- 23 Nisan 2024
- 38
- 106
- 37
Ben çok çok nadir yiyorum aradaEtsiz çiğköfteden bir zarar gelir mi. Çok canım çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok çok nadir yiyorum aradaEtsiz çiğköfteden bir zarar gelir mi. Çok canım çekti
genelde bir beden buyuyor hep. geçen seferden penye bi beden büyük emzirme sütyenler almıstım ben onlara geçicem. simdi de iki tane bir beden buyuk sutyen aldim balensiz rahat onlari degistirip giyiyorum.Kızlar benim hamileliğimi öğrendiğimden beri memişlerim o kadar büyüdü ki ağzıma girecekler yakında. Normalde de küçük değildi, B cup takıyordum ama şu an evdeki hiçbir bikiniyi giyemiyorum. Daha da büyüyecek diyolla hiç de sevmem koca memiş allah affetsin. Siz ne durumdasınız bikini bakıyorum deli gibi, şunlar iyi olur dediler
Benim memeler de öyle canım o kadar büyüdüler ki otururken elimle alttan destek yapıyorum o kadar ağırlık yapıyorlarKızlar benim hamileliğimi öğrendiğimden beri memişlerim o kadar büyüdü ki ağzıma girecekler yakında. Normalde de küçük değildi, B cup takıyordum ama şu an evdeki hiçbir bikiniyi giyemiyorum. Daha da büyüyecek diyolla hiç de sevmem koca memiş allah affetsin. Siz ne durumdasınız bikini bakıyorum deli gibi, şunlar iyi olur dediler
Ben denize çok giriyorum, o yüzden bana lazım oluyor. Annemden iki tane hacıladım ama tipi çok hoşuma gitmedi tatile gideceğim de mecbur alacağım 1-2 tane. Altta sıkıntı yok ama memintolar pörtlüyorgenelde bir beden buyuyor hep. geçen seferden penye bi beden büyük emzirme sütyenler almıstım ben onlara geçicem. simdi de iki tane bir beden buyuk sutyen aldim balensiz rahat onlari degistirip giyiyorum.
bikini almıstım ben yeni üstü 38 aldım altını 36 aldım oyle boylr oldular işte sanki ne tam popom kapandı ne tam memem kapanadı, aman napayım kaç kere denize giriyorum. normal bedenimde aldım ben bikiniyi
Evet vende dikkat ediyorum. Iki kere 6. Ve 11. Haftalarimda kanama yasadim ama kese alaninda kanama vardi bu durumdan mi bilemiyorum. Tabi her tuvalette kanama gorucem diye de sitres oluyorum haliyle. Insallah yakin zamanda cikiyor derBana bunu söyleyen doktor bu baştan beri böyledir ama bazı doktorlar endişelendirmemek için söylemiyorlar dedi. Kanaman olabilir dedi. İlk üç ayda kahverengi lekelenmelerim oldu dedim ondandır dedi. Adet benzeri sancıların olabilir falan dedi. Ben daha çok kafama taktım. Kendi doktorum da hiç söylemedi. Hangisi doğru bilemiyorum ya. Sanırım bilmek daha doğru. Yanlış bir şey yapıp da kanama olduktan sonra öğrensem daha kötü olurdu. Şu an dikkat ediyorum en azından.
