- 2 Ocak 2021
- 4.270
- 4.414
Kaan kocatepe diyorsa bi zarari yoktur ben bu adama guveniyorum ama yine de bi sorarim havaalaninda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eldiven tak tatlim bisey olmaz 2 eldiven gecir eline sonrada dezenfekte edersin bisey olacagini zannetmiyorum.Kızlarr benim de canımı sıkan şey kedinin kumu. Hep eşim temizlerdi şimdi cumartesiye kadar yok evde mecbur kendim temizlicem, hiç temas etmezsem falan sorun olmaz dimi
Oyyyyy oyyyy cok fenadir cok gecmis olsun. Buzlu suya da sok elini ara ara su toplamasin .Parmaklarımı avuç içimi komple yaktım kızlar kaynar çorbayla ağlanıp duruyorum zaten dermanım yoktu
Eki Görüntüle 3453444
Ben eldiven ve maskeyle bir kez temizledim toksoplazma testini de geçen gittiğimde doktordan rica ettim tekrarladı negatif bir sıkıntı yokKızlarr benim de canımı sıkan şey kedinin kumu. Hep eşim temizlerdi şimdi cumartesiye kadar yok evde mecbur kendim temizlicem, hiç temas etmezsem falan sorun olmaz dimi
Evde de ne eldiven var ne maske eski yöntemlerle devam edeyim elime çöp poşeti, ağzıma tülbent dkfkBen eldiven ve maskeyle bir kez temizledim toksoplazma testini de geçen gittiğimde doktordan rica ettim tekrarladı negatif bir sıkıntı yok
Sağol canımm. Kremliyken sokulur mu kiOyyyyy oyyyy cok fenadir cok gecmis olsun. Buzlu suya da sok elini ara ara su toplamasin .
Bi saflık yapıp mağazaya gittim, mağazada indirim yokk. Hepsiburadaya özelmiş indirim. Alacağım birazdan birşeylerhttps://www.hepsiburada.com/kampany...-secili-urunlerde-50-tl-ve-uzerine-40-indirim E bebek ürünlerinde %40 indirim var
Mamajoo benimkiGogus pompasi ne alicaz ya
Bana baya inmiş gibi geldi ama inmemiş diyenlerde var bilemedim. Bence inmiş gibi ya.Ben de amazon indiriminden sunlari aldirdim esime
Eldiven canım birşey olmaz merak etme. Biz zaten hep kediyle olduğumuz için bağışıklığımız oluyormuş.Kızlarr benim de canımı sıkan şey kedinin kumu. Hep eşim temizlerdi şimdi cumartesiye kadar yok evde mecbur kendim temizlicem, hiç temas etmezsem falan sorun olmaz dimi
Geçmiş olsun canım. Sakınan göze çöp batar olmuş. İnşallah geçer acısı bir an önceParmaklarımı avuç içimi komple yaktım kızlar kaynar çorbayla ağlanıp duruyorum zaten dermanım yoktu
Eki Görüntüle 3453444
Sıkmasıda masaj gibi uyarıma giriyor. Ama özellikle 28ten sonra cok dikkat edin diyorlar. Memenize hamilelikte krem sürerken bile masaj yapar gibi sürmeyin hemen sürgeç yapın diyor Saatlerce yapmaya gerek yok yani. Hormonlar ve süt bezlerini uyardıgın icin o da dogumu tetikliyor haliyle. bütün emzirme uzmanları bunu söylüyor. 1 türk 2 yabancı kitap okudum bitirdim. ordada sürekli bahsediyorlardı bu konudan. Şuan aktif 2 tane daha kitaba devam ediyorum. Hatta bikaç eğitimede katıldım onlarda bahsettiler. İlginç bi bilgi ama literatürde yeri olan bilimsel bir seye ben abartı demem, bu damacana suyu ile yıka muhabbetleri gibi birşey değil ki. Sonucta kulaktan dolma bir bilgi değil. Uzmanlar doktorlar bu kadar soylüyorsa bi bildikleri vardır.Azıcık sıkan bir şey giymek erken doğumu nasıl tetikleyebilir ki anlayamadım? Bana biraz abartı geldi açıkçası. Sütyen zaten doğası gereği biraz sıkan ve toparlayan bir şey, meme ucunun yoğun uyarılması rahim kasılmalarına neden olabilirmiş ama herhalde saatlerce uyarmak gerekir. Bence sıkmayın kendinizi bu kadar.
Gerçekten sürekli büyüyor benim de, çok rahat giyindiğim için şimdilik sıkıntı yaşamıyorum ama çok fazla denize giriyorum bikini mayoda sorun yaşıyorum. Yarın alışverişe çıkacağım muhtemelen bir şey bulursam haberdar ederim burayı mutlaka
Canımmm hayırlı olsun Yarın eklerim inşallahHanımlar merhaba outoffit bugün doktor randevum vardı, cinsiyet kesinleşti; ikinci oğlumuz geliyor
Çok güzel ve çok rahat görünüyor ben çok beğendim canım. Ben M alıyorum normalde ama L alayım o zaman di mi sıkmasın..Pierre Cardin Pretty Volanlı Ince Askılı Hamile Tankini Takımı Abstract Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar 2 gün önce bundan sipariş verdim bugün geldi çok hoşuma gitti. Bi beden büyük sipariş vermenizi tavsiye ederim. Hem 2 parçalı rahat giyip çıkartılır alt kısmı da göbek altında kaldığı için rahatsız etmiyor. Üstün de göbek tarafı daha uzun o yönü kullanışlı geldi bana. Bi tane de dagi den hamile mayosu almıştım dönüşümlü olarak kullanmayı planlıyorum
Krem yerine ne önerdilerSıkmasıda masaj gibi uyarıma giriyor. Ama özellikle 28ten sonra cok dikkat edin diyorlar. Memenize hamilelikte krem sürerken bile masaj yapar gibi sürmeyin hemen sürgeç yapın diyor Saatlerce yapmaya gerek yok yani. Hormonlar ve süt bezlerini uyardıgın icin o da dogumu tetikliyor haliyle. bütün emzirme uzmanları bunu söylüyor. 1 türk 2 yabancı kitap okudum bitirdim. ordada sürekli bahsediyorlardı bu konudan. Şuan aktif 2 tane daha kitaba devam ediyorum. Hatta bikaç eğitimede katıldım onlarda bahsettiler. İlginç bi bilgi ama literatürde yeri olan bilimsel bir seye ben abartı demem, bu damacana suyu ile yıka muhabbetleri gibi birşey değil ki. Sonucta kulaktan dolma bir bilgi değil. Uzmanlar doktorlar bu kadar soylüyorsa bi bildikleri vardır.
