Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Bakteri ve lökosit bende de pozitif ama herhangi bir değer yazmıyor. Daha öncede olmuştu idrar yolalrı enfeksiyonu hamilelikte de görülebiliyor bol su içmenin etkili olacağını düşünüyorum. Yine doktor da değerlendirir tabii. Bende salı gideceğim 7+2 oluyor kalp atışını duyarız inşallah sağlıklıca
Bakteri bende sayı olarak vermişler sadece, lökosit +++ görünüyor bi de diğer lökosit değeri 48 mi neydi. Hiç yanmam falan da yok bilemedim suyu artırdım ben de her sabah 1 bardak kefir içiyorum iyi geliyor denmiş.

Bakteri bende sayı olarak vermişler sadece, lökosit +++ görünüyor bi de diğer lökosit değeri 48 mi neydi. Hiç yanmam falan da yok bilemedim suyu artırdım ben de her sabah 1 bardak kefir içiyorum iyi geliyor denmiş.
Benim de bakteri yüksek çıkmış biraz bence gebelikte oluyo bu ya

Ben de enfeksiyon hamile kalmadan önce çok olurdu antibiyotikten nefret etmiştim sonra dut kurusu kürünü keşfettim sabah aç karna onu içtim geçene kadar ondan sonra asla enfeksiyon olmadım doktora sorarsın dut kurusunun çayı hamilelikte zararı yoksa onu deneyebilirsin canım doğal yöntem hem

Ben de enfeksiyon hamile kalmadan önce çok olurdu antibiyotikten nefret etmiştim sonra dut kurusu kürünü keşfettim sabah aç karna onu içtim geçene kadar ondan sonra asla enfeksiyon olmadım doktora sorarsın dut kurusunun çayı hamilelikte zararı yoksa onu deneyebilirsin canım doğal yöntem hem
Aa evet çok duydum onu sorarım canım çok sağ ol

images

Kızlar sağlık ocağı doktoru bunu yazdı. 10 gün kullan dedi. Normalde idrar tahlilinde pozitif gelse de belirti bakarız ilaç için ama gebeliklerde belirtiye bakmıyoruz dedi.

Prospektüste hamilelikle ilgili bi şey yazmıyor (sadece doğuma yakın kullanmayın demiş) ama emin olamadım :KK43:

Ayrıca içtiğim gibi geçti . Kaç gündür boşuna öğürüp

Günaydın kızlar,
Bugün 6+6'dayız. Sanki her geçen gün işler daha da zorlaşıyor gibi. Midem artık asla huzur vermez oldu sadece bulantı değil reflü de var gibi hissediyorum yediğim her şey yemek borusunda dizili sanki :KK43: Uyku kalitem de çok düşük. Normalde de az uyuyan biriydim yani daha doğrusu istesem de çok uyuyamazdım ama yattığım gibi kalkardım kaliteli bir uyku olurdu. Sabaha kadar dönüyorum şimdi uykumda. Durmaksızın bir hareket hali dolayısıyla sürekli uyanıyorum. Oysa hamileler çok uyurmuş, derin uyurmuş neden bende böyle bir ters etki yaptı ki :KK43:(
al benden de o kadar. arada baş dönmem de oluyor, karnım şiş midem bulanıyor ara ara, ağzımda tatsızlık, göğüslerim bir beden büyüdü ve acıyor. uyku kalitem iyi değil. bezdim canımdan daha en başından..

allah affetsin şu hamileliği oldum olası sevmedim ilki kolaydı ama boyle hep diken üstünde.. o zaman da huzursuz bacak sendromu cıkmıstı, son aylarda uyuyamıyordum karnımdan. dogum desen ayrı bir süreç. yani en güzel şey tatlı mı tatlı cocugun herseye değer oluyor ama çekilecek çile değil hamilelik ve doğum. lütfen yanlıs anlamayın tamamen kişisel düşüncem. Bazen okuyorum duyuyorum büyülü güzel bir süreç diyorlar keşke ben de oyle hissetsem. Ama sonu güzel, insanın cocuğu dunyanın en güzel şeyi

images

Kızlar sağlık ocağı doktoru bunu yazdı. 10 gün kullan dedi. Normalde idrar tahlilinde pozitif gelse de belirti bakarız ilaç için ama gebeliklerde belirtiye bakmıyoruz dedi.

Prospektüste hamilelikle ilgili bi şey yazmıyor (sadece doğuma yakın kullanmayın demiş) ama emin olamadım :KK43:
Hamilelikte kullanılabiliyor bir ihtimal bebeğin kırmızı kan hücrelerine etkisi olabilir diye 3. Trimesterde onerilmiyormuş. Ben de eczacıyım Hafif bir antibiyotik bu doktor da yazmazdı yoksa zaten. Ama tabi insanın kendi cocugu olunca insan emin olamıyor için rahat edecekse kendi doktoruna da sor canım

Hemşire günde 3 bardak süt tüketmemi söyledi ama süt genelde mide bulantısı yapar, o yüzden kefir, süt, yoğurt olarak düşün dedi. Buraya da yazayım 🫶🏿
Yahu hangi devirde yasıyoruz 3 bardak süt nedir. Süt bir kere içindeki proteinlerden ötürü insan midesinde zor sindirilen gıdalardan biri. Maksat kalsiyum almaksa yeşil yapraklı sebzelerde cok var kalsiyum badem tüketebilirsin seviyorsan tahin de mükemmel bir kalsiyum kaynagı

Yahu hangi devirde yasıyoruz 3 bardak süt nedir. Süt bir kere içindeki proteinlerden ötürü insan midesinde zor sindirilen gıdalardan biri. Maksat kalsiyum almaksa yeşil yapraklı sebzelerde cok var kalsiyum badem tüketebilirsin seviyorsan tahin de mükemmel bir kalsiyum kaynagı
Süt tüketemiyorum zaten ben evet mide ağrısından öldürüyor sonrasında, kefir ve manda yoğurdu tüketiyorum. Badem de atıştırmalık olarak sık tüketiyorum evet

Hamilelikte kullanılabiliyor bir ihtimal bebeğin kırmızı kan hücrelerine etkisi olabilir diye 3. Trimesterde onerilmiyormuş. Ben de eczacıyım Hafif bir antibiyotik bu doktor da yazmazdı yoksa zaten. Ama tabi insanın kendi cocugu olunca insan emin olamıyor için rahat edecekse kendi doktoruna da sor canım
Bi doktora randevu aldım akşam gideceğim bakalım, sağlık ocağı doktoru artışa bakmaya gerek yok olacağı varsa oluyor zaten dediği için hiç sevmedim kendisini, ondan :KK43:

Arkdaslar Regl gore 7+3 ama ultrasonda 6 hafta gorunuyor bebegim 3.56 mm hanuz
Kalp atisi dakikada 94 atiyor doktorum biraz zayif dedi ama bir hfta sonraya cagirdi ayni durumu yasayan war mi??

Arkdaslar Regl gore 7+3 ama ultrasonda 6 hafta gorunuyor bebegim 3.56 mm hanuz
Kalp atisi dakikada 94 atiyor doktorum biraz zayif dedi ama bir hfta sonraya cagirdi ayni durumu yasayan war mi??
Ya ben özelede gittim devletede asla dakikada kalp atımı diye bir şey söylemediler kalbi atıyor dediler sadece seninki geç döllenmedir bence ondan geriden geliyordur

X