- 21 Haziran 2022
- 711
- 835
- 34
Helal olsun Çok iyi. Deneyeceğim zaten kışs denk geleceğizİnternetten baktım gül suyu da eklenirse çekirdeklere nemlendirici etkisi oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun Çok iyi. Deneyeceğim zaten kışs denk geleceğizİnternetten baktım gül suyu da eklenirse çekirdeklere nemlendirici etkisi oluyormuş
Linki var mı modelin? Bende merak ettimEn güzeli ikisini de sipariş edip olmayanı iade etmek. Hijyen bandı var zaten. İade edilebiliyor. Bir de lcw den hamile mayosu sipariş etmiştim henüz gelmedi o. Onu da deneyince bilgi veririm
Bakacağım çok teşekkür ederimBen Pentinin Tankinisini yıllardır kullanıyorum şimdi büyük bedenlerinden alacağım. Çıkartıp değiştirmek kolay oluyor iki parça olduğu için. Tavsiye ederim.
Ben meme başını yoğun uyarının kasılmalara sebep olabileceğini okumuştum dediğim gibi, ben de devamlı kitap okuyan biriyim ama hiçbir yerde memeyi biraz sıkan sütyenin erken doğuma neden olabileceğini okumadım ama araştıracağım teşekkür ederim. Kremlerin çok iyi gelmediğini ben de okumuştum, gümüş kapak en güzeli gibi sanki.Sıkmasıda masaj gibi uyarıma giriyor. Ama özellikle 28ten sonra cok dikkat edin diyorlar. Memenize hamilelikte krem sürerken bile masaj yapar gibi sürmeyin hemen sürgeç yapın diyor Saatlerce yapmaya gerek yok yani. Hormonlar ve süt bezlerini uyardıgın icin o da dogumu tetikliyor haliyle. bütün emzirme uzmanları bunu söylüyor. 1 türk 2 yabancı kitap okudum bitirdim. ordada sürekli bahsediyorlardı bu konudan. Şuan aktif 2 tane daha kitaba devam ediyorum. Hatta bikaç eğitimede katıldım onlarda bahsettiler. İlginç bi bilgi ama literatürde yeri olan bilimsel bir seye ben abartı demem, bu damacana suyu ile yıka muhabbetleri gibi birşey değil ki. Sonucta kulaktan dolma bir bilgi değil. Uzmanlar doktorlar bu kadar soylüyorsa bi bildikleri vardır.
Hatta ilginç olan bir bilgide ekleyeyim isteyen uygular isteyen uygulamaz. Ben bilimsel bilgiden yanayım. Mantıgıma yatanı yaparım. Mesela mememizde montgomeri bezi var anne kokusu salgılıyor. dogumdan önce krem sürüyorlar ya kesinlikle önerilmiyor. Hatta dogum sonrası bile önermiyorlar. O kanalları kapadıgı icin bebek annesinin kokusunu alamıyor meme reddine sebep veriyor senin sütün azalabiliyor vs bir sürü sıkıntı. Herkesin kendi tercihi kendi görüşü.
Çok yoğun masaj yaparak sürmeyin diyor, ben de birkaç saniyede yedirip sürüyoruö biooil’i. O kadarcıktan bir şey olmaz yav benceBen biooil hep sürüyordum ya sürmeyecek miyiz yani
otuzaazkala yumurta akı evet. Sarı kantorun yağıda iyi geliyor. Hatta bebeklerde pişiğede iyi geliyor. Alım elinizde bulunsun yara yanık pişik cilt alerjileri vs baya iyi geliyo. Ben bu yaz sarı kantoran çiçeğinden yağını yaptım koca kavanoz bebiş için.Cok gecmis olsun yanigin ilk aninda yumurta aki cok iyi geliyo
Bendeki de bu. Orangegreysky outoffit Silikon olanlarında 1-2 çeşidi var bi süt toplayan hazneli, birde haznesiz. Bebek yeni doğdugunda ucu filan cıkmamıs olursa ya da ucunu acıtıyorsa koruyor memeyi rahat kavramış oluyor haznesiz olanda bunuda eğitimde önermişlerdiBu arada gümüş kapak aldın mı canım. O kapaklar da önemli. Silikon kapak da öneren var ama ben gümüş almıştım
Duymadım hic. 1 numara buguk geliyorsa 0 var prematüre icin olanlarBen prima aldım koydum kenara. Ama prima büyük geliyormuş yeni Doğan'a, Sleepy al dediler şimdide bana.
