Bugün zorla bı kahvaltı yaptım o da geri çıktı kalan günümü çubuk kraker ve patlamış mısırla geçiriyorum
yalnız biseye çok sinir oluyorum kızlar sizce haksiz miyim. Ahtettim ama eğer bı gün komşum yakınım bana yakın olan samimi olduğum bı hamile olursa böyle de zor geçerse zor dönemlerini atlatana kadar eve ne pisiriyosam bı küçük tencere de ona ayiro her gün göturecem..böyle düşünmemin sebebi görümcem
Ya yurusem 3 dk anca var beş bile sürmez dün esim yoktu bı ara bayılacak gibi oldum artık gorumcemi arayım evinin karşısı market çubuk kraker meyve suyu bseyler alsın neyse işte kızıyla gezmeye çıkmış falan bayaaa geç döndü eve gelmiş uyumuş falan öyle çıkmış gelmiş ama bomboş ya ben zaten parasını veririm zor duruma düşmüşm işte. Hiç böyle düşünceli değil ya işte bı çorba yaptim sen zorlanırsın al küçük bı tencere de sana en azından zor zamanlarında atlatana kadar bunu düşünmek çok zor olmamali bence ya. Pazara gidiyor mesela beraber gidicektik benim çocuk uyudu yok dedim gelemicem coxuk da uyudu hem halimde yok tamam ne istyosan ne lazımsa ben alayım hesaplasiriz sonra falan bişey de en azından gerçekten çok vicdansızlar ya