Ahahahhaha. Benim bir tane var o da İstanbul’da yaşıyor yılda senede bir görüşüyoruz ama yakın olsak yapardı herhalde ya o çok anaç biri
Hamile kalma sürecinde de devamlı yok organik bal bilmem neli peynir falan yollayıp dururdu bunu yiyenlerin hemen çocuğu oluyormuş diye
Beni görümceme karşı dolduran şey zaman zaman eşimin tavırları oluyor. Mesela ben hiç su içemedim 3 ay falan ablam günde 3 litre içiyordu, ablam da çok bulantı yaşadı ama hep balık yedi, ablam ne tavsiye veriyorsa uy o bu konularda çok araştırma yapar, yeğeni tombiş biraz mesela vitaminli bebek ablam hamileyken kendine iyi baktı, anne sütünden başka bir şey vermedi falan filan. Yani eşim sussa ben ablasını severim de sürekli bu bıdı bıdı abla övgüsü uzaklaştırıyor beni. Ailecek yemeyi aşırı çok sevdikleri için hani yemek için yaşayan insanlar oldukları için akılları sürekli buna çalışıyor biz aynı olamıyoruz diye hemen bir kıyaslama hali. Daha çocuktan sonra ne yaşayacağız dur bakalım. Sen de sürekli emzir bak doğunca falan dedi geçen ben şişman çocuk sevmem ki dedim. Ayrıca yeğeninin kilosu genetik ailedeki kadınların hepsi şişman o zaten hayatının hiçbir evresinde zayıf bir kız olmaz görürsün dedim. Görümcem hep tombul bir çocuk tombul bir kız olmuş mesela zannetmiyorum ki bu durumdan mutlu olsun. Ama çocuğu da aynı yetiştirmekte çok kararlı. Kilo bakım göstergesi gibi bir şey onlar için.
Ben de ne dolmuşum biri bişey dese de anlatsam diyormuşum sanki shsjjsns