Bak benimkide bu kız dedi işte bunaNe kadar belli olacak burada bilmiyorum ama bacak arası kabarık ama pipi değil gibi yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak benimkide bu kız dedi işte bunaNe kadar belli olacak burada bilmiyorum ama bacak arası kabarık ama pipi değil gibi yaa
Evet ben de böyle düşünüyorum ama bazı erkek annelerinde herşeyini oğluyla bir yaşama duygusu var ya. Bi sebebe bağlamaya çalıştım bağlanmıyorsa daha da kötü durum. Sadece kıskançlığından ağlıyor o zamanMaddiyattan onlara ne erken olmasından onlara ne çocuk onların değil ki gerçekten anlamadım ağlamak ne demek oluyor
Benim annem video çekmişti şimdi dikkatli baktım burası bacak arası benim ogluşun böyle gözüküyor 16 haftalıkEvet bende sivrilme var ucunda, benim 16 ama senin 14müş o ultrason zamanı daha netleşmiştirr
Sizlerün bacakları ne net ya benimki anası gibi bağdaş kurmadan dizleri ağrıyo herhalBenim annem video çekmişti şimdi dikkatli baktım burası bacak arası benim ogluşun böyle gözüküyor 16 haftalık
Ben de 21+1e alıcam canım randevuyu, tetanozu da o hafta sonra girerim artıkOrangegreysky ben sata göre 21+3 de detaylıya gidicem hastane doktorumuz 21-23. Haftalar arasında bakıyor detaylıya demişti normalde sağlık ocağı 20. Haftada çağırdı beni ama ben detaylıdan sonra gitsem daha iyi gibi bazen doktor bir sorun görüp aşıyı yaptırtmıyormuş ya ne olur ne olmaz önce detaylı dedim bende ertesi gün de aşıyı olurum
Kaynanam kaynanam canim kaynanam hic teklif bile etmez . Bazen dogumgunlerimde para verir kizim sen ne istersen al kendine benim aldigimi begenmezsin der. Bu huylarini cok deviyorum hic karismaz cunku benim hoslanmadigimi bilir . Param varsa ben alirim yoksa sonra alirim. Kimseyi skintiya sokmaya gerek yok .
Valla çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Zamanı geldiğinde yani konu kapandı tekrar açmak istemiyorum. O zaten açar konuyu o zaman sen bütçeni ayır ona göre yaparız annemde ne zaman teklif ederse alışveriş o zaman yaparız emirvaki yapmak istemiyorum durumunu bilmiyorum çünkü diyeceğimBen genel olarak bu işlerin karı koca tarafından yapılması gerektiğini düşünüyorum. Anne isterse kendi annesini getirsin yeterli, o da mobilya vs işlerine benim pek kafam basmaz o yüzden. Çünkü müdahil oldukları zaman mutlaka can sıkıyorlar. Benim kayınvalidem aylık bir para yatırmak istedi mesela çocuğun ihtiyaçları için, o şekilde kabul ettim. Karışacağı bir durum olsa ölü taklidi yapardım. Ayrıca eşimin ailesiyle benim ailemin ekonomik durumu epey farklı, eşimin ailesinin durumu çok daha iyi mesela ben de anneme yüklenmek istemem.
