- 13 Mayıs 2024
- 528
- 507
- 31
En dertli olduğum konulardan biri. Babannesi benim çocuğun torunlarına yetecek kadar yapmış kız mı erkek mi demeden oğlu bekarken başlamış bu işe abartmıyorum bı valiz örgü işi şeyler var yelek ceket kız olursa elbise patik şapka saçma sapan görünce sinirlerim bozuluyor ya boyunlarına falan geliyor bebislerin örgü de kasindirir gibi geldi hep bana. Kendi evimde hiç giydirmedim. Annemlerin ev müstakil daha soğuk diye oraya gittigimde giydiriyoruz hatta orda bıraktım. Yenidoğan zamanları kış ben giydirecek olsam 1 yaşını beklerdim. En yumuşak en sıkmayani neyse en fazla iki tane ayirir gerisini vatana millete bagislardim.bu kadar fazla örmek nedir yahu. Can sıkıntısından örmüş de örmüş.Kızlar ortaya bir soru:
Bebişlerinize örgü yelek giydirmeyi düşünüyor musunuz erken dönemde? Tecrübeli annişler daha önceki deneyimlerinizde en erken ne zaman giydirdiniz? Bizim bebeye anneanne babaanne sayısı belirsiz örgü yapmış bir kısmı yenidoğana uygun ama giydirilir mi ki ilk zamanlar ya hiç bilemedim.