat de yok maalesef inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Hanımlar karın ağrınız var mı? Yani doktora da sordum normal dedi (hem enfeksiyondan hem rahim genişlemesinden) ama gün içinde çok sık giriyor ağrı. Kıvrandırmıyor da yani öyle öldüren bi ağrı değil ama sanki sürekli ağrı varmış gibi.

Merhaba, ben de aralık annelerine dahil oluyorum sanırım :) sadece gebelik testi yaptım henüz doktora gitmedim. SAT 20 Mart. tahmini doğum 25 Aralık görünüyor. uygulamaya göre 5+4. İkinci olacak inşallah.
Aaa tarihlerimiz aynı sizinle umarım sağlıkla büyür herhangi bir gebelik belirtisi yaşıyor musunuz

Kasık bölgesinde sanırım benimde var

Canım benim yorulunca ağrıyor. Özellikle işe gittiğim günlerin akşamı ağrıyor. Haftasonu hiç ağrımadı. Rahim genişlediği için normalmiş evet, adet ağrısı gibi, sızlama gibi oluyor. Ben de mide bulantısı, yanması başladı ya. Sen de var mı mideyle alakalı birşey?

Tamam tuzlu ayran denicem muhtemelen tansiyonum düşüyor. Hiç tansiyon problemim olmadığı içşn anlamadım belkide

Tamm bende tansiyona bakim o zaman

Ben de kafamı dağıtıyosam hissetmiyorum o ağrıyı. Mide bulantısı bende arada oluyor koku hassasiyetine bağlı herhalde ya da çok hızlı kafamı çevirirsem falan, onun dışında mideli bi şeyim yok

Düzenli ölçüyor musun? Ben ilk sağlık ocağında verdiğimde 9-5 gibi bi şeydi düşük galiba, ben de ölçeyim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…