- 26 Şubat 2024
- 4.803
- 4.610
Aa süper o zamanÇantasız hepsini alınca daha pahalıya geliyordu, daha Uygun'a yapamadım bu dörtlüyü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa süper o zamanÇantasız hepsini alınca daha pahalıya geliyordu, daha Uygun'a yapamadım bu dörtlüyü
Bende çoook uzun süredir ekli bu hiç daha uygun olmadı Trendyolda falan da1.189 set için uygun mu? Daha uygununu bulur muyum?
Bende çatlak vardı şuan biraz yine oluşmuş gibi ben 19. Haftadayım Bi kaç gündür Bi kıpırtı hissediyorumselam hanımlar, evet kişiden kişiye değişir ama çatlaklar genelde hangi hafta başlıyor. Bir de bebişini 18-19 . Haftalarda hissetmeye başlayan var mı
Alak mı söz de bu ay başka bişi almıcaktımBende çoook uzun süredir ekli bu hiç daha uygun olmadı Trendyolda falan da
Valla ben düğüne gidicem bu ay daha altın derdim falan var, sal beni snfkfkAlak mı söz de bu ay başka bişi almıcaktım
Eheheheh ben de evi tadilata sokacam. Hiç para harcayasım yok. Bilemedim. Ama bu fiyata hiç görmediysen kaçırmamak da lazım. Temmuz zamlarından sonra fiyatlar artar kesinValla ben düğüne gidicem bu ay daha altın derdim falan var, sal beni snfkfk
Kasım indirimlerinde düşerdi belkiEheheheh ben de evi tadilata sokacam. Hiç para harcayasım yok. Bilemedim. Ama bu fiyata hiç görmediysen kaçırmamak da lazım. Temmuz zamlarından sonra fiyatlar artar kesin
Aldım gittiKasım indirimlerinde düşerdi belki
Bu arada ben de tek tek ekleyerek denedim hep daha pahalı oluyodu ya, çanta gereksiz belki de en kötü makyaj çantası falan yaparsın güle güle kullansın bebitoAldım gitti
Çantasız bu fiyata var trendyolda. Ama çantalı almak daha mantıklı oldu. Ben de tek tek ekledim 1500e falan geliyordu. Böyle iyi oldu. Sağol kuzum ❤Bu arada ben de tek tek ekleyerek denedim hep daha pahalı oluyodu ya, çanta gereksiz belki de en kötü makyaj çantası falan yaparsın güle güle kullansın bebito
Eylül indirimleride oluyor geçen sene trendyol da baya olmuştu hatırlıyorum bir sürü ganimet toplamıştım öyle temmuz zammı çoktan bazı şeylere uygulandı zaten bence temmuz bitecek çünküKasım indirimlerinde düşerdi belki
Hamişlik geçsin eski tarifeni uygularsın yine şimdi bebiş etkilenirHanımlar analık bana bişi yükledi hiç memnun değilim bundan.
Dün eşimle tartıştık. Ben haksızım en başta, kabul ediyorum ama sonra azcık ağır konuştu, uzamasın diye hiç cevap yazmadım. Sabah uyanınca da özür diledim.
Cevap bile vermedi hasbam saat 3 az önce aradım küssen kabak yapcam küs değilsen et yapcam onun için aradım diye şakaya vurdum biraz. Sonra o da özür diledi telefonda ama ben tabii zorlamış oldum biraz. Normalde olsa uzattıkça uzatırım belki konuşmam yaptığı ayıbı anlayana kadar günlerce ama şimdi içimden gelmiyor. Ama gelmesi de lazım ben özrümü diledim en başta çünkü ettiği laflara bi özür bile dilemedi hırto. Böyle devam ederse yaptığı hatayı anlamayacak hiç napcam
Ya evet kafama takcam küs kalsak, o da bebişi etkiler diye uzatmıyorum. Yoksa akşam da vikvik uzatırdım dkffg sakince telefonu koydum yanıma ve uyudum ne güzel geldi. Ama sabah ayıp ettiHamişlik geçsin eski tarifeni uygularsın yine şimdi bebiş etkilenir
Gene de özür dilemiş öyle ya da böyle. Onu yapmayanlar da var. Zaten en başında sen haksızmışsın bu seferlik böyle oluversinYa evet kafama takcam küs kalsak, o da bebişi etkiler diye uzatmıyorum. Yoksa akşam da vikvik uzatırdım dkffg sakince telefonu koydum yanıma ve uyudum ne güzel geldi. Ama sabah ayıp etti
Bende kasık ağrısı oluyor gittim tek kullanımlık bir ilaç birde antibiyotik verdi ara ara kasıklarım ağrıyor inşAllah geçer o kadar sık idrara uyanıyorum ki gece az az geliyorGünaydınn sağlık ocağı bana dedi var diye ama ben hissetmiyorum bir rahatsızlık kadın doğuma gidince tekrar test yaptırıcam sağlık ocağı beklediği için farklı sonuç çıkabiliyormuş kendi doktorum troid için aynı şeyi söylemişti de ordan biliyorum
Evet bunu bende gördüm yok ya çok kaba saba bie şey çirkinde yokWagon Ãift Yönlü Premium Bebek Arabası Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol ayy ben bunu yabancı videolarda görüyodum hep şimdi bi soruda kadın sorunca baktım Türkiye'ye de gelmiş, çok cici değil mii
Ay yok ya çocuk için nefis eğlenceli bi şey, az büyüyünce uyur oynar yatar kalkar, hele 2 çocuksa. Ama tabii daha yazlık yerler için uygun bence sahil orman vs, Ankara'nın göbeende bunla çıkılmazEvet bunu bende gördüm yok ya çok kaba saba bie şey çirkinde yok