Aha yine kacırdım ama hep geliyorEbebekteki indirim için son 3 saat diye bildirim geldiii, inanır mısınız inanmaz mısınız size kalmış snfn
Benimde eşim bıgun geldi anadolu sigortanın dogum paketi oluyormus 26bine dedi. Şaşırdık cünkü biz arastıddıgımızda sordugumuzda olmuyor demişlerdi. 1-2 farklı sigorta soylemişlerdi. Biri bizim ilde gecen hastane yoktu hepsi istanbuldaydı en yakını kadıköydeydi. Diğerinede 65bin demişlerdi. Şuan bize cok ilginç geldi. 2 hafta önce eşi doğum yapanniş arkadaşı söylemiş. Bizimde sağlık sigortanımız anadoluda var. Ama gebelik kapsamı yaptırmamıstık. Simdide eklenebiliyor gibi birşey demiş arkadası ama bilemedik var mı ki öyle birşey?Benim de öyle zaten doğum paketine kesiyorlar 11 bin her ay o bir bitseydi de rahatlıkla alsaydım dnsndn. Gelince at mutlaka aldıklarını. Bizde bir hastane çıkışı var görümcem hediye almıştı ama bir tane de ben isimli almayı düşünüyorum. Arkadaşımın çocuğuna almıştım bak atayım böyle bir şey kendime de alsam mı diyorum arkadaşın çocuğu giyecek benimkinin olmasın mı
Çatlaj yarası filan olabiliyorYaaaa ama 1 ay önce sürmenin faydası ne ki süt gelmeden yara olma ihtimali var mı bilmediğimden soruyorum
Bende 2 sigorta var. Biri Allianz tamamlayıcı biri Anadolu tamamlayıcı. Allianz’da doğum paketi yok Anadoluda var, geçen yıl 12 bine bu yıl 16 bine yeniledik. 10 muayene hakkı var, şeker yüklemesini dahi kapsıyor sadece perinatoloji yok içinde. Yeni kullanmaya başladım ben çok memnunum tavsiye ederimBenimde eşim bıgun geldi anadolu sigortanın dogum paketi oluyormus 26bine dedi. Şaşırdık cünkü biz arastıddıgımızda sordugumuzda olmuyor demişlerdi. 1-2 farklı sigorta soylemişlerdi. Biri bizim ilde gecen hastane yoktu hepsi istanbuldaydı en yakını kadıköydeydi. Diğerinede 65bin demişlerdi. Şuan bize cok ilginç geldi. 2 hafta önce eşi doğum yapanniş arkadaşı söylemiş. Bizimde sağlık sigortanımız anadoluda var. Ama gebelik kapsamı yaptırmamıstık. Simdide eklenebiliyor gibi birşey demiş arkadası ama bilemedik var mı ki öyle birşey?
Yaaa tedbirlerinin minnoşluğu Korkma korkma getirme aklına öyle şeyler Lojmanın herhalde en sevdiğim yanı da güvenli olması ya bizim anahtar bile 7/24 kapının üzerindedir. Dışarıdan yani. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık bugüne kadar. 1. katta nasıl korkuluk yok camlarda falan?
Maske tak eldiven tak bir sorun olmaz canım zaten kedilerimize çiğ et vermiyoruz dışarıyada salmıyoruz o virüsün olma ihtimali 100 bin birdirKızlarr benim de canımı sıkan şey kedinin kumu. Hep eşim temizlerdi şimdi cumartesiye kadar yok evde mecbur kendim temizlicem, hiç temas etmezsem falan sorun olmaz dimi
Pierre Cardin Pretty Volanlı Ince Askılı Hamile Tankini Takımı Abstract Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben renkli modeli alfim ama tek renk düz mavi ve siyahı da var.Linki var mı modelin? Bende merak ettim
Çok teşekkür ederim, şimdiden ellerine sağlık hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallahCanımmm hayırlı olsun Yarın eklerim inşallah
Böylece Ankara anneleri grubu 5 erkek 1 kız bebişle tamamlandı Orangegreysky @edahandro @hermoniel T takintiliyim
Yok yahu niye masaj yapalım Zaten duştan çık karnına kalçana memelere yağ sür, koluna bacaklarına nemlendirici sür, saçına taranabilmesi için krem sür, ayaklarına topuklarına krem sür, yüzünü nemlendir derken var ya duştan daha çok zaman geçiyor ve sanki geri kirleniyor vücut Ama cildim o kadar kuru ki bu rutini yapmazsam pul pul dökülürÇok yoğun masaj yaparak sürmeyin diyor, ben de birkaç saniyede yedirip sürüyoruö biooil’i. O kadarcıktan bir şey olmaz yav bence
Not ettim canımmmBendeki de bu. Orangegreysky outoffit Silikon olanlarında 1-2 çeşidi var bi süt toplayan hazneli, birde haznesiz. Bebek yeni doğdugunda ucu filan cıkmamıs olursa ya da ucunu acıtıyorsa koruyor memeyi rahat kavramış oluyor haznesiz olanda bunuda eğitimde önermişlerdi
Kalabalık bir siteye benziyor canım ıssız durmuyor cesaret edemezler korkma senYükseğiz şöyle ya, altımızda giriş dışında 1 kat daha var ankaranın yükseltili bitki örtüsü sayesinde 1.kat sayılsak da 2 bile olur. Benim kişisel korkum o
Eki Görüntüle 3453566