Hatta ilginç olan bir bilgide ekleyeyim isteyen uygular isteyen uygulamaz. Ben bilimsel bilgiden yanayım. Mantıgıma yatanı yaparım. Mesela mememizde montgomeri bezi var anne kokusu salgılıyor. dogumdan önce krem sürüyorlar ya kesinlikle önerilmiyor. Hatta dogum sonrası bile önermiyorlar. O kanalları kapadıgı icin bebek annesinin kokusunu alamıyor meme reddine sebep veriyor senin sütün azalabiliyor vs bir sürü sıkıntı. Herkesin kendi tercihi kendi görüşü.
Göğüs ucu yara olmasın diye bir ay önceden krem sürün diyorlar, çok ikilemde kaldım ya. Cehalet mutluluktur lafı boşa değilSıkmasıda masaj gibi uyarıma giriyor. Ama özellikle 28ten sonra cok dikkat edin diyorlar. Memenize hamilelikte krem sürerken bile masaj yapar gibi sürmeyin hemen sürgeç yapın diyor Saatlerce yapmaya gerek yok yani. Hormonlar ve süt bezlerini uyardıgın icin o da dogumu tetikliyor haliyle. bütün emzirme uzmanları bunu söylüyor. 1 türk 2 yabancı kitap okudum bitirdim. ordada sürekli bahsediyorlardı bu konudan. Şuan aktif 2 tane daha kitaba devam ediyorum. Hatta bikaç eğitimede katıldım onlarda bahsettiler. İlginç bi bilgi ama literatürde yeri olan bilimsel bir seye ben abartı demem, bu damacana suyu ile yıka muhabbetleri gibi birşey değil ki. Sonucta kulaktan dolma bir bilgi değil. Uzmanlar doktorlar bu kadar soylüyorsa bi bildikleri vardır.
Hatta ilginç olan bir bilgide ekleyeyim isteyen uygular isteyen uygulamaz. Ben bilimsel bilgiden yanayım. Mantıgıma yatanı yaparım. Mesela mememizde montgomeri bezi var anne kokusu salgılıyor. dogumdan önce krem sürüyorlar ya kesinlikle önerilmiyor. Hatta dogum sonrası bile önermiyorlar. O kanalları kapadıgı icin bebek annesinin kokusunu alamıyor meme reddine sebep veriyor senin sütün azalabiliyor vs bir sürü sıkıntı. Herkesin kendi tercihi kendi görüşü.
İyi aklımıza düşürdün kız shshhshs bizde alalım. Ama Ben 24üne kadar daha almamaya karar verdim kredi kartı bi dönsün de. Şu civiller gelince bu ayı kapatmaca Diğer aya niyetim bebek çantası, kalın dış kundak, edahandro nun owli’den aldığı gibi, bir de küvet olabilir yanı sıra da yine birkaç kıyafet olur herhalde
Ben biooil hep sürüyordum ya sürmeyecek miyiz yaniGöğüs ucu yara olmasın diye bir ay önceden krem sürün diyorlar, çok ikilemde kaldım ya. Cehalet mutluluktur lafı boşa değil
Ben de az önce bu ayı kapattım. E bebekten 2 hastane çıkışı, 2 tulum aldım. Gelince gösteririm. Bereli eldivenli falan. Daha da almam artık. Kart patladı resmen bu ay.İyi aklımıza düşürdün kız shshhshs bizde alalım. Ama Ben 24üne kadar daha almamaya karar verdim kredi kartı bi dönsün de. Şu civiller gelince bu ayı kapatmaca Diğer aya niyetim bebek çantası, kalın dış kundak, edahandro nun owli’den aldığı gibi, bir de küvet olabilir yanı sıra da yine birkaç kıyafet olur herhalde
Ben de başka bi krem sürüyorum, onu çok masaj yapmadan sğrecekmişiz ama ucunu lansonih göğüs ucu krem sanırım sıkıntılı ama onu da mecbur sürecem. Çoğu arkadaşım mastit oldu, memeleri mahvoldu. Onu göze alamam. Emmeyecekse her türlü emmiyor zaten.Ben biooil hep sürüyordum ya sürmeyecek miyiz yani
Ben de kapadımİyi aklımıza düşürdün kız shshhshs bizde alalım. Ama Ben 24üne kadar daha almamaya karar verdim kredi kartı bi dönsün de. Şu civiller gelince bu ayı kapatmaca Diğer aya niyetim bebek çantası, kalın dış kundak, edahandro nun owli’den aldığı gibi, bir de küvet olabilir yanı sıra da yine birkaç kıyafet olur herhalde