- 2 Ocak 2021
- 4.252
- 4.404
Ben de 6 agustosa aldim detayli icinEvet çok ilgiliydi, çok sevdim memnun kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 6 agustosa aldim detayli icinEvet çok ilgiliydi, çok sevdim memnun kaldım
Bir sürü şey alıyoruz gibi ama bakıyorum elimde birşey yok. Anlamadım ben bu işi nereye gidiyor bu paralar bilemedimKocam eve almicak beni sizin yuzunuzden
Biraz fazlaa kiyafete dadandim bende ama asil alinmasi gereken cok sey var bi araba ve puset aldim o kadar .Bir sürü şey alıyoruz gibi ama bakıyorum elimde birşey yok. Anlamadım ben bu işi nereye gidiyor bu paralar bilemedim
Kan değerlerin nasılBen de aşırı halsizlik olmaya başladı 16. Haftadayım demir ilacı içmiyorum ondan mı acaba?
Mamma iyidir iyiNumio Ana KucaÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Numio Ana KucaÄı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Babybjorne muadil gibi ama yeni bir urun sanirim
10. Hafta baktırmıştım. Demirim iyi olduğu için doktor vermemişti. Sonra verecek mi bilmiyorum ama baya halsizlik yaşamaya başladımKan değerlerin nasıl
Yakın zamanda randevun yoksa en azından bi sağlık ocağında baktır canıms, ben de geçen ay baktırmıştım ona bakıp iyi dedi vermedi ama yine önümüzdeki günlerde vereyim diyorum bi kan 1 ay olmuş nolur nolmaz10. Hafta baktırmıştım. Demirim iyi olduğu için doktor vermemişti. Sonra verecek mi bilmiyorum ama baya halsizlik yaşamaya başladım
Tuncay nas perinatolog sanırım bir bak istersenDetaylı ultrason doktoru bulamadım bi türlü ya, Ali İpek'i çok kişi öneriyor ama doktorum ben perinatolog olmasını tercih ediyorum demişti. Haftaya falan bi mesaj atıcam benim doktora önereceği birileri olur illaki
Oda olabilir ama ben gebeliğin çoğu zamanını aşırı aşırı halsizlik ile geçirdim bazı günler iyi oluyorum bazen kafamı kaldıramıyorum oluyor dönem dönemBen de aşırı halsizlik olmaya başladı 16. Haftadayım demir ilacı içmiyorum ondan mı acaba?
Bakayım canım çok sağ olTuncay nas perinatolog sanırım bir bak istersen
Benim de kan değerlerim iyiydi ama doktorum 3. Ay biter bitmez hemen demir ilacı magnezyum, multivitamin, d3gibi ilaçlar başladı neden acaba vucüt deposundan eksiliyor diye mi bebek kullanıyor ya yani önden içmek daha mı iyi sizlerin çoğuna verilmemiş şasırdım10. Hafta baktırmıştım. Demirim iyi olduğu için doktor vermemişti. Sonra verecek mi bilmiyorum ama baya halsizlik yaşamaya başladım
Benim depolarım da doluymuş dünkü kontrolde yine vermediBenim de kan değerlerim iyiydi ama doktorum 3. Ay biter bitmez hemen demir ilacı magnezyum, multivitamin, d3gibi ilaçlar başladı neden acaba vucüt deposundan eksiliyor diye mi bebek kullanıyor ya yani önden içmek daha mı iyi sizlerin çoğuna verilmemiş şasırdım
Ben 17+5 de oldum istersen Bi hafta ertele öyle git :)Kızlar merhaba beni haftaya ebe tetanoz aşım için çağırıyor, gittiğimde 16+5 olacak. Genelde 20. Haftalarda tavsiye ediliyor diye biliyorum. Sizin oldu mu? Yapıldıysa kaçıncı haftalar gibiydi?
benim de arada bir kaç gün oluyor canım. ikinci trimesterda da halsizlik normal kabul ediliyor maalesef :/ yine de demirine baktırmaktan zarar gelmez10. Hafta baktırmıştım. Demirim iyi olduğu için doktor vermemişti. Sonra verecek mi bilmiyorum ama baya halsizlik yaşamaya başladım
Her doktorun işleyişi bir değil işte doktorum riske atmak istemedi herhalde yani nasıl olsa yemek yiyip ordan vitamin alır gereği yok demedi yazdı bebek sağlıklı olsun diye bide ben aşılama yaptım zar zor yani belki de ondan, sağlıklı sorunsuz Bi gebelik olsun diye verdiBenim depolarım da doluymuş dünkü kontrolde yine vermedi
Allahim sana geliyorum
Benimki hemen vermedi önceki değerler iyi dedi ama tekrar kan istedi ona göre vercekmiş iyiyse gerek yokmışBenim de kan değerlerim iyiydi ama doktorum 3. Ay biter bitmez hemen demir ilacı magnezyum, multivitamin, d3gibi ilaçlar başladı neden acaba vucüt deposundan eksiliyor diye mi bebek kullanıyor ya yani önden içmek daha mı iyi sizlerin çoğuna verilmemiş şasırdım