- 18 Eylül 2019
- 215
- 170
İnsallah oyledir canim sagolYa ben özelede gittim devletede asla dakikada kalp atımı diye bir şey söylemediler kalbi atıyor dediler sadece seninki geç döllenmedir bence ondan geriden geliyordur
Canım merhaba kaç haftalık senin Şuan. Benim 6+5 çok bulantım var diye doktorum bana da prilam Dr. Verdi. Henüz içmedim sen nasıl kullanıyorsun bana aç ya da tok olarak belirtmediPrilam dr . Şimdi yazdım doktoruma . Sabah 1 akşam 2 alabilirsin dedi .
Benim De sizin gibi oldu regl vaktine gore bebek 4 gün ya da 7gun geride iki kez olctu farklı sonuç çıkardı geçen hafta gittiğimde 6+0 da kalp atisi düşüktü 106 atıyordu bugün 7+4 olması lazımdı 6+4 dedi ben üzüldüm bidaha olcelim dedi sonra 7+0 çıkardı. Kalp atisi da normale dönmüş dedi. Ama devlet hastanesi olduğu icin birseyi sorgulayamadim içim rahat etmedi haftaya özele gidicem. Merak etme senjn de kalp atisi yeni olduğu için düzelecektir ama geride kalma konusunda kendim icin de kafam karisikArkdaslar Regl gore 7+3 ama ultrasonda 6 hafta gorunuyor bebegim 3.56 mm hanuz
Kalp atisi dakikada 94 atiyor doktorum biraz zayif dedi ama bir hfta sonraya cagirdi ayni durumu yasayan war mi??
6 haftalikken ilkinde Olctugu bebegin boyu ne kdardi sizde benimki 3.56 crl yaziyor.Benim De sizin gibi oldu regl vaktine gore bebek 4 gün ya da 7gun geride iki kez olctu farklı sonuç çıkardı geçen hafta gittiğimde 6+0 da kalp atisi düşüktü 106 atıyordu bugün 7+4 olması lazımdı 6+4 dedi ben üzüldüm bidaha olcelim dedi sonra 7+0 çıkardı. Kalp atisi da normale dönmüş dedi. Ama devlet hastanesi olduğu icin birseyi sorgulayamadim içim rahat etmedi haftaya özele gidicem. Merak etme senjn de kalp atisi yeni olduğu için düzelecektir ama geride kalma konusunda kendim icin de kafam karisik
Crl. 3.34 mm yazıyor. Uktrasona göre 6+0 da6 haftalikken ilkinde Olctugu bebegin boyu ne kdardi sizde benimki 3.56 crl yaziyor.
Kadınlarda sık görülüyor idrar yolları enfeksiyonu çok sıkıntı değildir diye düşünüyorum yine doktor yönlendirir. Çok çok geçmiş olsunBakteri bende sayı olarak vermişler sadece, lökosit +++ görünüyor bi de diğer lökosit değeri 48 mi neydi. Hiç yanmam falan da yok bilemedim suyu artırdım ben de her sabah 1 bardak kefir içiyorum iyi geliyor denmiş.
Yani bence siz üzülmeyin diye doktor rapora yalan yanlış bir şey yazdırmaz gibi geldi. Ayrıca bat ile doktorun ölçtüğü genelde hiç tutmuyor bence canınızı sıkmayın çok merak ediyorsanız da başka bir doktora gidip öğrenin isterseniz.Toplu olarak da sormak istiyorum kızlar. Benim geç döllenme olduğunu düşünmüyorum çünkü regl günümde beta değerim 400 çıkmıştı. Dongum 31 günde bir oluyordu. Geçen hafta Kalp atışını gittiğimizde sat tarihine göre 3 gün gerideydi bunu kafaya takmadım ama bugün doktor sata göre 7+4 olması şom ultrasona göre de 7+1 olması gerekirken sekretere 6+4 diyince baya canım sıkıldı. Hocam bebek yine geri kalmış diyince tekrar olctu şimdi daha net oldu gibi dedi 7+0 olarak degistir dedi. Ama sanki bana ben üzülmeyeyim diye yapmış gibi oldu Kötü bi geçmişim olduğu için kendimi rahatlatamiyorum uyudum uyandım kafamda bu vardi lütfen bilgisi olan beni bi aydınlatabilir mi? Geç döllenme okmamasina rağmen geride kalma nedeni ne olabilir
Çok teşekkürler sağlık ocağı ilaç verid de yine bi kadın doğum doktoruna göstereceğim birazdanKadınlarda sık görülüyor idrar yolları enfeksiyonu çok sıkıntı değildir diye düşünüyorum yine doktor yönlendirir. Çok çok geçmiş olsun
Aslında haklısınız sadece benim elime vermediği için öyle bisey yapması mantıklı olmaz. Bazen beynim vücuduma hükmetmiyor gibi davranıyorum. Ama gerçekten bunu elimde olup yapamıyorum Yine de haftaya kendi doktoruma gidicem ultrasonda pek iyi değildi. Cevabınız için teşekkür ederimYani bence siz üzülmeyin diye doktor rapora yalan yanlış bir şey yazdırmaz gibi geldi. Ayrıca bat ile doktorun ölçtüğü genelde hiç tutmuyor bence canınızı sıkmayın çok merak ediyorsanız da başka bir doktora gidip öğrenin isterseniz.
