- 2 Ocak 2021
- 4.262
- 4.406
Alindan olani da alabilirsin dedi . Ama kulaktan daha tercihi.Bi tane de alından olandan almalı mı acaba teyit etme amaçlı dmfm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alindan olani da alabilirsin dedi . Ama kulaktan daha tercihi.Bi tane de alından olandan almalı mı acaba teyit etme amaçlı dmfm
Et bebek al bitane .Öf onu da düşündüm ya bi tane de oyuncak bebek mi alsam
Ben 3 hafta önce kestirdim. Evlenmeden önce istanbulda yaşıyordum. Burda iyi kesim yapan birini bulamadım diye arkadasımdan gittiği kuaförü sordum. Ay işte hamile iken kestirmesen mi nedeninide söylemiyor üzülmeyeyim diye ben anladım hurefeden dolayı dediğini dedim inanmıyorum öyle şeylere. Ay soralım birilerine en azından. Dedim gerek yok. Kırıklarını anldırmaya gitmiştim kuaför dedi bu kadar keseyim mi kes. Kıvırcık belime kadar olan sacım omuzlarıma geldi. Saçlarım dökülmüyordu ama banyoda cıkan saçlarım artık o kadar az ki. Normalde kısa sacı sevmem ama bende rahatladım yazın. İyi oldu valla. İyi ki kestrmişim diyorum. Daha cok canlandı sacım.Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum o batıl inanca da inanmıyorum ama çevremdekiler söyleyip duruyor ne yapsam sıcaklarda uzun saç çekilmiyor
Kızlar ben uzun süredir aktif değildim, mayıs sonunda düşük yaptım malesef bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah beni listeden silebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsunEvet evet grubun prensesi o da Sarem2023 ve @MavisOglumm da belirsiz henüz, bakalım onlarınki ne çıkacak 7 Ankara annesi var bu durumda grupta epey de kalabalıkmışız
Mezarlıga girince noluyormuş. Daha neler duyacagız.Ben sadece kısa saç bebeğe gitmesi gereken vitaminlerin saça gitmesini sağlayarak bebekten rol çalar diye duymuştum ama asla inanmadım. Çünkü vücut bizim ihtiyacımız olanı bile bebeğe verirken yok bunu saça göndereceğim der mi Onun dışındakilere zaten inanmıyorum. Bana mezarlığa girmemeliydin falan diyen de olmuştu ama bence o da hurafeydi cenazemiz oldu ve gittim gitmek durumundayım. Bayramda ziyaret ettim. Hurafelere kulağını kapa canım.
Kime soracakmış diyanete miBen 3 hafta önce kestirdim. Evlenmeden önce istanbulda yaşıyordum. Burda iyi kesim yapan birini bulamadım diye arkadasımdan gittiği kuaförü sordum. Ay işte hamile iken kestirmesen mi nedeninide söylemiyor üzülmeyeyim diye ben anladım hurefeden dolayı dediğini dedim inanmıyorum öyle şeylere. Ay soralım birilerine en azından. Dedim gerek yok. Kırıklarını anldırmaya gitmiştim kuaför dedi bu kadar keseyim mi kes. Kıvırcık belime kadar olan sacım omuzlarıma geldi. Saçlarım dökülmüyordu ama banyoda cıkan saçlarım artık o kadar az ki. Normalde kısa sacı sevmem ama bende rahatladım yazın. İyi oldu valla. İyi ki kestrmişim diyorum. Daha cok canlandı sacım.
Yok yok bi kaç denemeden sonra çok kolay oluyormuş sanırım, arkadaşlarım aşırı memnunduGelsin de bi deniyim bakim, videoda hiç zor gibi görünmüyor ama zordur kesin
Beklicem bende bakalımBen 17+5 de oldum istersen Bi hafta ertele öyle git :)
Anladım canım. Ben de dikkat ediyorum zaten sürekli ama şeker yüklemesi yaptıracağım zamanı gelince.Ben kan verip baktırmıstım 4 hafta önce filandı sanırım. aclık sekerim 105 cıkmıstı. Ebe 80-120 arası normal dedi. Bakılan labın referans degerleri önemli.
