Kızlar merhaba konu açtım ama pek kimse görmedi benim birçok belirtim var gebelikle alakalı şu anda 5 günüm var iki gündür vücut ısım gün içinde 37.4 derece yani bu normal bir insanın ısısı değil olamaz sıcak basıyor 2 gecedir ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor eşim bile benden 1 derece az vücut ısısı bel ve sırt ağrım oluyor ara ara belime bıçaklar saplanıyor içten kasığıma da aynı şekilde zaten bir haftadır batmalarım oluyor yerleştiğini düşündüğüm zamanlar çok daha fazla oldu uzayan sarımsı akıntı geldi dünden beri -3 kere bazen de beyaz bembeyaz akıntım oluyor krem gibi sulu değil kimse dokunamıyor bu ne ne kadar çok sıcaksın dyorlar ateş ıcımdeymm yaa i biliyorsunuz ki yumurtlaamadan sonra ısı artar fakat hamilelik olmadığında Benim hiçbir zaman bu kadar çok artmadı erken test yapmayı düşünmüyorum Çünkü maalesef bazıları yanlış çıkartıyor hamile olduğu halde erken testlerle üzülen arkadaşlarım oldu evde 16 tane strip testim var dün ve önceki gün yaptım gölge gibi var ya Yok arasıydı bugün yapmadım adete kadar yapmayı düşünmüyorum merak ettiğim şey bir sürü hamile var aranızda benim gibi sıcak basmaları ayak yanması falan yaşayan oldu mu Bir de iki gün önceye nazaran çok şiddetli göğüs ucu hassasiyetim vardı 6 gün sürdü normalde yumurtlama zamanı bir gün sürer ama bu sefer hiç ama hiç geçmedi arada yine hassasiyet var yanma kaşıntı var