Aç ya da tok olmaya dikkat etmedim . Yemekten 1 saat sonra içtim dün . Anında kesti gerçekten . Şimdi gene başladı bulanmaya gene içeceğim .Canım merhaba kaç haftalık senin Şuan. Benim 6+5 çok bulantım var diye doktorum bana da prilam Dr. Verdi. Henüz içmedim sen nasıl kullanıyorsun bana aç ya da tok olarak belirtmedi
Bence ilk üç ay boyamayın bende 4. Ayda boyayacağımKızlar saç boyamayı düşünen var mı hiç ben kızıla boyamıştım kendim 2 ay falan kullandım şimdi dibim baya geldi kötü duruyor dipler siyaha yakın koyu kalanı kızıl işe gidiyorum bide kurumsal biyük bir firma. Ne zaman boyayacaksınız boyayacak olan varsa? Bir kez kendi rengime döneyim öyle gideiym diyorum
Bitkisel boyalar var belki öyle boyatabilirsinKızlar saç boyamayı düşünen var mı hiç ben kızıla boyamıştım kendim 2 ay falan kullandım şimdi dibim baya geldi kötü duruyor dipler siyaha yakın koyu kalanı kızıl işe gidiyorum bide kurumsal biyük bir firma. Ne zaman boyayacaksınız boyayacak olan varsa? Bir kez kendi rengime döneyim öyle gideiym diyorum
Günü gününe olacak diye bir şey yok bence önemli olan bundan sonraki gelişimi büyüyüp büyümediği doktor zaten gelişmediği zaman gelişmesi yavaş yada hiç gelişmemiş derdi yani kötüyü senden saklıcak değil sonuçta sağlıksız bir gebelikse bunu geç söylemenin hiçbir anlamı yok gidecek olan ne yaparsa yapsın gidecektir ondan bence kafanda kurma akışına bırakToplu olarak da sormak istiyorum kızlar. Benim geç döllenme olduğunu düşünmüyorum çünkü regl günümde beta değerim 400 çıkmıştı. Dongum 31 günde bir oluyordu. Geçen hafta Kalp atışını gittiğimizde sat tarihine göre 3 gün gerideydi bunu kafaya takmadım ama bugün doktor sata göre 7+4 olması şom ultrasona göre de 7+1 olması gerekirken sekretere 6+4 diyince baya canım sıkıldı. Hocam bebek yine geri kalmış diyince tekrar olctu şimdi daha net oldu gibi dedi 7+0 olarak degistir dedi. Ama sanki bana ben üzülmeyeyim diye yapmış gibi oldu Kötü bi geçmişim olduğu için kendimi rahatlatamiyorum uyudum uyandım kafamda bu vardi lütfen bilgisi olan beni bi aydınlatabilir mi? Geç döllenme okmamasina rağmen geride kalma nedeni ne olabilir
Arkadaşlar hepiniz gerçekten sagolun baya rahatladım. Dediğim gibi bazen bildiklerimi başkalarından duymadan emin olamıyorum. Panik atak vardi bende ilaç falan da kullanmıştım. Geçen sene bebek istediği için bıraktım. Gidecek olanın kalmayacağını da çok acı deneyinlemis biri olarak Rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diyorum Grubu da bu şekilde darlıyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edinGünü gününe olacak diye bir şey yok bence önemli olan bundan sonraki gelişimi büyüyüp büyümediği doktor zaten gelişmediği zaman gelişmesi yavaş yada hiç gelişmemiş derdi yani kötüyü senden saklıcak değil sonuçta sağlıksız bir gebelikse bunu geç söylemenin hiçbir anlamı yok gidecek olan ne yaparsa yapsın gidecektir ondan bence kafanda kurma akışına bırak
Sağlıkla doğsun minnoş. Karından ultrason mu tahmin edesim geldi de?Selamm kızlar,
Bugün (6+3’te) şükürler olsun ilk kontrolümüze gidebildikKesemizi gördük, içinde de minik bir kelebeğin nabzı atıyordu tık tık Çok kısa da olsa dinletti doktorumuz
Bu da tüm teyzelerimize merhaba dediğimiz ilk ultrason fotomuz olarak dursun burada
Merhaba, konu cok uzun takip edemedim. Baslarda A life a giderim demissiniz. Sanirim Eryaman civarindasiniz. Orayi mi tercih ettiniz? Hangi doktordan bahsediyorsunuz?Üstte söylediğim antibiyotiği kullanma dedi doktor kızlar. Yani bu da b grubu antibiyotik ama genel bi antibiyotik, kültür alıp ona göre daha hedefli bi ilaç verelim dedi. Tsh'm 3.02 ama gebelerde 2.5 altı olsun istiyoruz dedi o yüzden euthyrox yazdı bi de. Haftaya salı çarşamba gelirsen keseyi görürüz dedi. Ama sevmedim pek bu hastaneyi doktor da çok soğuk geldi, yine de 10 gün kontrole gelebileceğim için salı buraya gelir sonra doktoru değiştiririm sanırım