Bilmiyordum canım etiketlerken kusura bakma ne olur inşallah en kısa zamanda güzel haberleriniz alırızKızlar ben uzun süredir aktif değildim, mayıs sonunda düşük yaptım malesef bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah beni listeden silebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun
Boşver canım dillendirmeyelim bile. Saçma sapan şeyler. Kaybettiğimiz kişi arkadaşımın babasıydı gitmesem de neden gitmedin demezdi kimse bana ama insan bu süreçte çok yakınını da kaybedebilir Allah korusun. Ne demek cenazeye mezarlığa gitmemek hurafe işte.Mezarlıga girince noluyormuş. Daha neler duyacagız.
Ki bu grupta var babasını kaybeden bi arkadaş hiç etiketleyip can sıkmayayım. Gitmesin mi? Zamanında bazı gerekliliklerden çıkan alışkanlıklar bugüne yansıyor hurafe diteBoşver canım dillendirmeyelim bile. Saçma sapan şeyler. Kaybettiğimiz kişi arkadaşımın babasıydı gitmesem de neden gitmedin demezdi kimse bana ama insan bu süreçte çok yakınını da kaybedebilir Allah korusun. Ne demek cenazeye mezarlığa gitmemek hurafe işte.
Bugünün nevalerini paylaşıyorun. İlk defa zıbın aldım. Babymallde 35 tl tanesi. 3 aydan başlıyorBirkaç tane müslin bez, yine dayanamayıp birkaç tane takım, bi de biberon aldım Philips Avent'in. Üst baş aldırmayın bana tutun beni
Ne kadar ucuzmuş zıbınlar, pamuk mu bunlar şaşırdımBugünün nevalerini paylaşıyorun. İlk defa zıbın aldım. Babymallde 35 tl tanesi. 3 aydan başlıyor
3 adet uzun kol zıbın
3 adet kısa kol zıbın
Banyo süngeri
Prima bez
Molfix ve mont care bebek bakımm bezi
2 adet We baby temizleme pamuğu
Biberonlar ben de vardı, arkadaşim verdi. 2 tane lansonish uç aldım yeni.
Toplam 1200 tuttu. İnternetten Uygun'a geldi bu aldıklarım. Belki ebebekte daha uygundur.
Katılıyorum. Bir insan bir şey yaparken ya da yaptıktan sonra başına bir iş geliyor o işi ondan biliyor işte. Senin dünkü kola içmiş bebek erimiş diyenler gibi. Zaten düşeceği varmış bebeğin koladan düştü oldu işte. Birine de mezarlıktan sonra bir şey olmuştur sebep mezarlık kalıp dilden dile yayılmıştır.Ki bu grupta var babasını kaybeden bi arkadaş hiç etiketleyip can sıkmayayım. Gitmesin mi? Zamanında bazı gerekliliklerden çıkan alışkanlıklar bugüne yansıyor hurafe dite
Öyle deme o koladan eridiKatılıyorum. Bir insan bir şey yaparken ya da yaptıktan sonra başına bir iş geliyor o işi ondan biliyor işte. Senin dünkü kola içmiş bebek erimiş diyenler gibi. Zaten düşeceği varmış bebeğin koladan düştü oldu işte. Birine de mezarlıktan sonra bir şey olmuştur sebep mezarlık kalıp dilden dile yayılmıştır.
%100 pamuk kuzum. 3er adet aldım, daha samuray gibi olanlardan da alırım diye abartmadım ama az mı aldım bilemedim. Baya ucuz. Yolu düşen varsa baksın babymalleNe kadar ucuzmuş zıbınlar, pamuk mu bunlar şaşırdım
Mixi Baby Bebek Body Kısa Kol - 3 Ay | Babymall şunlardan dimi 6 al 5 öde var senin aldığın fiyata denk geliyor herhalde. Ben olmadı onlinedan alayım baya uygunmuş şok şok%100 pamuk kuzum. 3er adet aldım, daha samuray gibi olanlardan da alırım diye abartmadım ama az mı aldım bilemedim. Baya ucuz. Yolu düşen varsa baksın babymalle
Bebek bezi markası var mı aklında? Prima aldım ama iyi mi kötü mü bilemedim yaNe kadar ucuzmuş zıbınlar, pamuk mu bunlar şaşırdım
Evet canım bunlar sanırım. Baya benziyor. Kaç tane alacaksın sayılar çok kafamı karıştırıyorMixi Baby Bebek Body Kısa Kol - 3 Ay | Babymall şunlardan dimi 6 al 5 öde var senin aldığın fiyata denk geliyor herhalde. Ben olmadı onlinedan alayım baya uygunmuş şok şok