Ahahahaha offf bu neymiş ya, bikini aldın mı pekiBenim memeler de öyle canım o kadar büyüdüler ki otururken elimle alttan destek yapıyorum o kadar ağırlık yapıyorlar
Evde 42 beden üst buldum onu giyiyorum altlar 38 oluyoAhahahaha offf bu neymiş ya, bikini aldın mı peki
Bende benim kıza almayı düşünüyordum bundan 160 cok iyiymişEki Görüntüle 3453049
270'e aldım 160'a düşmüş
Bende zayıfım ama rahmim tersmiş ama şuan normale dönmüştür bebiş büyüdüğü için bakalım heycanla bekliyorummBen 16 da pıt pıt hissediyordum 17 de hafif seyirme gibi hissettim 18 de artık bildiğin tepik atmaya başladı dışardan belli oldu şuan 19 dayız artık sabahları uyandırıyor beni hareketleriyle eğer yağ oranın çok azsa bebeğin plesantası önde değilse sende çok yakında hissedersin
Bende aynı durumdayım 75 b dim şimdi kaçım bilmiyorum 2,5 katına çıktılar eski bikinilerim sadece ucunu kapanıyoKızlar benim hamileliğimi öğrendiğimden beri memişlerim o kadar büyüdü ki ağzıma girecekler yakında. Normalde de küçük değildi, B cup takıyordum ama şu an evdeki hiçbir bikiniyi giyemiyorum. Daha da büyüyecek diyolla hiç de sevmem koca memiş allah affetsin. Siz ne durumdasınız bikini bakıyorum deli gibi, şunlar iyi olur dediler
Ben spor sütyeniyle takılıyorum sabah akşam uyken bile destek olsunlar ağrımasın diyeBenim memeler de öyle canım o kadar büyüdüler ki otururken elimle alttan destek yapıyorum o kadar ağırlık yapıyorlar
Valla üzerimize bikini atsınlar bizim acilBende aynı durumdayım 75 b dim şimdi kaçım bilmiyorum 2,5 katına çıktılar eski bikinilerim sadece ucunu kapanıyo
Çiğ köfte çok beklediği için bakteri oluşturuyor diyorlar. Yani sabahtan yapıyor akşama kadar aynısı tezgahta duruyor. Ben canım çektiğinde yiyorum yine deEtsiz çiğköfteden bir zarar gelir mi. Çok canım çekti
80b takıyodum şimdi darlanıyorum, c bulamadım 85b sipariş ettim sırttan bolartıp memeleri feraha kavuşturmak amacım dkfk bikiniyle işim yok tatil bana haramKızlar benim hamileliğimi öğrendiğimden beri memişlerim o kadar büyüdü ki ağzıma girecekler yakında. Normalde de küçük değildi, B cup takıyordum ama şu an evdeki hiçbir bikiniyi giyemiyorum. Daha da büyüyecek diyolla hiç de sevmem koca memiş allah affetsin. Siz ne durumdasınız bikini bakıyorum deli gibi, şunlar iyi olur dediler
Şuna bakabilirsin çok rahat Nbb DikiÅsiz Esnek Pedli Sütyen 3617 Fiyatı, Yorumları - TrendyolÇiğ köfte çok beklediği için bakteri oluşturuyor diyorlar. Yani sabahtan yapıyor akşama kadar aynısı tezgahta duruyor. Ben canım çektiğinde yiyorum yine de
80b takıyodum şimdi darlanıyorum, c bulamadım 85b sipariş ettim sırttan bolartıp memeleri feraha kavuşturmak amacım dkfk bikiniyle işim yok tatil bana haram
Bu büzülenler beni tetikliyo çok yaŞuna bakabilirsin çok rahat Nbb DikiÅsiz Esnek Pedli Sütyen 3617 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sütyen bulunuyor da bikini no
Çok çirkinler ama çok rahatlar mlsfBu büzülenler beni tetikliyo çok ya
Attığınız model güzel ama güzel toparlar memişleriValla üzerimize bikini atsınlar bizim acil
Yaaa bende öyleyiiim, inanılmaz derecede büyüdü. Geçen sene giydiğim bikiniyi denemeden aldım yanıma günübirlik denize gittiğimde. O kadar rahatsız oldum kiii elimle çekiştirdim hepKızlar benim hamileliğimi öğrendiğimden beri memişlerim o kadar büyüdü ki ağzıma girecekler yakında. Normalde de küçük değildi, B cup takıyordum ama şu an evdeki hiçbir bikiniyi giyemiyorum. Daha da büyüyecek diyolla hiç de sevmem koca memiş allah affetsin. Siz ne durumdasınız bikini bakıyorum deli gibi, şunlar iyi olur dediler