Valla canım ben hala anlamadım bir sebep de bulamıyorum. Herkes ister ki çocuklarımın da çocuğu olsun da aman evleri boş kalmasın falan. Biz çocuk yapın diyen ebeveynlere laf ederken doğacak çocuğa üzüleni vallahi ben ilk defa duydum.Evet ben de böyle düşünüyorum ama bazı erkek annelerinde herşeyini oğluyla bir yaşama duygusu var ya. Bi sebebe bağlamaya çalıştım bağlanmıyorsa daha da kötü durum. Sadece kıskançlığından ağlıyor o zaman
Benim eşim oğlumda da gördum falan diye bı atlamisti ekrana kitleniyor o an sanırımYa bizimki anlamadı en başta ekrana şapşal şapşal bakıyor ne hissediyodunuz dedi eşim kız ben erkek dedim, normalde babaların tahmini tutar ama bu sefer tutmamış dedi. Bizimkinin algılaması bi 2 dk falan sürdü
Ay hiç minnet etme ne o öyle illa senin annende yapacak gibi dedikleri gibi siz kendiniz alın eşyaları anne eğer yardım etmek istiyorsan şu eksiklerimiz var de geç almıyorsada almasın kimseyi zorlayamazsın benimkide yokladı beni annen beşik alacak mı diye ki benim babam engelli kaldı annem çalışmak zorunda kalıyor 2 kardeşim daha var okuyan onlara bakıyor bende bilerek dedim hem beşik hem gardrop alacak bide bebeğin kıyafetlerini dizecek ki benim annem istemeden teklif etti bana ama kıyamıyorum onadaValla çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Zamanı geldiğinde yani konu kapandı tekrar açmak istemiyorum. O zaten açar konuyu o zaman sen bütçeni ayır ona göre yaparız annemde ne zaman teklif ederse alışveriş o zaman yaparız emirvaki yapmak istemiyorum durumunu bilmiyorum çünkü diyeceğim
İşte o çıkıntı oluyor başlarda ama mesela erkekte büyük olurmuş belki ondan bize de erkek dedi seninki daha minik duruyor benziyo yoksa o kabarıklık kaç haftalıkti bu ultrasondaBak benimkide bu kız dedi işte buna.
17 haftalık canım burdaİşte o çıkıntı oluyor başlarda ama mesela erkekte büyük olurmuş belki ondan bize de erkek dedi seninki daha minik duruyor benziyo yoksa o kabarıklık kaç haftalıkti bu ultrasonda
Oo baya büyükmüş bizim tam 14+0 di o yüzden bı sonraki konrtolde de erkek derse kesin emin olurum17 haftalık canım burda
Beni 22 de çağırdı sağlık ocağı tetanoza sana erken demiş canım gitmeBeni tetanoz için haftaya çağırdılar daha 17 bile olmuyorum sat'a göre, doktor da şaşırdı 20'den sonra git dedi. Önce tetanoza sonra da detaylıya gideyim bari
Ya listeden baktım senin ilk çocuk ve bu tepkiyi mi verdi Allahım bizler senelerce arıyoruz o mucizeyi bulmak için kadın oluyor diye ağlıyor aklıda fikride bir an önce değişir umarımEvet istememiş yani yüzümüze belli etmedi de arkadan anlatmış ağlamış vs
Canım Evet kesinlikle. Kimseyle ortak almak zorunda değil yani ailen. Herkes istediğini alsın . O başka bir eksiği alır annen başka. İlla düğün yapar gibi ortak olunmaz ki bundaBence açık açık kayınvalidene düşünceni söyleyebilirsin canım.Bu tarz konularda kimsenın durumunu bilmediğim için sormak istemiyorum almak isteyen olursa istediğini alır diye düşünüyorum şeklinde.Bunda kırıcı bir nokta yok anlayışlı olması gerekir
Yok kuzum gitmicem yanlış hesapladı belkiBeni 22 de çağırdı sağlık ocağı tetanoza sana erken demiş canım gitme
yeminle aynısı benimkinin benim aldığımı giymezsin çocuğuna giydirmezsin der. Parasını verir ne istersen git al der daha makbule geçer vallahiKaynanam kaynanam canim kaynanam hic teklif bile etmez . Bazen dogumgunlerimde para verir kizim sen ne istersen al kendine benim aldigimi begenmezsin der. Bu huylarini cok deviyorum hic karismaz cunku benim hoslanmadigimi bilir . Param varsa ben alirim yoksa sonra alirim. Kimseyi skintiya sokmaya gerek yok .