- 22 Eylül 2022
- 1.363
- 1.217
- 25
Allahim sana geliyorum
Bindallı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim sana geliyorum
Hastane çıkışı bundan almayı düşünüyorum çok tatlı
Hastane çıkışı bundan almayı düşünüyorum çok tatlı
Aynen ya diğerlerini zaten giyerler öyle bir şey olursa bu ilk hastane çıkışı hepsinin kendine özel olsunAYÅENÄ°N HOBÄ° EVÄ° Pembe 10 Bende böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum annem diyorki ikinci beben olunca giydiremezsin ki dedim anne çünkü bu birinci bebeme özel olacak ondan niye giydireyim
Bende öyle düşünürdüm önceden isim yazılı saçma gelirdibazıları pullu falan yaptırıyor prens falan yazdırıyor onlar hala çok çirkin geliyor ama bu tavşancık olduğu için sevimli geldi anı olarakta saklarım diye düşündümCok sevimliymis gercekten ama benim hic hevesim yok boyle seylere
Bu şey gibi evlenmeden önce altın sevmeyip kuyumcular hiç dikkatini çekmeyip evlendikten sonra altın sever olmak gibi ben altın renginden nefret ederdim şimdi doğum hediyesi olarak istiyorumBende öyle düşünürdüm önceden isim yazılı saçma gelirdibazıları pullu falan yaptırıyor prens falan yazdırıyor onlar hala çok çirkin geliyor ama bu tavşancık olduğu için sevimli geldi anı olarakta saklarım diye düşündüm
Ya bende normal günlük takıda gold severim ama altındır bileziktir sevmem ama şimdi altın takan olsa çok mutlu olurumgelinlikte hep düz sade bir şeyler daha güzel gelirdi ama kabarık prenses gelinlik giydim. Büyük konuşmamak gerekiyor sanırımBu şey gibi evlenmeden önce altın sevmeyip kuyumcular hiç dikkatini çekmeyip evlendikten sonra altın sever olmak gibi ben altın renginden nefret ederdim şimdi doğum hediyesi olarak istiyorum
Bu da guzelmis ama kullanimi nasil acaba ?bu nasıl kızlar? diğer park yataklar gibi çirkin görünmüyor kibar ve altı uzuyor 3 yaşa kadar kullanabilir diyorlar.
Eki Görüntüle 3451821Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak - Elelebaby
Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak modeli Elele Baby'de. Hemen şimdi tıkla ve yakından göz at. Elele Baby ile bebeğin için aradığın Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak modelini kolayca satın al.www.elelebaby.com
bebiş bunu giyince nasıl düz yatcakAYÅENÄ°N HOBÄ° EVÄ° Pembe 10 Bende böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum annem diyorki ikinci beben olunca giydiremezsin ki dedim anne çünkü bu birinci bebeme özel olacak ondan niye giydireyim
Yok cekmedik aklimdaydi aslında zipliyo falan o hareketleri çekelim diyodum ben zaten cinsiyet değil de. Cinsiyet içinde baya karnımı salladı uğraştı falan bacak arasını bı ara kapattı bı ara uyudu derken işte zıplaması lazım gorebilmem gibi şeyler söyledi yani çok ani hareket edip o şekil görmeye calisti ben sonraki kontrolü bekliyorum valla içim mi öyle istediğinden yoksa his mi sanki yanıldı gibi diyorum bakalımVideo çekmemiş miydiniz ben tek tek izlediydim emin olmak için bu arada benim eşimde ben gördüm diyerek dolaştı cinsiyet partisine kadar ne gördün diyorum söylemem diyor sonra partiden önce ben gördüm o erkek dedi partiden sonra kendiside şok oldu hayır videoyu açıp izledim yok öyle bir çıkıntı kesinlikle ne gördüyse artık
Kız bebiş niye düz yatsın bebiş yan yatacak yan kusar falan bı o yana bi öbür yana cevireceksiniz ah acemiler siziiibebiş bunu giyince nasıl düz yatcak
ponpon batcak hep yatamaz
Zaten resim çekmek için bu hatıra içinbebiş bunu giyince nasıl düz yatcak
ponpon batcak hep yatamaz
Ne zaman bir daha ki kontrolYok cekmedik aklimdaydi aslında zipliyo falan o hareketleri çekelim diyodum ben zaten cinsiyet değil de. Cinsiyet içinde baya karnımı salladı uğraştı falan bacak arasını bı ara kapattı bı ara uyudu derken işte zıplaması lazım gorebilmem gibi şeyler söyledi yani çok ani hareket edip o şekil görmeye calisti ben sonraki kontrolü bekliyorum valla içim mi öyle istediğinden yoksa his mi sanki yanıldı gibi diyorum bakalım
En boy ölçüsü ne ki sanki boy olarak küçük gibi geldi gözüme hadi bir yaş olsa belki olur da 3 yaşa kadar olmaz gibibu nasıl kızlar? diğer park yataklar gibi çirkin görünmüyor kibar ve altı uzuyor 3 yaşa kadar kullanabilir diyorlar.
Eki Görüntüle 3451821Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak - Elelebaby
Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak modeli Elele Baby'de. Hemen şimdi tıkla ve yakından göz at. Elele Baby ile bebeğin için aradığın Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak modelini kolayca satın al.www.elelebaby.com
aaa ama reflü yatağında yatmıcak mı ilk doğduğundaKız bebiş niye düz yatsın bebiş yan yatacak yan kusar falan bı o yana bi öbür yana cevireceksiniz ah acemiler siziii
Benim iki haftada bı cagiriyodu artık aylık kontrol olacak dedi yani 18 haftaya denk gelecek sanırım ben 17 de giderim yaNe zaman bir daha ki kontrol
Hadi hayırlı olsunnn :) Harika şeyler duyarsın inşallahBen de 6 agustosa aldim detayli icin
80 cm diyor canım zaten 3 yaşına kadar anne yanında yatırmam odasında da yatak olacak 1-1.5 yaşında oraya geçer diye tahmin ediyorum tabii tecrübeli anneler yorum yapsınEn boy ölçüsü ne ki sanki boy olarak küçük gibi geldi gözüme hadi bir yaş olsa belki olur da 3 yaşa kadar olmaz gibi