- 23 Nisan 2024
- 38
- 106
- 37
Ben de yalnızca mochi pompa aldım kendinden vakumlu olanlardan, şu an sadece o varBen bi sağdan bi alttan bi üstten alışveriş yapmışım ya, çünkü kıyafetlerden sonra aldığım şey zeka kartı nsnffj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yalnızca mochi pompa aldım kendinden vakumlu olanlardan, şu an sadece o varBen bi sağdan bi alttan bi üstten alışveriş yapmışım ya, çünkü kıyafetlerden sonra aldığım şey zeka kartı nsnffj
Ooo tam yemelikBONDÄ°GO Ilk Kitabım Sayılar Fiyatı, Yorumları - Trendyol bi de şu hışırtılı kitabı aldım
Ama be kadar pahalı ben su matı almıştım aslında kedi için aldım oynasın diye oynamadı yanında da hışırtılı kitap hediye etmişler bedavaya geldiBONDÄ°GO Ilk Kitabım Sayılar Fiyatı, Yorumları - Trendyol bi de şu hışırtılı kitabı aldım
favladım ben bunu alırımXiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ãlçer Termometre Fiyatı, Yorumları - Trendyol bendeki şu anam küçücük bişi, daha büyük ve donanımlı olanları da vardır illaki
Minnok bişi duvara da sabitleniyordu sanırım, kullanışlıfavladım ben bunu alırım
Hemen favladım . ya bunlar temuda o kadar ucuz kii. buradan almak içimden gelmiyor. hele hışırlı ktaplar var ya kumaş onlar çok ucuz. ama temuda min alışveriş tutarını 1700 e yükseltmiş. 1500 üstü gümrüğe giriyor diye biliyorum . o yüzden sipariş veremedim
Haha ben de almıştım onu 3 sene oldu arkadaşın bebeğine hediye alırken kendiminki olur diye hem ilk 50 sözcük hem zeka ikisi trendyoldan 30 tlye almıştım şaka gibiZeka kartı var mı zorunlu listede kdkf
Ben indirip bi baktım da görsellerle gelen ürünler çok farklı geldi gözüme yaHemen favladım . ya bunlar temuda o kadar ucuz kii. buradan almak içimden gelmiyor. hele hışırlı ktaplar var ya kumaş onlar çok ucuz. ama temuda min alışveriş tutarını 1700 e yükseltmiş. 1500 üstü gümrüğe giriyor diye biliyorum . o yüzden sipariş veremedim
güzel araştırmak gerekiyor. genelde memnun kalan kesim fazla . bende bi alışveriş yapıp denemek istiyordumBen indirip bi baktım da görsellerle gelen ürünler çok farklı geldi gözüme ya
Ben kıyafet baktım belki ondandır, bu tarz oyuncaklar alınabilir belkigüzel araştırmak gerekiyor. genelde memnun kalan kesim fazla . bende bi alışveriş yapıp denemek istiyordum
min alışveriş tutarı üzdü beni . o yüzden şimdilik beklemeye aldım .Ben kıyafet baktım belki ondandır, bu tarz oyuncaklar alınabilir belki
ismi belli olması ne güzel galina biz bebike isim koyamacağız. babası hiçbir ismi yakıştıramıyormuş.Şu puset örtüsünden aldım bende isimli çok tatlış
Kesin kararımızı verdik eşim hep Arda diyordu sonra Mercan Ege ‘de karar kıldıkismi belli olması ne güzel galina biz bebike isim koyamacağız. babası hiçbir ismi yakıştıramıyormuş.
çok güzelmiş
maşallah adı ona şans getirsinnn inşallah darısı başımızaKesin kararımızı verdik eşim hep Arda diyordu sonra Mercan Ege ‘de karar kıldık
Gelmez neden gelsin kiEtsiz çiğköfteden bir zarar gelir mi. Çok canım çekti
etsiz yiyebilirsin ben yiyorum valla :)Etsiz çiğköfteden bir zarar gelir mi. Çok canım çekti