Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Kuzum bebek doğum tarihini bekleyebiliyormuş devlet doğum öncesi raporda

benim kasilmalarim yeni basladi, burda duyuyordum sizlerden tarif ettiginiz gibi bebek toplanip bir noktada sivrilesiyor karnim, sonra duruluyor sonra yine ayni seyler oluyor, sanci yok ama yine de ayakta kalamiyorim uzaniyorum. sık oluyor gun ici ama dakika tutup bakmadim hastane de uzak nstye gitmeyi dusunmuyorum biraz beklicem bakalim, herhalde dogal bir surec 36+2yim. bir kac gundur basladi bende bu durum, bebek de cok hareketli yoruyor baya

Benim 10 gündür her gün oldu. 36ya yeni girdim. Gece boyu da çok oldu hatta. Şimdi nstye gircem bakalım ne çıkcak. Ama aralıklarını ölçsen iyi olabilir. Süresi kısa olursa düzenli olursa ona göre gidersin yoksa sürekli stres oluyor insan ay yine oldu diye stres oldukça daha çok kasılıyor bol su içmek gerek bi de onu ihmal etmemek lazım

Selam kızlar doktor dogum için 2 aralik tarih verdi sezaryen olacağım. Yazın kayısı kompostosu yapamamistim. Şimdi kuru kayisidan yapabilir miyim ? İse yarar mı bide nasıl yapacağım bilen aydınlatabilir mi? Zaman yaklaştıkça korku artıyor Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Ben İKya sorduğumda biz bildirdiğimizde ödemen yapılır, biz de aylık bildiriyoruz demişti. Eylül başında grip olduğumda rapor almıştım , onun parası tam 1 ay sonra yatmıştı mesela. Bir de benim şirket maaşımı normal ödemeye devam edecekmiş , SGK ödeme yaptığında ben onu şirkete gönderecekmişim, böyle bir seçenek de varmış ama çoğu şirket yapmıyormuş bunu.

Merhaba, bana da aynılarını dedi doktorum sadece omuz takılma olayindan bahsetmedi. Bu bebeğin kilosu ile mi alakalı ? 37. Haftada 2800 benim bebeğimin kilosu acaba o yüzden mi öyle bir şey demedi

Hayırlı olsun ben de kuru kayısıdan yapacağım. Şekerim olduğu için şeker eklemeden kaynatacağım. Bir çubuk tarçın atarım belki içine. Tabi ben kafama göre yapıyorum doğrusu bu değildir belki de. Kaynatıp blend edip termosa koyup götüreceğim inşallah

Evet zaten eşimin doğum boyunu ve kilosunu söyleyince normal zaten ufak bebek olması garip olur dedi. Bence ekstrem bir durum yoksa, çatı darlığı kemik farklılığı enfeksiyon varlığı gibi 4100 falan bile denenir ama risk almak istemek kişiye başlı tabi. 37 38 gibi belli oluruz diye düşünüyorum
Ben yabancı bi sitede okumuştum, eskiden 10 bpd normal doğum sınırı biliniyormuş, 10 üstü normal doğum oranı %30muş, ama şuan bu direk bir ölçüt olarak kabul edilmekten çıkmış. Anne-bebeği birlikte değerlendiriyorlarmış. En iyisi en rahatı sezaryen ise o olsun, hiçbir problem olmasın da

Benim de şeker derdim var şeker koymayacagim . Tarcin iyi fikir sen taze yapıp gideceksin o zaman. Ben taze yapamam belki bi aksilik çıkar diye kavanoza yapayım diye düşünüyordum

Benim de şeker derdim var şeker koymayacagim . Tarcin iyi fikir sen taze yapıp gideceksin o zaman. Ben taze yapamam belki bi aksilik çıkar diye kavanoza yapayım diye düşünüyordum
Ben de sıcakken kavanozlamayı düşünmüştüm konserve mantığıyla o da olabilir, benim gün belli olunca bi gün önceden yaparım diye düşünüyorum şimdi

Ayy hem de nasıl geçen dolabı kuran adamları izlicem diye bas bas bağırdı en son adamlar yıldı tamam izlesin girsin odaya dediler sdkjflskj

korseyi ben sordum alma şimdilik ameliyattan sonra karar veririz bi on gün sonra falan dedi. ben yine de anneme ince bir bez sardırırım sarsılmaması açısından.
ameliyat olacaklar için bir de varis çorabını sordum. onu biz ameliyathanede temin edip giydiriyoruz dedi.

Ben de sıcakken kavanozlamayı düşünmüştüm konserve mantığıyla o da olabilir, benim gün belli olunca bi gün önceden yaparım diye düşünüyorum şimdi
Kız nolur ne olmaz 3 gün önce gelmeye kalkarsa napıcaz hangi tarihti seninki ?bir de kaçıncı haftana ayarladınız? Ben 2 aralıkta 38+2oluyorum

senin nst ne cikacak merak ediyorum sıklıgını bakicam, sanki sık oluyor gun ici sayi olarak ama pespese degil. ben de de 4-5 gundur var su az iciyorum onu artirayim

ya benim doktorun olduğu katta ebe danışma odası var. bu tarz soruları hep onlara soruyorum. sizin hastanede de kesin vardır. ebe daha net cevaplar veriyor.
ne getirmem gerektiğini falan anlattı. biberon emzik assssla istemiyoruz dedi biz emzirme dostu bir hastaneyiz dedi neyse emziği evde tepiveririm artık ağzına n yapayım pompa da istemediler. ilk süt yağlı yavaş akması normal biz sana yardım edeceğiz elimizle sağım yaparız gelmezse dedi.

Bana bu hafta alt karında regl sancısı gibi oldu gece hep hatta uyku haliyle şöyle yaparız böyle yaparız diye planlar yaptımçanta falan hzır değil daha. Yokluyor arada birkaç dakika sürüp geçiyor
Doktordan geldim yani bi sorun görmedi halbuki ben sancı çekmiştim sabah yokluyor geçiyor demek

Kız nolur ne olmaz 3 gün önce gelmeye kalkarsa napıcaz hangi tarihti seninki ?bir de kaçıncı haftana ayarladınız? Ben 2 aralıkta 38+2oluyorum
3 gün önce gelirse kompostosuz olur ne yapalım 27 kasım dedik şimdilik 38+6 oluyor. Ama ben bu hafta gidişimde 25i olur mu diyeceğim. Olur derse 38+4te olmuş olacak

Bence de canım. Bakarsın beklediğimizden erken gelir ve bu boy kilolara bile ulaşamaz. Zaten boya hiç takılmamak lazım ultrason hesabındaki. Doktorum onun çok farazi bir hesaplama olduğunu, anne karnındaki bebeğin boyunun bilinemeyeceğini söylüyor her seferinde. Ortalama 49-54 cm arası olur her bebek deyip kapattı o meseleyi haftalar önce bize :) Kiloda da hata payı mümkün. Az kaldı yakında anlayacağız birçok şeyi

tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama önceki doğumumda annem kuru kayısıdan yapmıştı bana ve buzluk kayısısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…